alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν ειναι να το ασχημυνω, ας το προστατεψω και "πληρως".Παμπερ δεν θα επαιρνα, αλλα θηκη ωστε να καλυπτει και το πισω μερος και να μπορω να το πεταω απο εδω και απο εκει το κινητο. Η Griffin reveal etch καλη φαινεται. Άμα σου πω ότι τελικά αυτή διάλεξα και παρήγγειλα μόλις τώρα μου είχε διαφύγει αρχικά και είδα τις άλλες που είχα το πάνω και το κάτω μέρος ανοιχτό... αυτή είναι παντού κλειστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Άμα σου πω ότι τελικά αυτή διάλεξα και παρήγγειλα μόλις τώρα μου είχε διαφύγει αρχικά και είδα τις άλλες που είχα το πάνω και το κάτω μέρος ανοιχτό... αυτή είναι παντού κλειστή Με γεια!! Για "επικινδυνες" καταστασεις (καλοκαιρακι, γυμναστηριο,τρεξιμο) καλη φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για τρέξιμο υπάρχει armband που μπαίνει στο μπράτσο !!! 3-5 εβδομάδες λέει... θα έχω ξεχάσει τι έχω παραγγείλει μέχρι τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για τρέξιμο υπάρχει armband που μπαίνει στο μπράτσο !!! Την εχω καταβρει και εγω με το armband!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Την εχω καταβρει και εγω με το armband!! Για αυτό μιλάτε; http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=512176# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για αυτό μιλάτε; http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=512176# Ενα παρομοιο της belkin εχω για το 3gs. Κανει και για το iphone 4 , απλα ηταν λιγο πιο χαλαρο. Αυτο ηταν: http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=492884 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για αυτό μιλάτε; http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=512176# ναι, ένα τέτοιο μόνο που εγώ το πήρα από το ebay δεν είναι μάρκας... το βάζεις στο μπράτσο και τρέχεις/κάνεις ποδήλατο άνετα... φτάνει το καλώδιο των ακουστικών και δεν χάνει το σήμα το gps σε εφαρμογές runkeeper κλπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ναι, ένα τέτοιο μόνο που εγώ το πήρα από το ebay δεν είναι μάρκας... το βάζεις στο μπράτσο και τρέχεις/κάνεις ποδήλατο άνετα... φτάνει το καλώδιο των ακουστικών και δεν χάνει το σήμα το gps σε εφαρμογές runkeeper κλπο Καλό ακούγεται. Btw στο shipping για τα cases μπορούμε να βάλουμε διαφορετική address από ότι έχουμε στον λογαριασμό του itunes store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλό ακούγεται. Btw στο shipping για τα cases μπορούμε να βάλουμε διαφορετική address από ότι έχουμε στον λογαριασμό του itunes store; χμ... νομίζω ότι μπορούσα να τα αλλάξω και απλά αυτό συμπλήρωσε τα δηλωμένα... τώρα δεν μπορώ να το δω όμως γιατί μετά την παραγγελία το app σε πάει απευθείας στο ευχαριστήριο μήνυμα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για να βλέπετε την ώρα είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για να βλέπετε την ώρα είναι αυτό; όχι fire έχει εφαρμογές που με το gps σου λένε πόσο έτρεξες/έκανες ποδήλατο και από που μέχρι που πήγες. Κρατάει και αρχείο... βολικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλό ακούγεται. Btw στο shipping για τα cases μπορούμε να βάλουμε διαφορετική address από ότι έχουμε στον λογαριασμό του itunes store; Φανταζομαι πως ναι. Αλλωστε και για την παραγγελια του iphone 4 ειχα βαλει διαφορετική shipping address. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 όχι fire έχει εφαρμογές που με το gps σου λένε πόσο έτρεξες/έκανες ποδήλατο και από που μέχρι που πήγες. Κρατάει και αρχείο... βολικό είναι Ααααααααααααα... Νόμιζα πως το μετατρέπει σε wrist watch. :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 We estimate your order to be shipped by 27 Aug, 2010.We expect your order will arrive by post to your shipping address on or before 31 Aug, 2010 καλά κρασά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 καλά κρασά Από που έρχεται; Από την Ανδρομέδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα