UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ελάτε ρε σεις...λέει διαθέσιμο σε 2 καταστήματα ακόμη...ποιός θα πεταχτεί να μου πάρει κ εμένα ένα και να του δώσω το διπλάσιο της αξίας του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ...τσικρίκι ;;; ...ποιά εταιρία το βγάζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ελάτε ρε σεις...λέει διαθέσιμο σε 2 καταστήματα ακόμη...ποιός θα πεταχτεί να μου πάρει κ εμένα ένα και να του δώσω το διπλάσιο της αξίας του? Το διπλάσιο της αξίας τους είναι μόνο η βενζίνη πήγαινε έλα στην μαγούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το διπλάσιο της αξίας τους είναι μόνο η βενζίνη πήγαινε έλα στην μαγούλα. Kαλλιθέα είναι πιο κοντά Πλάκα πλάκα να έχει μείνει καμια 23αρα σε καμια βδομάδα που πέρνει επιδότηση ο πατέρας για το κινητό για να πετάξω επιτέλους την 19αρα ή χλωμό?:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Kαλλιθέα είναι πιο κοντά Στην Καλλιθέα θες το διπλάσιο της αξίας τους για να παρκάρεις, μία η άλλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δεν υπαρχουν πουθενα.καρατσεκαρισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 No shit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Oh /shit σαδδφσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Παιδιά... μάλλον είναι άλλο ένα τυπογραφικό λάθος.. Συμβαίνει συχνά στο Παίσιο, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Ασε... έτσι νόμιζα κι εγώ κάποια άλλη φορά... Απλά στην εξέλιξη της παραγγελίας γίνεται έλεγχος, οπότε σε ειδοποιούν και σου λένε... ξέρετε.. λυπούμαστε... και τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν πρόκειται για λάθος, πρόκειται για προσφορά. (όποιος θέλει βάζει εισαγωγικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν πρόκειται για λάθος, πρόκειται για προσφορά.(όποιος θέλει βάζει εισαγωγικά). 'Οντως η προσφορά είναι πραγματική. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κανένα από τα 2 αυτά καταστήματα δεν τα είχε από την πρώτη στιγμή των προσφορών. Ή υπήρχαν 1-2 κομμάτια και τα καβάντζωσαν οι υπάλληλοι ή απλά είναι η γνωστή τακτική από το Πλαίσιο: βάζω σε τρελή τιμή κάτι που μου έχει τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ΑΑΑ ρε μέγιστο πλαίσιο!!!! Οσο σωστοί είναι σε πολλα θέματα (π.χ aftersales) άλλο τόσο μπου..ο είναι στις πρόσφορες τους!!! Dejavu λεμε με προσφορές χωρίς απόθεμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 'Οντως η προσφορά είναι πραγματική. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κανένα από τα 2 αυτά καταστήματα δεν τα είχε από την πρώτη στιγμή των προσφορών. Ή υπήρχαν 1-2 κομμάτια και τα καβάντζωσαν οι υπάλληλοι ή απλά είναι η γνωστή τακτική από το Πλαίσιο: βάζω σε τρελή τιμή κάτι που μου έχει τελειώσει. στην Καλλιθεα ειχαν 2 κομματια δεν προλαβε να τα δει κανεις η γνωστη τακτικη που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μάλον ξεχάσανε να βγάλουν τη χοντρική τιμή στην οποία τα αγοράζουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παιδιά πραγματική τιμή ήταν σίγουρα. Εγώ αγόρασα τα Τ7900 με 6 € από το Πλαίσιο Λάρισας, αλλά : 1. Δεν είχαν καλώδια απλά και χειριστηρίου 2. Τροφοδοτικό Αν τα βρείτε τα Χ530 πάρτε τα και μετά ψάξτε να δείτε τι λείπει. Με 5 € σε λίγο καιρό ούτε τσιγάρα δεν θα παίρνεις. Ότι και να λείπει το συμπληρώνεις με λογικό κόστος μέσω ebay ή με αγγελία ζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.