Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για Drivers Update?

Dumah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε κανα καλό Προγραμματάκι για να κάνω Update τους Drivers του Laptop μου; Μήπως υπάρχει το Link;

Δημοσ.

Καλύτερα μπες στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους απο εκεί αν δεν ξέρεις που και πως ακριβώς δώσε μας το μοντέλο να σε βοηθήσουμε

Δημοσ.

Λέτε βρε παιδια, ε;

Γιατί παλιότερα χρησιμοποιούσα κάτι προγράμματα αλλά τα έχασα (Unible DriverScanner e.t.c)...

Γιατί δεν είναι αξιόπιστα; Μεταφέρουν δεδομένα μου;

Δημοσ.

Απλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα κατεβάσουν το πιο κατάλληλο driver, από άποψης έκδοσης (μπορεί να μην είναι ο πιο πρόσφατος), συμβατότητας (μπορεί να είναι για άλλο λειτουργικό (32bit-64bit))και γενικά δεν ξέρεις τη driver θα σου κατεβάσει.

Δημοσ.

Γενικα σε ενα PC 2 Drivers μετρανε αληθινα και που θελουν τακτικες αναβαθμισεις, της καρτας γραφικων και της καρτας ηχου, οποτε σε αυτα τα δυο καλυτερα να μπαινεις μονος σου και να τους κατεβαζεις.

Τωρα για ποντικια, καμερες και γενικα περιφερειακα αν εχεις Vista / 7 τοτε το WindowsUpdate κανει μια χαρα την δουλεια του.

Δημοσ.
Καλύτερα μπες στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους απο εκεί αν δεν ξέρεις που και πως ακριβώς δώσε μας το μοντέλο να σε βοηθήσουμε

Αυτό πραγματικά θα βοηθούσε...Το μοντέλο μου είναι Fujitsu siemens - GeForce 6800, GPU: NV41 M.

Δημοσ.
NVIDIA Drivers

http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-258.96-whql-driver-uk.html

Θελεις και του Laptop? Δεν σου δουλευει κατι ?

Αν οχι πρεπει να μας πεις ολο το μοντελο...Τουμπαρε το φορητο και θα το βρεις απο κατω.

Amilo M3438G. Ναι, έχω κάνει περιγραφή στο επόμενο thread αυτού του δωματίου...

Δημοσ.

Ωραια απο οτι βλεπω ΟΛΟΥΣ τους οδηγους θα τους βρει αυτοματα αν κανεις Windows Update.

Βεβαια τον οδηγο της NVIDIA βαλτον εσυ μην τον διαλεξεις απο το Windows Update.

Δημοσ.
Ωραια απο οτι βλεπω ΟΛΟΥΣ τους οδηγους θα τους βρει αυτοματα αν κανεις Windows Update.

Βεβαια τον οδηγο της NVIDIA βαλτον εσυ μην τον διαλεξεις απο το Windows Update.

Μήπως μπορεις να διαβάσεις το άλλο μηνυμα που έχω στηλει σε αυτο το δωμάτιο;

...πού μπορώ να βρω driver για GeForce Go 6800 με GPU NV41 M; H Nvidia δίνει μόνο για τα Desktop!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...