BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να ισχύει τέτοια προσφορά; http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-X-530-5-1-970114-1914.htm
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μια δοκιμή θα σε πείσει. OK. Τη Δευτέρα το πρωί θα τα παραγγείλω. Για να δούμε. Μου φαίνεται ότι είναι εξευτελιστικά χαμηλό το ποσό. Aγόρασα τα 540 πριν από 2 μήνες. Θα πάρω κι αυτά, ελπίζοντας ότι θα έχουν παρόμοια απόδοση, γιατί είναι καταπληκτικά (για την τηλεόραση αυτή τη φορά).
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 OK. Τη Δευτέρα το πρωί θα τα παραγγείλω. Για να δούμε. Μου φαίνεται ότι είναι εξευτελιστικά χαμηλό το ποσό. Aγόρασα τα 540 πριν από 2 μήνες. Θα πάρω κι αυτά, ελπίζοντας ότι θα έχουν παρόμοια απόδοση, γιατί είναι καταπληκτικά (για την τηλεόραση αυτή τη φορά). Tα χ-530 τα είχα πρίν 1-2 χρόνια. Καλά ηχειάκια δε λέω αλλά πολύ καλώδιο και στο χώρο μου δεν βόλευε. Όταν όμως πήρα τα harman kardon soundsticks II και τα έβαλα στην τηλεόραση, απλά άλλη φάση... Βέβαια σε κάθε περίπτωση αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή στα χρήματα τους.
d3m0n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μεταχειρισμένα θα 'ναι σίγουρα, αλλά άμα δουλεύουν who cares με 5€ και σε σακούλα σκουπιδιών να μου το δώσουν δε θα πω όχι.
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πάντως τα 540 κάλυψαν πάρτι σε σαλόνι 75τμ με πολύ δυνατό ήχο. Πόσα RMS βγάζουν τα 530;
testit Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 OK. Τη Δευτέρα το πρωί θα τα παραγγείλω. Για να δούμε. Μου φαίνεται ότι είναι εξευτελιστικά χαμηλό το ποσό. Aγόρασα τα 540 πριν από 2 μήνες. Θα πάρω κι αυτά, ελπίζοντας ότι θα έχουν παρόμοια απόδοση, γιατί είναι καταπληκτικά (για την τηλεόραση αυτή τη φορά). 2x7,4w παραδείγματος χάρη τα μπροστινά και 2χ7,4w τα πίσω ηχεία, μην έχεις την εντύπωση πως παίρνεις κάτι αξιόλογο. θα σου πρότεινα, πριν τα πάρεις να τα ακούσεις. η έντασή τους είναι όσο ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο ή ραδιοσιντί για τα πικνικ στην εξοχή. το λέω γιατί αγόρασα ένα μίνι hi-fi σόνυ 2Χ15 W apo to μεδιαμαρκτ καιι το φύρισα πίσω, εξαιτίας της έντασης! ήχος σαν τσικρίκι!
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 2x7,4w παραδείγματος χάρη τα μπροστινά και 2χ7,4w τα πίσω ηχεία, μην έχεις την εντύπωση πως παίρνεις κάτι αξιόλογο. θα σου πρότεινα, πριν τα πάρεις να τα ακούσεις. η έντασή τους είναι όσο ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο ή ραδιοσιντί για τα πικνικ στην εξοχή. το λέω γιατί αγόρασα ένα μίνι hi-fi σόνυ 2Χ15 W apo to μεδιαμαρκτ καιι το φύρισα πίσω, εξαιτίας της έντασης! ήχος σαν τσικρίκι! Αν ακούσεις τα 540 θα πάθεις πλάκα, φίλε μου.
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Τα ξαναεβγαλαν? γιατι απο την 1η μερα που πηρα τηλ ειχαν εξαφανιστει...
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πάντως τα 540 κάλυψαν πάρτι σε σαλόνι 75τμ με πολύ δυνατό ήχο. Πόσα RMS βγάζουν τα 530; Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα πάντως ονομαστικά πολύ περισσότερα απο τα harman. Όμως στην πράξη καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Στα harman o ήχος είναι καθαρότατος και το γούφερ πολύ καλό επίσης. Τα χ-530 μου έδιναν την εντύπωση ότι μπούκωναν όταν τα ανοιγες αρκετά. Βέβαια σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ηχεία pc, καμμία σχέση με πραγματικά ηχεία όπου εκεί υπάρχουν άτομα με πολύ καλές γνώσεις σε αυτόν τον τομέα. όπως είπε και ο d3mon και σακούλα σε αυτά τα χρήματα την έπαιρνα.
testit Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αν ακούσεις τα 540 θα πάθεις πλάκα, φίλε μου. Δεν είναι θέμα "πλάκας" , όσο ποια είναι τα πραγματικά watts τους. Τι γράφει στο μανουάλ τους. Τα μπροστινά ηχεία πρέπει να είνα πάνω από 2Χ25 rms ώστε να νιώσεις καλό άκουσμα, δηλαδή διαφορετικό από ήχο τσικρικιού. Τελοσπάντων, ο ενδιαφερόμενος ας τα ακούσει πριν τα αγοράσει. Είδα τα τεχνικά στοιχεία των χ-540 και είναι τα ίδια σε watts. Οπότε αν είσαι ευχαριστημένος με αυτά, υποθέτω πως αν ακούσεις ηχεία με πάνω από 2χ20w τα μπροιστινά, θα στήσεις πανηγύρι!
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Τώρα που το ανακοίνωσες στο φόρουμ... σιγά μην προλάβεις να τα παραγγείλεις πρώτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.