nyne Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να βρω μια καρτα sim 2 σε 1 της cosmote.Εκανα νεα συνδεση και θελω να βαλω και ενα καρτοκινητο που εχω στην ιδια καρτα.Προς το παρον το μοναδικο καταστημα που εχει ειναι στην Ν.σμυρνη και αυτο το εμαθα με αρκετο ψαξιμο.Φυσικα και δεν με βολεύει το συγκεκριμενο καταστημα αφου μενω Χαλανδρι.Ειναι δυνατον ολοκληρη κοσμοτε να μην εχει καρτες sim 2 σε 1???Εχω βαλει παραγγελια στην περιοχη μου εδω και μια εβδομαδα και ακομα κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει και αν θα ερθει..Τελος του μηνα παω εξωτερικο,αν μεχρι τοτε δεν μου εχουν βρει sim θα κοψω την συνδεση και αντε γεια cosmote...Μηπως ξερει καποιος ενα email να τους τα χώσω και γραπτως?
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Θα ήταν πιο απλό να πας ένα απόγευμα στη Ν. Σμύρνη να την πάρεις παρά να κάνεις ιστορίες που θα σου κοστίσουν στο τέλος περισσότερο (σε χρόνο, σε χρήμα και σε ψυχική ηρεμία). Δυστυχώς τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά πλέον. Οπότε μερικές φορές πρέπει να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την αγανάκτησή μας, δίνοντας προτεραιότητα στο πως θα εξυπηρετηθούμε. Διότι μη νομίζεις πως αν πας σε κάποια άλλη εταιρεία θα είναι καλύτερα. Μετά από τρεις μήνες θα ανοίξεις αντίστοιχο θέμα και θα θέλεις να φύγεις κι από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.