Zeron2862 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Γεια σας. Δεν ξερω πως εγινε γτ δεν θυμαμε να εκανα κατι αλλα οταν ανοιγω ενα παραθυρο ή το firefox ή το WMP κολαει για μισο λεπτο λεγοντας οτι δεν ανταποκρινετε και μετα δουλεβει κανονικα. Επισης στο firefox μου το κανει και αφου τοχω ανοιξει και το χρησιμοποιω για καποια ωρα. Διαβασα καπου πως μπορει να μην εχει επαρκη ram για να το τρεξει αλλα αυτο δεν ισχυει. Αυτο που μπορει να ισχυει ειναι να εχει περασει κανα Trojan-Spyware-Worm.... Εχω το kaspersky 2010 και 2-3 φορες που μου εβγαλε οτι υπαρχει ιος τον διεγραψε (αλλα αυτο εγινε πριν πολυ καιρο). Αν το εκανε μονο στο firefox θα εκανα reinstall αλλα το κανει και σε αλλα. Πεστε μου κανα αξιοπιστο/free antispyware ή οτι αλλο κανει αυτη τη δουλεια..
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Super Antispyware και το Malwarebytes Anti-Malware
Zeron2862 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ναι και εγω χρησιμοποιησα το Malware-Antimalware και δεν βρικε τπτ ... Τι να φταιει??? Κατι ασχετο με το θεμα.. Ειδα το headshet που εχεις. Ειναι καλο?? Επειδη ψαχνω για ενα καλο headshet οχι απαραιτητα gaming headshet που να εχει καλο ηχο λεω να παρω Sennheiser.....τι λες??
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Για Gaming headset ειναι απο τα καλύτερα (αλλα και ακριβό) και μουσική ακούω μια χαρά τώρα απο εκεί και πέρα δεν έχω γνώμη για headset που αφορά καθαρά για μουσική και ποσο καλύτερα μπορεί να ακούγεται.
Zeron2862 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ΟΚ για τα ακουστικα.. Το προβλημα ομως δεν το ελυσα. Το malware δεν βρηκε τπτ. Τι αλλο να κανω?? Ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να φταιει το firefox επειδι κανει κατι τετοια. Το απεγκατεστησα αλλα συνεχιζει τα Not responding. :S
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://dl1.pro.antivir.de/package/rescue_system/common/en/rescue_system-common-en.iso ΑΝ έχεις ακόμα υποψία για ιό, σκουλήκι η οτιδήποτε δοκίμασε αυτό το boot-cd. Αν έχεις ένα ενιαίο δίσκο (μόνο c:\)και κάνεις παράλληλα και άλλα πράγματα με τον δίσκο,(κατέβασμα αρχείων,να παίζει μουσική στο παρασκήνιο, εικονική μνήμη),και έχεις να κάνεις και ανασυγκρότηση από του αγίου π@υτσ@υ μπορεί να εξηγείται το πρόβλημά σου.
Zeron2862 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αυτο το boot-cd να το κανω mount και να το τρεξω? Eιναι antivirus?
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Για να σου λέει κάποιος BOOT-CD,θα σου το λέει για να Μπουτάρεις από αυτό,με το σκεπτικό ότι ξεκινάει ο η/υ σε δικό του περιβάλλον, οπότε μπορεί να κάνει έλεγχο και αρχεία που αλλιώς θα ήταν κλειδωμένα από τα windows,τα πιο δύσκολα virus εκεί παν και κολλάνε.
Zeron2862 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ΟΚ καταλαβα. Για να μπουταρω απο αυτο πρεπει να το γραψω σε cd ετσι?? Eψαξα και διαβασα για ενα PDM.Keylogger το οποιο πεταει το kaspersky 2010 οταν ανοιγει το League of Legends. Και λεει πως επιρεαζει τοω επεξεργαστη. Το error ειναι αυτο: Εντοπίστηκε: PDM.Keylogger kernel mode memory patch League of Legends Client Επισης οταν παιζω τωρα μου κανει κατι τρομερα spikes που και που. Το malwarebytes δεν το βρισκει.
Zeron2862 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Επιτελους μετα απο ενα μηνα που εφυγα βιαστικα για δουλεια γυρισα πισω. Λοιπον δοκιμασα το boot-cd που μου ειπες αλλα κολλησε. Εφτιαξα το Kaspersky 2010 Rescue Cd το εβαλα και μετα απο 7 ωρες δεν βρηκε τπτ. Πριν προχωρισω σε Clear RTC RAM οπως το λεει το βιβλιαρακι της Asus θελω να ρωτισω το εξης: Χανει τις ρυθμισεις του το bios ή μονο την ωρα-ημερομηνια???? Επισης πριν φυγω μου τα ειχε ζητησει μια φορα ετσι στο ξεκαρφωτο οταν τον ανοιξα. Μηπως θελει αλλαγμα η μπαταρια?? Ακομη μια ερωτιση: Γινετε η επιδιωρθωση των win7 χωρις να γινει format? Μεσω του CD??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.