harisman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Χαιρετώ το forum! Τι έχετε να πείτε για την τιμή (449ευρα) της LG 42'' LF2510 που έχουν τα Mediamarkt. Έίναι κάπως παλιό μοντέλο, αλλά δεν νομίζω ότι του λείπει τίποτα (Full HD, ψηφιακός δέκτης, USB που ξεκλειδώνει....) Η επόμενη τιμή τιμή κατά "skroutz" είναι στα 616: http://www.skroutz.gr/s/74567/LG-42LF2510-42.html?from=suggest&keyphrase=LG+42LF2510+42%27%27 Από εγγύηση θα είναι οκ απο Mediamarkt (???) γιατί η υπάλληλος μου έλεγε κάτι κουφά του στυλ "εχει 2ετή εγγηύση, αλλά αμα πάθει κάτι, πληρώνετε το ανταλλακτικό και είναι δωρεάν τα εργατικά από LG....." - τι σόι εγγύηση είναι αυτή....? Όποιος την έχει, ας πεί καμμιά γνώμη, γιατι το σκέφτομαι.... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Προσωπικά την έχω εδώ και 7 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι τίμια πρόταση για τα λεφτά της. Τώρα αυτά περί εγγύησης, μάλλον δεν ήξερε την τύφλα του ο υπάλληλος. 2 χρόνια είναι και είναι κανονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didymos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αν το τηλεοπτικό σήμα είναι αυτό που θα παίζει κατά κύριο λόγο, τότε να προτιμήσεις plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Χαιρετώ το forum! Τι έχετε να πείτε για την τιμή (449ευρα) της LG 42'' LF2510 που έχουν τα Mediamarkt. Έίναι κάπως παλιό μοντέλο, αλλά δεν νομίζω ότι του λείπει τίποτα (Full HD, ψηφιακός δέκτης, USB που ξεκλειδώνει....) Η επόμενη τιμή τιμή κατά "skroutz" είναι στα 616: http://www.skroutz.gr/s/74567/LG-42LF2510-42.html?from=suggest&keyphrase=LG+42LF2510+42%27%27 Από εγγύηση θα είναι οκ απο Mediamarkt (???) γιατί η υπάλληλος μου έλεγε κάτι κουφά του στυλ "εχει 2ετή εγγηύση, αλλά αμα πάθει κάτι, πληρώνετε το ανταλλακτικό και είναι δωρεάν τα εργατικά από LG....." - τι σόι εγγύηση είναι αυτή....? Όποιος την έχει, ας πεί καμμιά γνώμη, γιατι το σκέφτομαι.... Ευχαριστώ τι εννοει USB που ξεκλειδωνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 τι εννοει USB που ξεκλειδωνει??? Διάβασα ότι, αν και από "μαμά" είναι κλειδωμένο το USB (δεν μπορεί να παίξει από εξωτ. μονάδες απόθηκευσης), με κατάλληλες ρυθμίσεις ξεκλειδώνει....και παίζει κανονικά. Αν την πάρω θα μπω κ στα ενδότερα του πω ακριβώς γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 έχω την αντίστοιχη 37" (37LF2510) είναι αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά της (για την 42 δεν ξέρω γιατί αυτό το μέγεθος δεν το έψαξα ποτέ) και, ναι, ξεκλειδώνει κανονικά η θύρα usb (που κανονικά είναι μόνο για firmware update) καιη τηλεόραση έχει πλεον ενσωματωμένο media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Διάβασα ότι, αν και από "μαμά" είναι κλειδωμένο το USB (δεν μπορεί να παίξει από εξωτ. μονάδες απόθηκευσης), με κατάλληλες ρυθμίσεις ξεκλειδώνει....και παίζει κανονικά. Αν την πάρω θα μπω κ στα ενδότερα του πω ακριβώς γίνεται... Ξεκλειδωτο usb σημαινει οτι απο στικακι η εξωτερικο σκλητο παιζει τα παντα (avi,jpeg,mp4 κα).Μερικες(νομιζω και αυτη) δεν παιζουν ματροσκες.ΚΑι οπως προαναφερθηκε εχει και ενσωματωμενο media player oποτε δε χρειαζεται ουτε αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παίζει και τα mkv αρχεία, τα μόνα αρχεία που δεν παίζει είναι αυτά που έχουν DTS ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Διάβασα ότι, αν και από "μαμά" είναι κλειδωμένο το USB (δεν μπορεί να παίξει από εξωτ. μονάδες απόθηκευσης), με κατάλληλες ρυθμίσεις ξεκλειδώνει....και παίζει κανονικά. Αν την πάρω θα μπω κ στα ενδότερα του πω ακριβώς γίνεται... α ok καταλαβα.. εμενα μια samsung 40 που εχω δεν παιζει απο τον wd passport μου αλλα απο φλασακι τα παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 H LG δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, παίζει και με φλασάκια και με δίσκους (με ή χωρίς δική τους τροφοδοσία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.