szaf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 θέλω τα φώτα σας για το ποιο laptop από τα παρακάτω είναι καλύτερο: FUJITSU AMILO PI3560-F4 (699) FUJITSU LIFEBOOK A530-F3 (629) Fujitsu Lifebook AH550F2 (699 στο πλαίσιο-αν υπάρχει διαθέσιμος..) Toshiba Satellite L505-13E (629) HP G62-135EV (669) δεκτές και οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις σ'αυτα τα χρήματα (αρκεί να μην είναι acer)
kwstas_pap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 εγώ δεν θα έπαιρνα ξανά fujitsu.. είχε και αυτή χρησιμοποιήσει σε κάποια σειρά της τις γνωστές ελαττωματικές κάρτες nvidia και μοθ κάικε όταν έγινε 18 μηνών.. ο έλεγχος (που ήταν φυσικά "δεν φτιάχνεται") στοίχισε 60 ευρώ! περίμενα πολύ λιγότερα για κάτι που φαινόταν με την πρώτη ματιά!!.. τέσπα.. άλλες εταιρείες (πχ η Macintosh) σε όσα laptop έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη σειρά nvidia και εμφανίζουν πρόβλημα λόγω vga της αλλάζει ΤΣΑΜΠΑ ακόμα και αν είναι εκτός εγγύησης... το θέμα είναι η συνολική εικόνα (είτε σαν μηχάνημα (καλό ήταν) είτε σαν αντιμετώπιση ..).. εξάλου τα toshiba δεν έχουν μεγάλο δείκτη συχνότητας βλαβών..
gpanagiotou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είμαι ανάμεσα σε hp και toshiba. Το hp μου αρέσει περισσότερο ως design, αλλά και τα toshiba είναι πολύ αξιόλογα μηχανήματα και έχουν και πολύ καλό service.
akalos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είμαι ανάμεσα σε hp και toshiba. Το hp μου αρέσει περισσότερο ως design, αλλά και τα toshiba είναι πολύ αξιόλογα μηχανήματα και έχουν και πολύ καλό service. να παρεις το tosh να βαλεις και το http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/video-sound-cards/radio-tv-tuner-pc/radio-tv-tuner-pc-external/lifeview-lv5t-dvb-t-usb-deluxe/prod250408pp/ στο καλαθι σου ειναι free με αγορα λαπτοπ,για τα ψηφιακα και ραδιοφωνικα καναλια. εχει πολυ ισχυροτερη καρτα γραφικων,εαν παιζεις και καποιο παιχνιδι,εχει δυο χρονια εγγυηση tosh...ενα το hp. γενικα ειναι καλυτερο σαν πακετο απο το hp.
Captain Nemo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.