Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης PC-TV (HDMI)

hasomeris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εχω συνδεσει την ΤV (Samsung LE32B530) με την καρτα γραφικων (Ati Radeon 5850).Eνω δεν ειχα κανενα προβλημα με scaling ή το ηχο, τα χρωματα εμφανιζονται εμφανως αλλοιομενα.Η αναλυση που εχω επιλεξει ειναι 1920χ1080, ο ρυθμος ανανεωσης 60hz και το χρωμα "φυσικα χρωματα 32-bit".Eχω παιξει με ολες τισ ρυθμισεις τησ καρτας και της τηλεορασης αλλα δε μπορω να το διορθωσω με τιποτα.

Χρησιμοποιω τα windows 7 kai catalyst 10.6.

Δημοσ.

Πριν δούλευε σωστά?

Τα χρώματα ξαφνικά σου χάλασαν?

Η οθόνη γεμίζει όλη (ούτε μια γραμμή με πίξελ πλάγια δε μένει κενό)?

Στην tv έχεις ορίσει την είσοδο hdmi ώς pc?

θα πας στο μενού της tv πρώτα (έχω και εγώ μια samsung LE46A656) και στην είσοδο της συγκεκριμένης hdmi θα δώσεις την ονομασία "PC"

Παίζει ρόλο, δεν το περνάει το σήμα από τον επεξεργαστή εικόνας της.

Στους Drivers της ΑΤΙ ρύθμισε το scaling options στο 0% (σε εμενα)

Στους Drivers της ΑΤΙ ρύθμισε το Pixel format σε RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB)

Είναι λίγο "κρυμμένες" οι ρυθμίσεις.Δες εδώ:

http://www.aoclarkejr.com/ati-catalyst-9-9-overcan-and-underscan-options.html

Δημοσ.

το PC αγοραστηκε χθες.πιο πριν ειχα την ιδια TV σε μια 9800gt me dvi-hdmi χωρις κανενα προβλημα.

Η οθονη δε γεμιζει ολη.υπαρχει περιπου 1 δαχτυλο κενο απο το πλαισιο τησ TV σε καθε μερια

Το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:36 ----------

Τιποτα φιλε..δοκιμασα οτι ειπες αλλα παλι τα ιδια χαλια...λες και εχω επιλεξει "256 χρωματα" δειχνει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πριν δούλευε σωστά?

Τα χρώματα ξαφνικά σου χάλασαν?

Η οθόνη γεμίζει όλη (ούτε μια γραμμή με πίξελ πλάγια δε μένει κενό)?

Στην tv έχεις ορίσει την είσοδο hdmi ώς pc?

θα πας στο μενού της tv πρώτα (έχω και εγώ μια samsung LE46A656) και στην είσοδο της συγκεκριμένης hdmi θα δώσεις την ονομασία "PC"

Παίζει ρόλο, δεν το περνάει το σήμα από τον επεξεργαστή εικόνας της.

Στους Drivers της ΑΤΙ ρύθμισε το scaling options στο 0% (σε εμενα)

Στους Drivers της ΑΤΙ ρύθμισε το Pixel format σε RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB)

Είναι λίγο "κρυμμένες" οι ρυθμίσεις.Δες εδώ:

http://www.aoclarkej...an-options.html

ξεθαβω το topic για να ρωτησω (μου το βγαλε μεταξυ των αλλων και σε αναζητηση στο google οποτε δε θελω να φτιαξω καινουριο τοπικ)

το Pixel format σε RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB)

το βαζω αυτο αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα η οθονη επιστρεφει σε pixel format studio (limited RGB) και ετσι ειναι πιο χάλια σε σχεση με το full color. η οθονη επιστρεφει αυτοματα ,εγω βαζω το φουλ και παταω apply ,βλεπω αμεσως τη διαφορα ... αλλα η οθονη μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχεται μονη της....

οθονη LG Μ2362 D + 5870 vapor x . Α και ρυθμισα την υποδοχη HDMI 1 ως PC (τις μαυρες λωριδες τις <<αντιμετωπισα>> με το overscan) και συνδεεται με <<καθαρο>> καλωδιο HDMI οχι ανταπτορες η τπτ τετοιο. Epishs το ati catalyst control center τελευταια εκδοση περασμενο!

-ισως το ελυσα με απενεργοποιηση του : enable GPU scaling!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...