Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου εκανα μερικες ερωτησεις. Δεν απαντισες. ΜΟΝΟ αερολογιες τιποτα αλλο. :mad:

Μπορείς να επαναλάβεις τις ερωτήσεις που δεν σου απάντησα για να σου τις απαντήσω;Ευχαριστώ.

Ημιμαθεις με θεορεις επειδη χρησημοποιω windows; :lol:

Όχι,αλλά γιατί έχεις κατά καιρούς εκφράσει απόψεις οι οποίες δεν είναι ακριβείς.

Αλλά ας μην συνεχίσουμε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς παρακαλώ.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@iliaskr Πω πω γινεσε κουραστικος... Δεν γινετε ολοι να εχουμε τις δικες σου προτιμησεις. Και ξεκολλα να με λες χαζο μονο και μονο επειδη χρησιμοποιω window.:mad:

Δημοσ.
@iliaskr Πω πω γινεσε κουραστικος... . Και ξεκολλα να με λες χαζο μονο και μονο επειδη χρησιμοποιω window.:mad:

:shifty::shifty::shifty:

Δεν σε είπα χαζό!!!:shock:Προς Θεού!

Δεν γινετε ολοι να εχουμε τις δικες σου προτιμησεις

Γιατί σας αφήνει η Microsoft να έχετε και προτιμήσεις;;;

Δημοσ.
@iliaskr Πω πω γινεσε κουραστικος... Δεν γινετε ολοι να εχουμε τις δικες σου προτιμησεις. Και ξεκολλα να με λες χαζο μονο και μονο επειδη χρησιμοποιω window.:mad:

Επιβεβαιώνομαι πάλι : έχω πει αλλού πόσο κουραστικοί μπορούν να γίνουν οι οπαδοί linux...

@iliaskr

Το open source απαιτεί πληροφορική κουλτούρα και παιδεία που ΔΕΝ μεταδίδεται με αυτόν τον τρόπο.

Στο είπα κι άλλη φορά, κατάλαβέ το !!

Να, το μόνο που κατάφερες εδώ είναι να προσβάλλεις και να εκνευρίσεις τον φίλο.

Δημοσ.
:shifty::shifty::shifty:

Δεν σε είπα χαζό!!!:shock:Προς Θεού!

Γιατί σας αφήνει η Microsoft να έχετε και προτιμήσεις;;;

τι θα πει "Γιατί σας αφήνει η Microsoft να έχετε και προτιμήσει" ;

Ρε φιλαρακι λεγε τα δικα σου λεγε οτι θες. Αλλα ξεκολλα να με λες χαζο*. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ; :mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Ρε iliaskr χαλαρωσε το κεφαλι σου...Πως κανεις ετσι ; Ουτε να σε πληρωναν δεν θα ειχες τετοια συμπεριφορα.Τοσο πολυ φανατισμενος εισαι με το linux ;Για ακομη μια φορα πας να χαλασεις ενα θεμα.Πες τη γνωμη σου , για το πως σου φαινεται η κινηση αυτη και ασε τα υπολοιπα.Ξεκολλα...Γινεσαι πολυ κουραστικος..

Ειδα πιο πανω το link που εχεις για το linux...Αν και εσυ πιστευεις ολα οσα γραφονται εκει , τοτε πιστευω οτι πραγματι πρεπει να το πεις οτι εισαι linux fanboy.Γιατι και στο προηγουμενο θεμα ( που σου το ειχα ξαναπει... ) δεν μιλας γενικα για το ελευθερο λογισμικο παρα μονο για το linux....Σταματα να κουραζεις με τη σταση σου τους αναγνωστες της ειδησης.Δεν τη διαβαζουν για να μαθουν απο εσενα για το linux , αλλα για τη κινηση της MS...

Δημοσ.
Επιβεβαιώνομαι πάλι : έχω πει αλλού πόσο κουραστικοί μπορούν να γίνουν οι οπαδοί linux...

Αν ειναι να γινω ετσι.. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παω σε linux. ΠΟΤΕ και για κανα λογο.

Δημοσ.
τι θα πει "Γιατί σας αφήνει η Microsoft να έχετε και προτιμήσει" ;

Ρε φιλαρακι λεγε τα δικα σου λεγε οτι θες. Αλλα ξεκολλα να με λες χαζο*. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ; :mad::mad::mad::mad::mad:

Άλλο ημιμάθεια και άλλο χαζομάρα.Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.Αν κατάλαβες ότι σε λέω χαζό κατάλαβες λάθος.

Αλλά ας μην συνεχίσουμε με το off-topic.Αν θες να πεις κάτι άλλο επί του θέματος πες το(το ίδιο ισχύει και για εμένα).

Ρε iliaskr χαλαρωσε το κεφαλι σου...Πως κανεις ετσι ; Ουτε να σε πληρωναν δεν θα ειχες τετοια συμπεριφορα.Τοσο πολυ φανατισμενος εισαι με το linux ;Για ακομη μια φορα πας να χαλασεις ενα θεμα.Πες τη γνωμη σου , για το πως σου φαινεται η κινηση αυτη και ασε τα υπολοιπα.Ξεκολλα...Γινεσαι πολυ κουραστικος..

Ειδα πιο πανω το link που εχεις για το linux...Αν και εσυ πιστευεις ολα οσα γραφονται εκει , τοτε πιστευω οτι πραγματι πρεπει να το πεις οτι εισαι linux fanboy.Γιατι και στο προηγουμενο θεμα ( που σου το ειχα ξαναπει... ) δεν μιλας γενικα για το ελευθερο λογισμικο παρα μονο για το linux....Σταματα να κουραζεις με τη σταση σου τους αναγνωστες της ειδησης.Δεν τη διαβαζουν για να μαθουν απο εσενα για το linux , αλλα για τη κινηση της MS...

Εγώ είπα την γνώμη μου,και οι άλλοι πέσαν πάνω μου να με φάνε.Όσο για το GNU/Linux,τονίζεται γιατί είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα επιτυχίας του ελεύθερου λογισμικού.

Δημοσ.
Άλλο ημιμάθεια και άλλο χαζομάρα.Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.Αν κατάλαβες ότι σε λέω χαζό κατάλαβες λάθος.

Αλλά ας μην συνεχίσουμε με το off-topic.Αν θες να πεις κάτι άλλο επί του θέματος πες το(το ίδιο ισχύει και για εμένα).

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

post-103086-12906310652_thumb.jpg

Δημοσ.
βρες μου κατι που να αντικαθιστα τα Mikrotik σε κλειστο και μετα πες μου

Άμα θες να παίξουμε την κολοκυθιά, να σου φτιάξω τετράδιο με λογισμικά κλειστού κώδικα που δεν έχουν αντίστοιχης ολοκλήρωσης σε ανοικτό. Δεν έχει νόημα.

Δηλαδή τώρα εσύ συγκρίνεις το open source με το closed source ;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Η επιτυχία των RedHat και Novell πως μπορείς να την εξηγήσεις αλλιώς;Είναι απλώς τυχερές ή εφαρμόζουν το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης λογισμικού;

...

Αν θες να πεισθείς για το αν το GNU/Linux είναι καλύτερο επισκέψου το whylinuxisbetter.net.

Όταν θέλουμε να καταλάβουμε τί γράφει ο άλλος απλά διαβάζουμε αυτά που γράφει. Αν θέλουμε να τα κατανοήσουμε τα ξαναδιαβάζουμε. Αν υπάρχουν ελλείψεις νοήματος ρώταμε γι αυτές. Αν είμαστε προκατειλημμένοι, μπορούμε να προσπεράσουμε τη διαδικασία... :o

Τέλος πάντων, οι όποιες RedHat και Novell εκφράζουν το σύνολο και το μέλλον του ανοικτού λογισμικού; Ψάχνει το Γερμανό του το ανοικτό, ε; ΟΚ, κατάλαβα.

Δε χρειάζεται να πειστώ για τίποτα, δε θεωρώ καλύτερο το μοντέλο κλειστού κώδικα ούτε κατά διάνοια, ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΩΣ. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ευαγγέλια.

Μα σε αυτό το thread συζητάμε την είδηση και γενικά για τα μοντέλα ανάπτυξής λογισμικού.

Εντάξει σχολίασα μια φράση όπως την αντιλαμβάνομαι στην πράξη. Αφού παραμένουμε στη φιλοσοφία γι άλλη μία φορά, ΟΚ πάσο.

Τρίτη φορά δε θα επαναληφθώ, γράψτε άλλο ένα ευαγγέλιο και άλλες 10 εντολές να τα διαβάσουν τα παιδιά μας μεθαύριο, γιατί το μέλλον λέει πάντα την αλήθεια.

Δημοσ.
Αν ειναι να γινω ετσι.. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παω σε linux. ΠΟΤΕ και για κανα λογο.

Τα έχω δει και τα έχω πει πολλές φορές αλλού.

Δεν βλέπουν τίποτε, δεν ακούνε τίποτε....μεγάλη πόρωση.

Από τα χειρότερα είδη χρηστών....

Δημοσ.
Μπορείς να ρίξεις μια μάτια στο SAGE

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Sage_(mathematics_software)

Δεν το ξέρω.

Αλλά τι μου λες, ότι είναι πιο ισχυρό και αξιόπιστο από το Mathematica για σοβαρή δουλειά ;

E, μην τρελαθούμε !!!

Διότι αυτή ήταν η ουσία του (ρητορικού) ερωτήματος. Ημίμετρα και λύσεις ανάγκης δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν (και ευτυχώς) ...

Αν δεν μπορώ να βρω το Mathematica τσάμπα θα το έχω υπόψην μου.

Δημοσ.
Δεν το ξέρω.

Αλλά τι μου λες, ότι είναι πιο ισχυρό και αξιόπιστο από το Mathematica για σοβαρή δουλειά ;

E, μην τρελαθούμε !!!

Διότι αυτή ήταν η ουσία του (ρητορικού) ερωτήματος. Ημίμετρα και λύσεις ανάγκης δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν (και ευτυχώς) ...

Αν δεν μπορώ να βρω το Mathematica τσάμπα θα το έχω υπόψην μου.

Αυτα τα λες εσυ. Απλά απάνταω ότι υπάρχει open source alternative. Ουδέποτε θα χρησιμοποιούσα τέτοια προγράμματα σε σημείο να κρίνω επαρκώς και δεν μπορώ να κρίνω και να κάνω σύγκριση. Εσυ που μπορείς κανε μια σύγκριση να μάθουμε τις ελλείψειςτπυ και να τις προωθήσουμε εκεί που πρέπει. Επίσης το mathematica δεν βγαίνει και για Linux , mac , Unix ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτα τα λες εσυ.

Απλά απάνταω ότι υπάρχει open source alternative.

Ουδέποτε θα χρησιμοποιούσα τέτοια προγράμματα σε σημείο να κρίνω επαρκώς και δεν μπορώ να κρίνω και να κάνω σύγκριση.

Εσυ που μπορείς κανε μια σύγκριση να μάθουμε τις ελλείψεις και να τις προωθήσουμε εκεί που πρέπει.

Τα λέω διότι έτσι είναι.

Eφόσον είναι κατώτερο σε δυνατότητες (που αμέσως φαίνεται ότι είναι), είναι απλώς λύση ανάγκης και ημίμμετρο.

Αν αυτό αρκεί σε κάποιον, εντάξει.

Αλλά όποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mathematica (νόμιμα ή παράνομα) θα το κάνει με ΚΛΕΙΣΤΑ μάτια.

Τις ελλείψεις του τις ξέρουν πολύ καλά αυτοί που το φτιάχνουν (το SAGE) και μην με ρωτάς εκ του πονηρού.

Επίσης το mathematica δεν βγαίνει και για Linux , mac , Unix ;

Βεβαίως βγαίνει αλλά δεν είναι οpen source ούτε δωρεάν, πράγμα που δείχνει ότι

ένα προϊόν τόσο υψηλής τεχνογνωσίας και δυνατοτήτων δεν μπορεί να κατασκευαστεί ως οpen source.

Αυτό είναι το νόημα.

Και φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα.

Επεξ/σία από V.I.Smirnov

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...