panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παιδια ειναι μερες που τα ποδια μου ειναι ποιασμενα ...υπαρχει κανενας τροπος να χαλαρωνουν τα ποδια και να αναζογωνουντε και να νιωθις καλυτερα ..Επειδη ειναι και καιρος που θα αρχισει και η προετοιμασια (μπαλα) ..Αλλα επειδη παντα και κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος το νιοθω αυτο μηπως υπαρχει κανενας τροπος απο μονος μου στο σπιτι να κανω κατι για αυτο??
sugata Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πέραν του να τα ξεκουράσεις και να μην τα παραζορίζεις συνέχεια, δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Βέβαια, ένα μασάζ στα πόδια, ή ένα ποδόλουτρο για το πέλμα κτλ σίγουρα θα τα κάνει να νιώσουν καλύτερα. Κάνε και μερικές χαλαρωτικές ασκήσεις στο τέλος μιας κουραστικής ασχολίας, μπορεί να βοηθήσει να μην πιάνονται τόσο εύκολα. Τέλος, γιατί δεν το συζητάς με τον γιατρό της ομάδας, περιγράφοντας του ακριβώς πού και πότε πιάνεσαι;
elven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 χλιαρό νερό+λεκάνη+πόδια μέσα =win επίσης όπως λέει ο χ"γιάννης "πόδια ψηλά όλα τα φτάνω", βάλτα σε κανα μαξιλάρι να χουν ελαφριά κλίση προς τα πάνω, όχι να κρεμαστείς ανάποδα
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αυτο που λεει ο ελβεν το εχω ξανακουσει ναι..οταν λες να τα βαλω σε ενα μαξιλαρακι εννοεις οταν ξαπλωνω ετσι ?? φιλε σουγκατα σε 2η ομαδα ειμαι δεν εχουμε γιατρο !
elven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ναι όταν ξαπλώνεις εννοώ επίσης μπορείς να περιορίσεις το πρόβλημα κάνοντας αποθεραπεία μετά την προπόνηση μόνος σου αν ο γυμναστής σας είναι για τον που...
sugata Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μωρέ και σε τρίτη ομάδα να είσαι, αν πάθεις (χτύπα σκουπόξυλο) τίποτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάποιος θα πρέπει να σε δει. Όπως και να 'χει όμως. Συμβουλέψου έναν αθλητίατρο, γιατί κάτι δεν κάνεις σωστά, ή κάτι παρακάνεις για να σε πιάνουν κάθε τρεις και λίγο τα πόδια σου.
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ναι σιγουρα να δω ..εγω πιστευω οτι ειναι απο τα γηπεδα μας που ειναι χαλια μαυρα..ε ναι μωρε αποθεραπεια κανουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.