Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι ανοιχτο επειδη μπορεις να το φερεις στα μετρα σου εαν ξερεις αυτο και μονο φτανει

Αν ξέρεις και μόνο δε φτάνει, διότι δεν αρκεί η ύπαρξη της δυνατότητας. Η θεωρία από την πράξη απέχει. Πόσοι είναι εκείνοι που τα "φέρνουν στα μέτρα τους"; Εσύ έχεις φέρει πολλά στα μέτρα σου; Αν το έκανες, μετά κυκλοφόρησες τις μετατροπές για να ωφεληθούν κι άλλοι; Μόνος σου δούλεψες; Πόσο αστέρι είσαι ώστε να μην αφήνεις τρύπες ή να δημιουργείς bugs; Για κάθε τροποποίηση που έκανες πόσοι πρέπει να είναι από πίσω επιπλέον μόνο και μόνο για να ελέγξουν αν δεν υπάρχουν σφάλματα τεχνικής ή ποιότητας σε όσα τροποποίησες ή πρόσθεσες; Πόσο διάρκεσε αυτό; Πάει λέγοντας...

Ουδείς τέλειος, ελάχιστοι έχουν χρόνο να ασχολούνται με το άθλημα και σπάνια αυτό γίνεται αποδοτικά. Τα ανοικτά δεν είναι κατ'ανάγκη καλύτερα ή έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη από όσα είναι κλειστά (το αντίθετο έχω καταλάβει εγώ). Δεν υπάρχουν επαρκείς πόροι για να γίνονται πράξη κάθε φορά τα ιδεατά του ανοικτού.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ή ότι ημιμαθείς οπαδοί της Microsoft λένε ότι τους κατέβει για να κατηγορήσουν κάτι που δεν ξέρουν καλά.

Μια εταιρία σαν την Microsoft αξίζει το κήρυγμα των οπαδών του ελεύθερου λογισμικού.

Μπορεί.

Αλλά πάντως επιβεβαιώνεις τα περί γραφικότητας των χρηστών linux που έχω αναφέρει αλλού :

δεν λες κάτι ουσιαστικό που να πείσει ότι πρέπει οι χρήστες να γυρίσουν σε linux - μόνον κήρυγμα χωρίς ουσία και bashing του κερατά.

Δημοσ.
Αν η Microsoft με σέβονταν, θα την σεβόμουν και εγώ.Μια εταιρία σαν την Microsoft αξίζει το κήρυγμα των οπαδών του ελεύθερου λογισμικού.

Πως δηλαδή να σε σεβαστεί η Microsoft; Αν δεν σε καλύπτουν τα προϊόντα της απλά δεν τα αγοράζεις.

Δημοσ.
Αν ξέρεις και μόνο δε φτάνει, διότι δεν αρκεί η ύπαρξη της δυνατότητας. Η θεωρία από την πράξη απέχει. Πόσοι είναι εκείνοι που τα "φέρνουν στα μέτρα τους"; Εσύ έχεις φέρει πολλά στα μέτρα σου; Αν το έκανες, μετά κυκλοφόρησες τις μετατροπές για να ωφεληθούν κι άλλοι; Μόνος σου δούλεψες; Πόσο αστέρι είσαι ώστε να μην αφήνεις τρύπες ή να δημιουργείς bugs; Για κάθε τροποποίηση που έκανες πόσοι πρέπει να είναι από πίσω επιπλέον μόνο και μόνο για να ελέγξουν αν δεν υπάρχουν σφάλματα τεχνικής ή ποιότητας σε όσα τροποποίησες ή πρόσθεσες; Πόσο διάρκεσε αυτό; Πάει λέγοντας...

Ουδείς τέλειος, ελάχιστοι έχουν χρόνο να ασχολούνται με το άθλημα και σπάνια αυτό γίνεται αποδοτικά. Τα ανοικτά δεν είναι κατ'ανάγκη καλύτερα ή έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη από όσα είναι κλειστά (το αντίθετο έχω καταλάβει εγώ). Δεν υπάρχουν επαρκείς πόροι για να γίνονται πράξη κάθε φορά τα ιδεατά του ανοικτού.

Δηλαδή τώρα εσύ συγκρίνεις το open source με το closed source ;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Η επιτυχία των RedHat και Novell πως μπορείς να την εξηγήσεις αλλιώς;Είναι απλώς τυχερές ή εφαρμόζουν το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης λογισμικού;

Όσο για τους πόρους(έσοδα):

$862.18 million (2009)(Novell)

$748.23 million (2010)(RedHat)

δεν λες κάτι ουσιαστικό που να πείσει ότι πρέπει οι χρήστες να γυρίσουν σε linux - μόνον κήρυγμα χωρίς ουσία και bashing του κερατά.

Μα σε αυτό το thread συζητάμε την είδηση και γενικά για τα μοντέλα ανάπτυξής λογισμικού.Αν θες να πεισθείς για το αν το GNU/Linux είναι καλύτερο επισκέψου το whylinuxisbetter.net.

Δημοσ.
Μπορεί.

Αλλά πάντως επιβεβαιώνεις τα περί γραφικότητας των χρηστών linux που έχω αναφέρει αλλού :

Πωπω εκπλησσομαι, για δευτερη φορα θα συμφωνησω μαζι σου. Btw υπαρχει οπαδος της microsoft ; Ποιος; Αν εννοεις εμενα.. κανεις λαθος, αν θες ξαναδιαβασε τα ποστ. Μπορει να χρησιμοποιω αρκετα πραματα απο την Microsoft αλλα δεν ειμαι οπαδος της, στο κατω κατω αν ειμουν οπαδος της, θα πληρονα για ολα αυτα που εχω :P... αλλα.... δεν.

Δημοσ.
Δηλαδή τώρα εσύ συγκρίνεις το open source με το closed source ;

Η επιτυχία των RedHat και Novell πως μπορείς να την εξηγήσεις αλλιώς;Είναι απλώς τυχερές ή εφαρμόζουν το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης λογισμικού;

Ναι αλλά δεν πρόκειται για μικρές εταιρίες αλλά για πολυεθνικές.

Και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι δυνατόν να φτιάξουν εμπορικά επιτυχές δικό τους λειτουργικό.

Αυτό που κάνουν είναι μονόδρομος.

Η ΜS τι πρέπει να κάνει, να χαρίσει την δουλειά 25+ ετών και την (όποια) τεχνογνωσία της στους άλλους ;

Το σωστό είναι να παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζονται οι εταιρίες ενίοτε και οι μεμονωμένοι χρήστες για την ανάπτυξη εφαρμογών στην πλατφόρμα της.

Εξάλλου την ύψιστη τεχνογνωσία που απαιτείται για σοβαρό λογισμικό της προκοπής μόνον μεγάλες εταιρίες την έχουν.

Δημοσ.

βρες μου κατι που να αντικαθιστα τα Mikrotik σε κλειστο και μετα πες μου

Δημοσ.
Πωπω εκπλησσομαι, για δευτερη φορα θα συμφωνησω μαζι σου. Btw υπαρχει οπαδος της microsoft ; Ποιος;

Αν εννοεις εμενα.. κανεις λαθος, αν θες ξαναδιαβασε τα ποστ. Μπορει να χρησιμοποιω αρκετα πραματα απο την Microsoft αλλα δεν ειμαι οπαδος της, στο κατω κατω αν ειμουν οπαδος της, θα πληρονα για ολα αυτα που εχω :P... αλλα.... δεν.

Δεν εννοώ εσένα.

Η συνήθης συμπεριφορά των οπαδών linux είναι γνωστή και έχει συζητηθεί επαρκώς αλλού.

Δεν υποστηρίζουμε την MS (εγώ τουλάχιστον), απλώς μας εξυπηρετούν τα προϊόντα της.

Και μας εξυπηρετούν καλύτερα από το linux και τα αντίστοιχα του ανοικτού λογισμικού.

Αλλιώς θα τα παρατούσαμε και θα πηγαίναμε στα open source.

Δεν είμαστε ανίδεοι, έχουμε επιλέξει.

Δημοσ.
βρες μου κατι που να αντικαθιστα τα Mikrotik σε κλειστο και μετα πες μου

Βρες μου ένα πρόγραμμα open source που να είναι αντίστοιχο του Mathematica και μετά πες μου.

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν πρόκειται για μικρές εταιρίες αλλά για πολυεθνικές.

Και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι δυνατόν να φτιάξουν εμπορικά επιτυχές δικό τους λειτουργικό.

Αυτό που κάνουν είναι μονόδρομος.

Η ΜS τι πρέπει να κάνει, να χαρίσει την δουλειά 25+ ετών και την (όποια) τεχνογνωσία της στους άλλους ;

Το σωστό είναι να παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζονται οι εταιρίες ενίοτε και οι μεμονωμένοι χρήστες για την ανάπτυξη εφαρμογών στην πλατφόρμα της.

.

Δεν σε καταλαβαίνω.H RedHat μόνη της έφτιαξε το RedHat Enterprise Linux.Έπειτα άνοιξε την ανάπτυξη του δημιουργώντας το Fedora Project,το οποίο χρηματοδοτεί.

Αν η Microsoft ανοίξει την ανάπτυξη των προϊόντων της θα γίνουν καλύτερα.Όπως γίνονται καθημερινά καλύτερα τα προϊόντα της RedHat και της Novell και έτσι είναι η καλύτερες επιλογές για τις επιχειρήσεις.

Εξάλλου την ύψιστη τεχνογνωσία που απαιτείται για σοβαρό λογισμικό της προκοπής μόνον μεγάλες εταιρίες την έχουν

Συμφωνώ.Στις μεγάλες εταιρίες του κλάδου συμπεριλαμβάνονται οι RedHat και Novell.

Πωπω εκπλησσομαι, για δευτερη φορα θα συμφωνησω μαζι σου. Btw υπαρχει οπαδος της microsoft ; Ποιος; Αν εννοεις εμενα.. κανεις λαθος, αν θες ξαναδιαβασε τα ποστ. Μπορει να χρησιμοποιω αρκετα πραματα απο την Microsoft αλλα δεν ειμαι οπαδος της, στο κατω κατω αν ειμουν οπαδος της, θα πληρονα για ολα αυτα που εχω :P... αλλα.... δεν.

Γίνεσαι οπαδός της αναμεταδίδοντας την ημιμάθεια σου που αυτή καλλιέργησε.

Δημοσ.
Δεν εννοώ εσένα.

Η συνήθης συμπεριφορά των οπαδών linux είναι γνωστή και έχει συζητηθεί επαρκώς αλλού.

Δεν υποστηρίζουμε την MS (εγώ τουλάχιστον), απλώς μας εξυπηρετούν τα προϊόντα της.

Και μας εξυπηρετούν καλύτερα από το linux και τα αντίστοιχα του ανοικτού λογισμικού.

Αλλιώς θα τα παρατούσαμε και θα πηγαίναμε στα open source.

Δεν είμαστε ανίδεοι, έχουμε επιλέξει.

Το διατυπωσα λαθος :-(. Το btw πηγαινε στον αλλον που λεει οτι κραζει τους ημιμαθους οπαδους της ms. Τεσπα δεν εχει νοημα να πεις τιποτα σε ατομα τα οποια δεν ξερουν τη ειναι προσωπικο γουστο.

Δημοσ.
Το διατυπωσα λαθος :-(. Το btw πηγαινε στον αλλον που λεει οτι κραζει τους ημιμαθους οπαδους της ms. Τεσπα δεν εχει νοημα να πεις τιποτα σε ατομα τα οποια δεν ξερουν τη ειναι προσωπικο γουστο.

Γιατί όταν πρωτοπήρες υπολογιστή σε αφήσαν να επιλέξεις βάσει γούστου ή σου επέβαλαν τα Windows;

Δημοσ.

Γίνεσαι οπαδός της αναμεταδίδοντας την ημιμάθεια σου που αυτή καλλιέργησε.

Σου εκανα μερικες ερωτησεις. Δεν απαντισες. ΜΟΝΟ αερολογιες τιποτα αλλο. :mad:

Ημιμαθεις με θεορεις επειδη χρησημοποιω windows; :lol:

Δημοσ.
Τεσπα δεν εχει νοημα να πεις τιποτα σε ατομα τα οποια δεν ξερουν τη ειναι προσωπικο γουστο.

Τα λειτουργικά δεν είναι θρησκεία.

Επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας και το τι μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Και ναι, έχω επιλέξει windows, visual studio και MS office.

Αλλά αδίστακτα θα χρησιμοποιήσω κάτι open source αν με εξυπηρετεί ή μου αρέσει.

Οι οπαδοί του linux είναι γενικά πορωμένοι και φανατικοί.

Επιλέγουν με βάση την ιδεολογία τους κι όχι τις ανάγκες τους εξ ου και η συμπεριφορά τους.

Το ότι η MS δίνει τον κώδικα (αν το κάνει) είναι καλό - παραταύτα δεν το επαινούν λόγω του φανατισμού τους.

Αν δεν τον έδινε, πάλι θα την κατηγορούσαν.

Δηλ. σε κάθε περίπτωση θα την έκραζαν !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...