scullyist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Οποτε τα τρελλα δωρα και οι τρελλες προσφορες που βλεπουμε αυτες τις μερες δεν εχουν και πολυ μελλον. Ποια είναι τα τρελά δώρα και οι τρελές προσφορές? Δεν είναι ερώτηση αντίλογος, σοβαρά ρωτάω μήπως έχω χάσει κάποιο τρελό κελεπούρι. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2010 από scullyist
lexmark Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καπου ειχα πετυχει ενα thread εδω μεσα σχετικα με τις προσφορες που μπορεις να πετυχεις σε φορητοτητες απο την μια εταιρια κινητης στην αλλη, κατι απο τις διαφημισεις που λενε για κινητα απο 10 € αρκει να περασεις απο το καταστημα τους και παει λεγοντας. Αυτο που ειπα Thresh παραπανω στηριζεται στις κινησεις του ισχυροτερου μεσα στην αγορα. Προφανως η εταιρια με 5.000 συνδεσεις (υποθετικο νουμερο εδω) δεν μπορει να συναγωνιστει με την εταιρια των 10.000 συνδεσεων (κι αλλο υποθετικο νουμερο). Και τουλαχιστον ετσι οπως τα βλεπω εγω απο εδω κατω ειναι πλεον μεταξυ 2 εταιριων: Cosmote vs. Vodafone (διοτι η Wind....). Edit: Καλα, ναι, μην φρικερνεις scullyist. Τρελλες προσφορες ειναι παντα για τα ελληνικα δεδομενα και μονο για τα ελληνικα δεδομενα. Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 αυτό που λες πάει με συνδρομητές όχι με συνδέσεις
Evgenios1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Επιτέλους, η παράνοια με τα διπλά και τα τριπλά κινητά έπρεπε να σταματήσει κάποτε... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=aMMSoYh_pj4[/ame]
mdr21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Βλεπω συχνα οτι γραφετε για απειλες και φορητοτητα αριθμου κλπ και φετος που δεν ειμαι παλι ικανοποιημενος με την επιδοτηση της voda ειπα να δοκιμασω. Πηγα λοιπον σε ενα καταστημα cosmote τους ειπα ειμαι χρονια συνδρομητης της voda και θελω να δω τι επιδοτηση δινετε αμα αλλαξω σε σας. Πρωτη αντιδραση χ@στηκε η φοραδα στο αλωνι. Μου λενε ειναι αναλογα με το προγραμμα που επιλεγετε. Διαλεγω ενα προγραμμα λοιπον παρομοιο με αυτο που ειμαι στη voda. Μου βγαζουν λοιπον 120Ε επιδοτηση! Οσα μου δινει και η voda με την διαφορα οτι η voda μου επιτρεπει να κατεβω σε προγραμμα και επισης ακομα δεν τους εχω παρει τηλ να παραπονεθω ωστε να μου ανεβασουν την επιδοτηση εστω κανα 40ευρω. Ολοι εσεις που μιλατε λοιπον για φορητοτητες κλπ εχετε δοκιμασει ποτε την διαδικασια ή μιλατε για ιστοριες "φιλων" ??
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Φίλε μου η Cosmote είναι η τελευταία που νοιάζεται για φορητότητες. Έπρεπε να κάνεις αίτηση φορητότητας εκεί. Θα σε καλούσαν μέσα σε λίγες μέρες από τη Vodafone, να σου προτείνουν μεγαλύτερη επιδότηση. Θα τους έλεγες ότι από την Cosmote σου δίνουν (όσα ήθελες) και θα σου απαντούσαν ανάλογα, με δική τους προσφορά. Δεν είναι αργά να το δοκιμάσεις.
Jason13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Φίλε μου η Cosmote είναι η τελευταία που νοιάζεται για φορητότητες. Έπρεπε να κάνεις αίτηση φορητότητας εκεί. Θα σε καλούσαν μέσα σε λίγες μέρες από τη Vodafone, να σου προτείνουν μεγαλύτερη επιδότηση. Θα τους έλεγες ότι από την Cosmote σου δίνουν (όσα ήθελες) και θα σου απαντούσαν ανάλογα, με δική τους προσφορά. Δεν είναι αργά να το δοκιμάσεις. Επειδη με ενδιαφερει και μενα... 1) Αν ζητησω να κόψουν την συνδεση, μετα το 12 μηνο θα με παρουν τηλεφωνο για επιδοτηση? 2) Αν ζητησω φορητοτητα για cosmote , πρεπει να εχω ήδη συννενοηθει με την cosmote για την φορητοτητα και νεο συμβολαιο ή δινουν (voda) τον αριθμο μου στο "χέρι" και φευγω και παω οπου θελω με τον αριθμο?? Το λεω αυτο γιατι η voda μου ειπε να παω 1 μηνα πριν τελειωσει το δωδεκαμηνο να κανω αιτηση για να κλείσουν την συνδεση μου γιατι αργουν να παρουν μπρος, και φοβαμαι με την φορητοτητα μην με πανε στην κοσμοτε αμεσως και δεν μπορω να παρω το iphone, λογο του οτι θα μου ζητησει η κοσμοτε τι δώρο να μου κανουν ΚΑΙ δεν θα εχει βγει το iphone ακομα
scullyist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Edit:Καλα, ναι, μην φρικερνεις scullyist. Τρελλες προσφορες ειναι παντα για τα ελληνικα δεδομενα και μονο για τα ελληνικα δεδομενα. Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Ναι βρε, δεν ονειρεύτηκα και λαγούς με πετραχήλια, πάντα με δεδομένο το Ελλαντιστάν μιλάμε.
mdr21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Φίλε μου η Cosmote είναι η τελευταία που νοιάζεται για φορητότητες. Έπρεπε να κάνεις αίτηση φορητότητας εκεί. Θα σε καλούσαν μέσα σε λίγες μέρες από τη Vodafone, να σου προτείνουν μεγαλύτερη επιδότηση. Θα τους έλεγες ότι από την Cosmote σου δίνουν (όσα ήθελες) και θα σου απαντούσαν ανάλογα, με δική τους προσφορά. Δεν είναι αργά να το δοκιμάσεις. Και αν κανω αιτηση φορητοτητας αλλα τελικα δεν με καλεσει κανεις απο την voda τοτε τι γινεται?? Γιατι ΔΕΝ με συμφερει αυτη τη στιγμη να μετακομισω...
nikosgalis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Κλασσικό θέμα συζήτησης από την αρχή της κινητής τηλεφωνίας... Πάλι διάβασα τα κλασσικά κλισε: "Ληστρικές χρεώσεις, υπερκέρδη, να σηκωθούν και να φύγουν, μας τα παίρνουν, κλπ" Ας θεωρήσω ότι κάποιος μέσος χρήστης πληρώνει 30€ για κινητή τηλεφωνία τον μήνα, δηλαδή το ποσό των 360€ τον χρόνο. Ρε παίδες, έχετε καταλάβει ότι ποτέ κανείς δεν "απαίτησε" περισσότερα από κάποιον "έμπορο" για να του δώσει (ως πελάτης) αυτά τα 360€ ? Δηλ αν πάτε στο Πλαίσιο και αγοράσετε netbook ζητάτε και ένα ΝΟΚΙΑ δώρο ? Αν πάτε στο Multirama να πάρετε πολυμηχάνημα, έχετε την απαίτηση να σας κάνουν και 30% έκπτωση γιατί το προηγούμενο το αγοράσατε από το e-shop ? Και όταν αγοράζετε παπούτσια ή παντελόνια, αυτό λέτε στον έμπορο και σας ρίχνει την τιμή ? Παίζει η μεταγραφή Diesel -> Levi's ? Ή Ford -> Toyota ? Τί προσφέρουν σ' αυτές τις μεταγραφές ? Θα τρελαθούμε ενετελώς εδώ μέσα. Ας μην πιάσω τα περι υπερβολικών κερδών, για εταιρίες οι οποίες παρ' όλα τα ... "υπερκέρδη", δεν μπορούν να συντηρηθούν και είναι στα πρόθυρα πτώχευσης (Wind). Όσο για τις ληστρικές χρεώσεις: οι τιμές έχουν ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει άλλο. Τέτοιος ανταγωνισμός δεν υπάρχει σε άλλο κλάδο. Μπορείτε να τις συγκρίνετε με κάποια έτη πριν, για να καταλάβετε. Βέβαια, για να σας ικανοποιήσει κανείς εσάς, πρέπει να σας δώσει απεριόριστη ομιλία και traffic με 2€ το μήνα και ένα iPhone δώρο. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι εκατοντάδες υπάλληλοι και μηχανικοί οι οποίοι τρέχουν για να έχετε εσείς "σήμα καμπάνα" και στην τελευταία παραλία, οι πλατφόρμες που θα σας φέρουν 24Mbps στο κινητό, η συντήρηση του δικτύου, κλπ, κλπ. Βαρέθηκα να ακούω συνέχεια ότι "τα θέλω όλα τσάμπα" αλλά στη δουλειά μου θέλω μισθό 3.000€ γιατί τα δικαιούμαι.
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και αν κανω αιτηση φορητοτητας αλλα τελικα δεν με καλεσει κανεις απο την voda τοτε τι γινεται?? Γιατι ΔΕΝ με συμφερει αυτη τη στιγμη να μετακομισω... Τότε την πάτησες. Αλλά πάντα καλούν, δε θέλουν να χάνουν πελάτες.
Tsino Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ο nikosgalis φαίνεται ότι δουλεύει για εταιρία κινητής. για αυτό τους υποστηρίζει... όταν σου ρίξουνε πόδι νύχτα να δούμε αν θα λες τα ίδια. no offence
nikosgalis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ο nikosgalis φαίνεται ότι δουλεύει για εταιρία κινητής. για αυτό τους υποστηρίζει... όταν σου ρίξουνε πόδι νύχτα να δούμε αν θα λες τα ίδια. no offence Δούλευα πριν από 10 χρόνια. Επι της ουσίας δεν απάντησες με κάποιο επιχείρημα ...
NT1G Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Όσο για τις ληστρικές χρεώσεις: οι τιμές έχουν ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει άλλο. Τέτοιος ανταγωνισμός δεν υπάρχει σε άλλο κλάδο. Μπορείτε να τις συγκρίνετε με κάποια έτη πριν, για να καταλάβετε. Όντως. Όπως τότε που όλες μαζί αυξήσαν την τιμή του sms +2 λεπτά. Επειδή υπάρχει ανταγωνισμός. Και αυξήσαν όλες τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης από 30 σε 45 sec. Όχι δεν είναι καρτέλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα