Προς το περιεχόμενο

oxygen απο την tellas, big προβλημα

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφυγα απ την hol και πηγα tellas.To oxygen της wind-tellas αντεξε 1 μερα.

Και ετσι εβαλα πάλι το Netfaster 2 της HOL Που ειχα πριν μια εβδομάδα και δουλευε απροβληματιστα.

Επειδη ειμαι μακρια απο τον ΟΤΕ που ειναι τα dslam 3km, να την ψάξω για κανα καλητερο απο το netfaster της intrakom ή να μεινω σε αυτο.Και αν ναι ποιο πρωτεινετε?

Δυνατοτητα αγορας έως 150ευρω.Το καινουριο OXYGEN που θα μου στειλουν επειδη χαλασε οπως ειπα το πρωτο δεν θα το βάλω.

Y.Γ: Α και κατι βασικο, μαζι με την ΤΕLLAS Εκανα και συνδεση wind στο κινητο, και πήρα το MOTOROLA MILESTONE, το OXYGEN ειχε WIFI πανω, και μου ειπε ενας φίλος που ξέρει απο τετοια κινητα οτι για να μπω στο ιντερνετ για να κατεβάσω προγράμματα για το κινητο πρεπει να μπω μέσω wifi, το netfaster ομως δε βλέπω να εχει.

Υπαρχη τροπος να μπω αλιως μεσω του netfaster με το κινητο στο ιντερνετ? Αν οχι πρεπει σιγουρα να ψαξω για κινητο με WIFI, ποιο πρωτεινετε κυριοι?

Δημοσ.

Έφυγες από HOL και πήγες Tellas;

Έκανες μεγάααααααλη επιτυχία φιλαράκι.Όσο γιά το Oxygen δεν μου κάνει εντύπωση που τα 'παιξε.Είναι ένα από τα χειρότερα που υπάρχουν.

Κράτα το Netfaster.Μην πετάς λεφτά.Ποιό Netfaster έχεις;Αν είναι ένα μικρό με μόνο μία θύρα δικτύου δεν έχει Wi-Fi.Αν έχει 4 έχει θα δεις και την κεραία.

Δημοσ.
Έφυγες από HOL και πήγες Tellas;

Έκανες μεγάααααααλη επιτυχία φιλαράκι.Όσο γιά το Oxygen δεν μου κάνει εντύπωση που τα 'παιξε.Είναι ένα από τα χειρότερα που υπάρχουν.

Κράτα το Netfaster.Μην πετάς λεφτά.Ποιό Netfaster έχεις;Αν είναι ένα μικρό με μόνο μία θύρα δικτύου δεν έχει Wi-Fi.Αν έχει 4 έχει θα δεις και την κεραία.

Μιλαμε το ρουτερ φιλαρακι δε περματαγε καθολου, καθε 20 δευτερα αποσυνδεση.

Πιστευω τοα ιδια θα μου κάνει και το καινουριο που θα στειλουν.

Το NETFASTER με την κεραια εχω και τις 4 εξοδους για ιντερνετ.Με αυτο φανταζομαι θα μπορω να μπαινω απ το κινητο στο ιντερνετ ή ειναι μόνο για να παιρνει ασυρματο ιντερνετ και οχι να δινει που θέλω εγω στο κινητο μου.

Γιατι εγω διαβασα wlan δε βλεπω πουθενα wifi, :confused:

με τα ρουτερ και τα δiκτυα δε τα πάω καλα sory.

Καμία αποσυνδεση το netfaster απο προχθες που το εβαλα.

Δημοσ.

κρατα το netfaster αμα σου παιζει μια χαρα.απλα κλειδωσε το ασυρματο στο ρουτερ και δωσε ενα ονομα sto ssid αν και θα εχει απο μονο του απλα μηπως θες να δωσεις πχ το ονομα σου η κατι αλλο για να το ξεχωριζεις και μετα θα ψαξεις απο το κινητο σου για δικτυα εφοσον το κινητο σου εχει wifi θα το βρεις θα βαλεις κωδικο και θα συνδεθεις.το ιδιο και με ενα pc που εχει ασυρματο.τωρα για ωραια ρουτερ ειναι dgn2000 netgear.δεν μας εγραψες τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.noise margin,attenuation,data rate για να δουμε ποσο χαλια ειναι η γραμμη.αλλα ναι απο το Oxygen δεν θα περιμενα πολλα.και βεβεα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα ρουτερ απο το Netfaster.παντως οπως ειπαν κακως εφυγες απο hol για tellas.και με 150 ευρω παιρνεις καi vigor router.εκτος αν ειναι τοσο μαυρο χαλι η γραμμη σου.μπορεις να δοκιμασεις και το καινουριο που θα σου στειλουν για δοκιμη παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...