jemadux Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 εχω δοκιμασει πολλες διανομες και αυτο γινεται κυριως και με ανοιχτο driver στο debian και στο arch που το τελευταιο δουλευω τωρα Uploaded with ImageShack.us την φωτο ειναι τραβηγμενη στο παρων Desktop και εχω τωρα τον κλειστο driver εχω δυστηχως ATI το θεμα ειναι οτι δουλευει μια χαρα τα διαφορα εφε το προβλημα με το μενου μπαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 στην nvidia μου το ειχα λυσει αυτο βαζοντας Option "AddARGBGLXVisuals" "True" στο device section δες μηπως βρεις τιποτα ..http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&source=hp&q=compiz+no+borders&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ok Λυθηκε το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.