dralexdim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Σας καλημεριζω και θετω το "προβλημα" μου. Καποια στιγμη ειχα παρει 5.1 ηχεια για το σταθερο pc αλλα πριν κανα χρονο αγορασα laptop το οποιο δεν υποστηριζει 5.1. Απο τοτε ψαχνω να βρω τροπο να τα χρησιμοποιω ολα με καποια usb καρτα ηχου αλλα τιποτα, οποτε τα εχω 2.1 τωρα. Μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι;;
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Νομίζω κάτι τέτοιο ψάχνεις http://www.msystems.gr/index.php?product=7318
hammerd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 τελικα τι εκανες ? βρηκες καποια αλλη λυση απο αυτη που σου προτεινει ο SPANK ? πες μας εντυπωσεις..
LeoNaXe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 μπορείς να τα κανείς να δουλεύουν όλα και θα σου κοστίσει ένα 5άευρο το πολύ αλλά θα δουλεύουν πάλη σαν 2.1 θα πάρεις 2 απο τη εικόνα και ένα προέκτασης (δηλαδή jack να ξεκινάει από αρνητικό και να τελειώνει σε θετικό) θα συνδέσεις την προέκταση στο λαπτοπ και στην άλλη άκρη θα βάλεις ένα που βλέπεις στην εικόνα και σε εκείνο στην μια θήρα θα συνδέσεις το άλλο, θα έχεις 3 θύρες που θα συνδέσεις τα 5.1 σου και θα είναι μια χαρά (την προέκταση δεν την χρειάζεσαι απαραίτητα απλά στο πρωτινό να μην μένει σπαστικό μπροστά από το λαπτοπ άμα θες να δουλεύουν ως 5.1 τότε πρέπει να πάρεις εξωτερική κάρτα ήχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.