firewalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καταλαβαίνω βέβαια ότι 'χαλιέσαι' που το σούπερ-ντούπερ-ουάου κινητό σου (το οποίο η ίδια η Google το ΑΠΟΣΥΡΕΙ) ... Τι εννοείς αποσύρει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τι εννοείς αποσύρει; "Earlier this year, we announced that we will be closing the Nexus One web store. This week we received our last shipment of Nexus One phones. Once we sell these devices, the Nexus One will no longer be available online from Google. [...]" Πηγή: Google NexusOne Board
damastes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 μια διευκρίνηση, γιατί παραθέτετε την μισή ανακοίνωση; Το online store κλείνει (δεν θα το αγοράζει κάποιος απευθείας απο την google), δεν το αποσύρει. Γράφει παρακάτω η ανακοίνωση Nexus One will continue to be sold by partners including Vodafone in Europe, KT in Korea, and possibly others based on local market conditions. Από οτι έχω καταλάβει το discontinue, πάει ποιο πολύ στην αμερικάνικη αγορά
firewalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 "Earlier this year, we announced that we will be closing the Nexus One web store. This week we received our last shipment of Nexus One phones. Once we sell these devices, the Nexus One will no longer be available online from Google. [...]" Πηγή: Google NexusOne Board Θα βγάλει νέο μοντέλο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 [...] Από οτι έχω καταλάβει το discontinue, πάει ποιο πολύ στην αμερικάνικη αγορά Στην Ευρώπη το nexus one έρχεται ουσιαστικά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Vodafone και με ενσωματωμένο το λογισμικό της: "Although the European and Australian Nexus One phones sold by Vodafone are not locked to the network of the provider, they are locked to a special Vodafone-specific system software, making it impossible to receive updates from Google. As of Mid-July, 55 days after the release of Android 2.2 for the Nexus One, there is no legal way to upgrade Vodafone-modified Nexus One models" Πηγή:http://bloginblack.de/2010/07/google-nexus-one-why-theres-no-froyo-android-2-2-for-the-european-vodafone-version-epf30-yet/ Θα βγάλει νέο μοντέλο; Δεν έχω ιδέα, δεν νομίζω να έχει ανακοινωθεί κάτι.
digekas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ξέρουμε αν η θήκη θα φέρει το logo της Apple ή κάποιο σχέδιο/μπορντούρα κάποιου γνωστού καλλιτέχνη οπότε και η ίδια η θήκη θα προσδίδει μία ιδιαίτερη αισθητική στην συσκευή; Αν πρόκειται για χάπι, γιατί να μην το χρυσώσουν, σωστά;
kirileman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 γκουχου-γκούχου wifi tenthering Τι είναι αυτό; Δεν το έχω στο iphone μου... με πάνω από 3 διαφορετικές εφαρμογές! Anyway, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το nexus.
Tigran Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Η Apple ενεργοποίησε αυτόματο refunding system για όσους είχαν αγοράσει pampers. http://www.engadget.com/2010/07/23/apple-starts-refunding-bumper-purchases-automatically/ Πολύ καλή κίνηση!
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εννοείται ότι δεν υπάρχει το app στο Ελληνικό app store.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εννοείται ότι δεν υπάρχει το app στο Ελληνικό app store. εμπρός καλέ μου Αμερικάνικε λογαριασμέ
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Έτσι ακριβώς . Βάζω photos από τις θήκες που έχει να διαλέξεις.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για "παμπερ" με βλέπω με τις επιλογές που έχει... οι υπόλοιποι;
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για "παμπερ" με βλέπω με τις επιλογές που έχει... οι υπόλοιποι; Αν ειναι να το ασχημυνω, ας το προστατεψω και "πληρως". Παμπερ δεν θα επαιρνα, αλλα θηκη ωστε να καλυπτει και το πισω μερος και να μπορω να το πεταω απο εδω και απο εκει το κινητο. Η Griffin reveal etch καλη φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα