Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχουν ας πούμε και άλλα όπως η cosmocarta αλλά με 120 λεπτά προς όλους και 3' ελάχιστη χρήση τελειώνουν μέσα σε 5 μέρες.

Εξαρτάται για τι χρήση το έχει κάποιος το κινητό, δεν το λιώνουν όλοι. Εγώ είμαι σε καρτοσυμβόλαιο 20Ε και ελάχιστες φορές μου τελειώνουν πριν μπει το νέο 20αρικο στο λογαριασμό για τον επόμενο μηνα. Αν είναι εργαλείο για την δουλειά το καταλαβαίνω, αλλά στην περίπτωση μου αυτό που λες παραπάνω εμένα θα μου έβγαζε μήνα, όχι 5 μέρες.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρώ πως τα περισσότερα σχόλιά σας είναι σωστά. Αλλά από την άλλη, μήπως θα πρέπει να στραφούμε και σε άλλους κλάδους της αγοράς για να κράξουμε, πχ σουπερ μαρκετσ? Δεν είδα ποτέ να πάω στο Βερόπουλο που αφήνω 4000 το χρόνο να μου δώσει δώρο 1-2 καρότσια φαγητά.......ή και τα μισά δώρο!!

ΌΧι ότι θα κλάψουμε για τις εταιρίες κινητής, αλλά είναι απο τις πιο ανταγωνιστικές ως κλάδος, σε σημείο που τις οδηγεί σε κλείσιμο....

• Super Moderators
Δημοσ.

ανταγωνιστικές στην Ελλάδα my ass, σε σύγκριση με τιμές και πακέτα του εξωτερικού δεν έχουμε και κάτι σπουδαίο...

Δημοσ.

Πάντως τα τελευταία πακέτα δεν είναι και άσχημα. Προσωπικά, η Cosmote με έχει βολέψει αφάνταστα με το Απεριόριστα 35 (27 για την ακρίβεια, την επιδότηση την έκανα μίωση παγίου :-) )... Δεν είναι και άσχημα για κάθε μήνα..

Δημοσ.
ανταγωνιστικές στην Ελλάδα my ass, σε σύγκριση με τιμές και πακέτα του εξωτερικού δεν έχουμε και κάτι σπουδαίο...

Καλά ναι!

Απλά δε θα με χαλούσε να το έβλεπα έστω και αυτό σε όλη την αγορα....

Να πηγαίνεις στον μπακάλι ας πούμε και να σου χάριζε 3 στα 10 κοτόπουλα.....

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε jimara τι συγκρίνεις? το υλικό αγαθό που δίνει ένας μπακάλης/χασάπης/supermarket με μια υπηρεσία ουσιαστικά που σου προσφέρει μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας? ΑΕΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ προφανώς θα σου χαρίσουν χρόνο, δεν χάνουν κάτι!

τα ευκόλως αυτονόητα πρέπει να παραλείπονται γμτ...

Δημοσ.

Πολύ σωστός ο ThReSh.

Καρτοκινητό και με 10 ευρώ "γέμισμα" έχω βγάλει δυό μήνες και έχω ακόμα περιθώριο. Όταν πλήρωνα τα 30άρια για συμβόλαιο και είπα να γυρίσω σελίδα, άκουγα τα επικά: δεν σε συμφέρει και άλλα κουραφέξαλα.

Ούστ ρε.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Κόβεις την σύνδεση γιατί έχεις συμπληρώσει ένα χρόνο και αλλάζεις εταιρία η κανείς νέο συμβόλαιο για να πάρεις συσκευή.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Μετα την ταυτοποιηση, κατα πασα πιθανοτητα, θα κοπουν αυτα μαχαιρι. Τωρα μεχρι στιγμης κανουν τα παντα για γυρισουν πελατες απο τριτες εταιριες στις δικες τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μετα την ταυτοποιηση, κατα πασα πιθανοτητα, θα κοπουν αυτα μαχαιρι.

ποια ταυτοποίηση? για συμβόλαιο μιλάει, υπήρχε έτσι και αλλιώς αυτή...

Δημοσ.

Ε ναι τους γράφεις κανονικά εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Κύριοι δεν μου δίνεται επιδότητη ή μείωση παγίου ? Τραβάς μία φορητότητα σε άλλη εταιρεία και τελείωσες.

Δημοσ.

Κι άμα δε σου δίνει ούτε η άλλη εταιρεία; Άλλωστε άμα γίνει οτιδήποτε σχετικά με τις επιδοτήσεις θα είναι από όλες μαζί, όχι από μία μόνο. Καρτέλ είναι.

ΥΓ: Πλάκα έχει η διαφήμιση της Cosmote που προσπαθεί να μας πείσει ότι τα καρτοκινητά είναι για νιάνιαρα. :P

Δημοσ.

Απλα λεω Thresh οτι μετα απο την ταυτοποιηση θα ξεκαθαρισει το τοπιο και θα μεινει μια μεγαλη εταιρια (βλπ. με τις περισοτερες συνδεσεις) οπου θα εχει αυτη τις σουπερ μαμαουα προσφορες και οι αλλες απλα θα ακολουθουν οπως μπορουν. Οποτε τα τρελλα δωρα και οι τρελλες προσφορες που βλεπουμε αυτες τις μερες δεν εχουν και πολυ μελλον.

• Super Moderators
Δημοσ.
Απλα λεω Thresh οτι μετα απο την ταυτοποιηση θα ξεκαθαρισει το τοπιο και θα μεινει μια μεγαλη εταιρια

γιατί θα γίνει κάτι τέτοιο? οι χρήστες καρτοκινητής δεν είναι συνδρομητές για να επηρέαζουν έτσι όπως το εννοείς τις εταιρίες...

Δημοσ.

Οι επιδότησεις δεν κοβονται! Μπορει να τις μειωνουν μπορει να βρουν αλλο τροπο να σου που παρε τηλ αλλά πάντα κάτι θα σου προσφέρουν ( Και στο εξωτερικο ετσι γινέται δε θα ανακαλύψουν εδώ αλλο τρόπο )

Απλά αμα πουλήθει η wind Που είναι για φαλημέντο και την πάρει κανενας απο τους αλλους 2 θα πάμε σε 2 εταιρίες και θα κοπουν αυτες οι προσφορές που κανουν τους τελευταιους 6 μήνες ! Ολα κύκλους κάνουν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...