trunks21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Για σας , εχω ενα προβλημα σε ενα δικτυο που φτιαξαμε στη δουλεια , το δικτυο αποτελειται απο 4 pc με win7 ultimate . η συνδεση μεταξυ τους γινετε με ενα switch το οπιο καταληγει στο ρουτερ .το δικτυο ειναι οκ δηλ στο δικτυο εμφανιζονται ολα τα pc κανονικα και μπορεις να κανεις μεταφορα δεδομενων απο το ενα στο αλλο pc . Ομως θελουμε το 1ο pc (πχ user1) να μπορει να κανει αποκοπει δικαιωματων ωστε να μπορεις μονο να διαβασεις τα αρχεια και τπτ αλλο απο το pc του . ο λογος ειναι για να μην μπορουν οι αλλοι χρηστες να καταστρεψουν σε περιπτωση λαθους τα αρχεια του . Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι που μπορει να βοηθησει ας απαντησει οσο πιο γρηγορα μπορει ευχαριστω
Bspus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δεξι κλικ στο μοιρασμενο φακελο. Στο μενου sharing πρεπει να εχει μια επιλογη advanced sharing εκει εχει και τα share permissions Δωσε μονο read Προσοχη, λεμε για το μενου sharing και οχι για το security
trunks21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ειχα κανει αυτο που μου ειπες φιλτατε αλλα και παλι μπορεσα να διαγραψω τα αρχειο απο το φακελο . Λεω να δοκιμασω κατι αλλο που μπορει να δουλεψει . στα Sharing-->Share επιλεγω Everyone ''read'' παταω share--> done εχωντας κανει και αυτο που μου προτεινες πιστευω να μπορεσω να προστατευσω τα αρχεια ετσι σευχαριστω για τον χρονο σου
Rabican Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αν εχουν δικαιωματα Everyone να κανουν edit τοτε λογικο ειναι να μη δουλεψει! πρεπει να βαλεις συγκεκριμενους χρηστες να εχουν δικαιωμα τροποποιησης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.