Προς το περιεχόμενο

The Sorcerers apprentice

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειδα χθες το βραδυ στο Cosmos σε νορμαλ mode. Ευχαριστη "κλισε" περιπετεια στα γνωστα πλαισια της Disney. Για εμενα σιγουρα οχι για cinema. Σπιτακι, πιτσουλες, μπυριτσες, παρεουλα κτλ. Εξαιρετικος ο Alfred Molina στο ρολο του που κλεβει την παρασταση. Καλος και ο γλυκαναλατος Nicolas Cage. Η Monica δεν ειχε σπουδαιο ρολο (συμαντικο το προσωπο της μεν στην ιστορια), ισα με 5 λεπτα screen time λεγοντας μονο 5 αραδες γραμμες.

Της βαζω ενα 5/10

Trailer

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA[/ame]

Δημοσ.

Την είδα πριν λίγο και μου άρεσε πολύ. Ίσως όχι για cinema, όλοι οι ηθοποιοί ήταν μέτριοι αλλά το αποτέλεσμα μου άρεσε και ήταν διασκεδαστικό. Σίγουρα θα την ξαναδώ όταν βγει σε DVD.

Ένα 7/10 από εμένα. Άντε, 7.1.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα απο Cinema και έιδα την ταινία.Κλασσική Disney ευχάριστη με πολλά ειδικά εφε ,συνδίαζε περιπέτεια αν μπορόυμε να το πούμε έτσι και αρκετή κωμωδία.Βλέπεται ευχάριστα πάντως με φίλους μπυρίτσα κτλπ 6/10 απο εμένα,η αλήθεια είναι όμως οτι δεν είναι για Cinema.

Επόμενη ταινία The expendables !

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω δε ψηνομαι να τη δω. Ειδα το τρειλερ. Αυτες τις υπερκοινοτυπες μεινστριμ αμερικανικες ταινιες δρασης και περιπετειας με τις μετριοτατες και γραφικες ερμηνειες απο γουοναμπι οσομ φατσες σαν αυτη του κειτζ, και το σουπερ κενο και κλισε σεναριο τις εχω κατι παραπανω απο βαρεθει.

Δημοσ.
Εγω το βραδάκι λέω να την δώ. Απο τις κριτικές δεν ψήθηκα αλλα δεν βρίσκω κάτι άλλο τώρα. Θα πώ άποψη μόλις γυρίσω...

εγώ την είδα χτές.. μια χαρά ταινιούλα για να περάσει η ώρα.. τίποτα παραπάνω :P

Δημοσ.
ο μικρός, ο Cage είναι γνωστό πως δεν υποφέρεται...

χαχαχα... έλα υπάρχουν ταινίες που ο Cage ήταν πολύ καλός για τον ρόλο... αλλα γενικά όντως δεν υποφέρεται... και τι γίνεται τελευταία με τους πρωταγωνιστές σπασικλάκια..?? που στο τέλος καταφέρνουν και τα έχουν όλα ... ! λές και πρόκειται να έχουν ποτέ τέτοια γυναίκα δίπλα τους... δεν λέω, ωραίο στορυ... αλλα να είμαστε και λίγο ρεαλιστές... :-)

εδώ ο πραγματικός γκόμενος της τύπισας, όχι οτι αυτός είναι καλύτερος αλλα οκ... dew_nab_dem_a.jpg

Δημοσ.

Εντάξη ο πρωταγωνιστής ήταν αστείος (με την κακή έννοια)... Το σενάριο ήταν ψιλο-μούφα αλλα γενικ'οτερα σαν ταινία βλεπότανε. Ένα 5/10 πιστεύω πως είναι οκ.

Άμα παίζανε άλλοι ηθοποιοί και αν είχανε δουλέψει λίγο παραπάνω τους διαλόγους ίσως να έφτανε και ένα 6.5/10...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...