Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

billzolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...έχω εναν διπήρινο υπολογιστή με 2 γιγα μνήμη και λογισμικό XP..Έχω μόνο ένα παιχνίδι μέσα το (DOTA)..Το πρόβλημα είναι πώς 5 στις 10 φορές που θα πέξω θα κολήσει ο υπολογιστής...Εννοώ κολλάνε τα πάντα και η μόνη λύση είναι το restart απο το κουμπί ....Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι έχω φτάσει σε σημείο να ανοιγοκλείνω τον υπολογιστή 20 φορές την μέρα...Ευχαριστώ

Δημοσ.
από θερμοκρασίες πως τα πας ; :X

αμα θα ειναι απο θερμοκρασιες πρεπει να του βγαζει μπλε οθονες και να κανει μονο του restart

Δημοσ.

από θερμοκρασίες πως τα πας ; :X

Δες στην φωτογραφία για τις θερμοκρασίες...Δεν βγάζει ούτε μπλέ οθόνες ούτε τίποτα....αν παίζει ήχος πχ κολλαει εντελως... αυτο το ντρρρρρρρρρρρρρρρρρ....κολλαει το ποντίκι ...και η μονη λύση restart...

post-136315-129063106328_thumb.jpg

Δημοσ.
ναι δεν διαφονω μαζι σου

κατι αλλο τη επεξεργαστη εχεις??????

Iintel core 2 duo CPU E8500 3.16GHz

Δεν ειμαι πολυ των υπολογιστων οποτε μπορεις να μου πεις που μπορω να τα δω ολα για να στα πω καλυτερα?? καρτα γραφικων κλπ

Δημοσ.
αμα θα ειναι απο θερμοκρασιες πρεπει να του βγαζει μπλε οθονες και να κανει μονο του restart

Και το δικό μου pc με WinXP 'κολλάει' έτσι...αλλά είμαι σίγουρος πως τα φταίει η θερμοκρασία γιατί έτσι και αλλιώς έχω τέτοιο πρόβλημα (και τον χειμώνα γίνετε ποιο σπάνια εώς καθόλου):-(

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι πώς 5 στις 10 φορές που θα πέξω θα κολήσει ο υπολογιστής...

Γιατί 5 στις 10 και όχι 1 στις 2? :P

Δημοσ.

εχεις κανει μηπως overclocking ? αν ναι πηγαινε στο bios και ρυθμισε τα ολα στο default . επισης κατεβασε αυτο εδω-> http://www.passmark.com/products/bit.htm και τρεξτο για κανα 15λεπτο (αλλωστε μεχρι τοσο σου επιτρεπει η trial version) και αν δεν σου βγαλε κανενα error κανε και κανενα σκαναρισμα για κανενα ιο με free antivirus (συνιστω ανεπιφυλακτα avira -> http://www.free-av.com) οσο για τις θερμοκρασιες εχεις καθαρισει το εσωτερικο του κουτιου απο σκονες ? ειδικα τωρα καλοκαιρι το pc ανεβαζει πολυ ευκολα θερμοκρασιες .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...