panathas1908 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Παιδια μηπως εχει κανεις ιδεα ποτε βγαινει το γκολ 4?? επησης μηπως ξερει κανεις καμια αλλη ταινια παρομοια που να σχετιζεται με το ποδοσφαιρο????
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα βγει και 4; To πρώτο ήταν παραδόξως ωραίο, το δεύτερο βλεπόταν, για το τρίτο έχω ακούσει τα χειρότερα και δεν έχω κάνει ακόμα το πείραμα να το δω... Ταινίες ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο ίδιο στυλ δε γνωρίζω άλλες. Εκτός από τη φανέλα με το νούμερο 9...
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το The Damned United ειναι κορυφαιο στο ειδος του.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα βγει και 4; To πρώτο ήταν παραδόξως ωραίο, το δεύτερο βλεπόταν, για το τρίτο έχω ακούσει τα χειρότερα και δεν έχω κάνει ακόμα το πείραμα να το δω... Ταινίες ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο ίδιο στυλ δε γνωρίζω άλλες. Εκτός από τη φανέλα με το νούμερο 9... Ακριβώς το ίδιο.
panathas1908 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το The Damned United ειναι κορυφαιο στο ειδος του. δηλαδη πες λιγο την ιστορια παρομοια με το γκολ?? Θα βγει και 4; To πρώτο ήταν παραδόξως ωραίο, το δεύτερο βλεπόταν, για το τρίτο έχω ακούσει τα χειρότερα και δεν έχω κάνει ακόμα το πείραμα να το δω... Ταινίες ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο ίδιο στυλ δε γνωρίζω άλλες. Εκτός από τη φανέλα με το νούμερο 9... ναι θα βγει νομιζω μεχρι και 4..οντως το πρωτο ηταν αρκετα καλο το 2ο τα χαλουσε αλλα οκ βλεποτανε το τριτο ηταν χαλια μαυρα αφου ο πρωταγωνιστης κατεντησε κομπαρσος και ασχολουνταν περισσοτερο με τις ποιες πηδαγε ο καθενας και θανατους (ηταν αποτυχια) το 4 λενε οτι θα επιστρεψει ο μουνεθ και παλι σε πρωταγωνιστικο ρολο ελπιζω να μην ειναι και παλι μουφα
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το The Damned United ειναι κορυφαιο στο ειδος του. Ω ναι και αυτό!
kaiowas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Συμφωνω και εγω οτι το Goal 3 ηταν μαι αποτυχια, απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει. Τραγικοι ηθοποιοι, τραγικο σεναριο και πλοκη. Ακομη και οι λιγες σκηνες ποδοσφαιρου που ειχε ηταν για κλαματα.
SteveAngello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μα γιατι θες να βγει 4?Το 3 ηταν τελειως αποτυχημενο και ισως δεν επρεπε να βγει καθολου.Δεν το λες και συνεχεια των προηγουμενων δυο αφου ο πρωταγωνιστης εμφανιζεται ελαχιστα και ουσιαστικα η ταινια εχει καινουργια πλοκη.Επισης ολες η σκηνες απο το mudial του 2006 ειναι απο βιντεο και δεν εχουν γυρισει καμια.Γενικα μια κακοφτιαγμενη ταινια.Σε αντιθεση με τα προηγουμενα δυο που πιστευω πως ηταν κορυφαια.Ειδικα το δευτερο(δειχνει και την Ολυμπιακαρα!!!ελα μωρη ομαδα)
panathas1908 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μα γιατι θες να βγει 4?Το 3 ηταν τελειως αποτυχημενο και ισως δεν επρεπε να βγει καθολου.Δεν το λες και συνεχεια των προηγουμενων δυο αφου ο πρωταγωνιστης εμφανιζεται ελαχιστα και ουσιαστικα η ταινια εχει καινουργια πλοκη.Επισης ολες η σκηνες απο το mudial του 2006 ειναι απο βιντεο και δεν εχουν γυρισει καμια.Γενικα μια κακοφτιαγμενη ταινια.Σε αντιθεση με τα προηγουμενα δυο που πιστευω πως ηταν κορυφαια.Ειδικα το δευτερο(δειχνει και την Ολυμπιακαρα!!!ελα μωρη ομαδα) Διαφωνω νομιζω το 2ο απλα βλεποτανε το 1ω ηταν κορυφη..θελω να βγει 4ο (για να το δω τωρα που ολη μερα καθομαι) αλλα και ελπιζοντας οτι θα ναι ωραιο ασχετως αν το 2 και 3 δεν ειχαν την αναλογη συνεχεια ..Ειδα και την φανελα με το 9 δεν μου αρεσε εκτος του οτι ειναι παλιο ειναι και οι ομαδες ψευτικες δεν λεει..το αλλο ομως ειναι ωραιο το The Damned United??? ενα περιπου λιγο το στορυ πειτε αν μπορειτε
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 .το αλλο ομως ειναι ωραιο το The Damned United??? ενα περιπου λιγο το στορυ πειτε αν μπορειτε Θα έγραφα ότι θυμόμουν, αλλά υπάρχει άρθρο στη wiki αρκετά αναλυτικό. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G_QiKT-6hlo[/ame]
panathas1908 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Θα έγραφα ότι θυμόμουν, αλλά υπάρχει άρθρο στη wiki αρκετά αναλυτικό. http://www.youtube.com/watch?v=G_QiKT-6hlo απο αγγλικα δεν παιρνω γρι! απο τι καταλαβα απο το τρειλερ για προπονητη ειναι αυτο ..θα το δω και θα σας πω εντυπωσεις
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 απο αγγλικα δεν παιρνω γρι! απο τι καταλαβα απο το τρειλερ για προπονητη ειναι αυτο ..θα το δω και θα σας πω εντυπωσεις Στην ουσία πρόκειται για μία σύντομη προπονητική βιογραφία του Brian Clough. Αυτός ο κύριος στα σέβεντιζ κατάφερε μέσα σε 2 χρονιές να πάρει την Derby County από την β' αγγλίας, να την ανεβάσει και να την κάνει και πρωταθλήτρια στην α' αγγλίας. Αυτό τράβηξε το ενδιαφέρων της ποδοσφαιρικής υπερδύναμης τότε Leeds United, στην οποία κλήθηκε να αντικαταστήσει τον προπονητή εφιάλτη του Don Revie και απέτυχε παταγωδώς μέσα σε 44 μέρες που έμεινε στον πάγκο της. Η εκδίκηση ήρθε μετά την υποτιθέμενη παρακμή του, που πήρε την Nottingham Forest η οποία πάλευε στην β' αγγλίας επίσης, την ανέβασε κατηγορία, πήρε πρωτάθλημα στην premiership, και πρωτάθλημα ευρώπης. Ναι, υπήρξε προπονητής που τα έκανε όλα αυτά! (εγώ το κάνω στο προ συνέχεια πάντως) Η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο φανταστικού σεναρίου, αλλά παραμένει μία ωραία βιογραφική ματιά μιας και είναι βασισμένη όχι μόνο σε αληθινά, αλλά και ιστορικά γεγονότα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Aυτά απ'οσα θυμάμαι και πρόλαβα να κλέψω πεταχτά από την wiki.
SteveAngello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Διαφωνω νομιζω το 2ο απλα βλεποτανε το 1ω ηταν κορυφη..θελω να βγει 4ο (για να το δω τωρα που ολη μερα καθομαι) αλλα και ελπιζοντας οτι θα ναι ωραιο ασχετως αν το 2 και 3 δεν ειχαν την αναλογη συνεχεια ..Ειδα και την φανελα με το 9 δεν μου αρεσε εκτος του οτι ειναι παλιο ειναι και οι ομαδες ψευτικες δεν λεει..το αλλο ομως ειναι ωραιο το The Damned United??? ενα περιπου λιγο το στορυ πειτε αν μπορειτε Eμενα το 2 μου αρεσε περισσοτερο.Και απο θεμα πλοκης και σεναριου και θεαματος.Ολοκληρη ρεαλ ειχε τι αλλο θες.Το 1 ηταν για να σε βαλει λιγο στο κλιμα της ταινιας.Το 3 μην το συγκρινεις καθολου, καμια σχεση, πες το αλλη ταινια.Τεσπα δεν θα τα χαλασουμε εκει, μακαρι να βγει και 4 με καμια μπαρτσα μεσα αλλα ετσι οπως τα κανανε στο τελευταιο δεν ξερω πως θα τα μπαλωσουν. P.S το casting στο The Damned United αποτελειται μονο απο ηθοποιους ετσι?Αμα δεν εχει ποδοσφαιριστες δεν λεει.
panathas1908 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ με ελληνικους υποτιτλους???(ενοω να μην την κατεβασω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.