Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη σβήσιμο οθόνης

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε windows xp, ρυθμίζω στις επιλογές ενέργειας ώστε να σβήνει η οθόνη όταν μένει σε αδράνεια για κάποιο χρονικό διάστημα…

Όταν ανοίγω το laptop κ για λίγες ώρες όλα πάνε καλά. Δηλαδή όταν δουλεύω η οθόνη παραμένει ανοικτή, ενώ όταν δεν κάνω τίποτα για το επιλεγμένο χρονικό διάστημα (πχ 5’), αυτή σβήνει, για εξοικονόμηση ενέργειας.

Λίγες ώρες μετά όμως, αυτή η προγραμματισμένη ενέργεια σταματά να συμβαίνει, δηλαδή η οθόνη δεν σβήνει, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος και φυσικά χωρίς να έχει αλλάξει η σχετική επιλογή ενέργειας.

Γιατί συμβαίνει αυτό και πως διορθώνεται;

Thank’s anyway …

Δημοσ.

To έχω συναντήσει και γω αυτό το πρόβλημα (σε desktop όμως) αλλά δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα ώστε να το ψάξω περαιτέρω.

Υποπτεύομαι όμως, πως κάποιο πρόγραμμα που ξεχνούσα να κάνω minimize ήταν υπεύθυνο..

Δημοσ.

φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο κουλο προβλημα.

Αυτο που μου προκαλουσε το προβλημα ειναι οτι ειχα βαλει τον ιδιο χρονο για το screen saver και για την απενεργοποιηση της οθονης.Τα ειχα βαλει και τα δυο μετα απο ενα λεπτο.Το αποτελεσμα ηταν να σβηνει η οθονη για 1 δευτερολεπτο και μετα ανοιγε παλι εμπαινε το screen saver και μετα απο 1 δευτερολεπτο εβγαινε και αυτο.Και η πλακα ειναι οτι μετα δεν ξανασβηνε η οθονη αυτοματα!

Δημοσ.

Πέρα από αυτό που έγραψε ο xristaras κοίταξε μήπως κάποιο πρόγραμμα κρατάει την οθόνη ενεργή (π.χ.κάποιος Player, κάποιος instant messenger). Επίσης αποσύνδεσε το καλώδιο δικτύου ΚΑΙ το εξωτερικό ποντίκι (αν έχεις) και πες μας αν σβήσει ή συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Πέρα από αυτό που έγραψε ο xristaras κοίταξε μήπως κάποιο πρόγραμμα κρατάει την οθόνη ενεργή (π.χ.κάποιος Player, κάποιος instant messenger). Επίσης αποσύνδεσε το καλώδιο δικτύου ΚΑΙ το εξωτερικό ποντίκι (αν έχεις) και πες μας αν σβήσει ή συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.

Όσο κ εάν δε μπορώ να το πιστέψω, το πρόβλημα οφείλονταν στο usb mouse!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις κ ελπίζω να βοηθήσουν κ όσους έχουν παρόμοιο "πρόβλημα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...