elenipass Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Φιλοι μου στο Insomnia, σε καιρούς άπειρης βαρεμάρας έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια, ίσα για να παιρνάω την ώρα μου... Όμως πολλά από αυτά έχουν κατεβεί σε μορφή ISO, δηλαδή "τίτλος-παιχνιδιού".iso Ψάχνοντας στο internet τρόπο να τα ανοίξω, μαθαίνω ότι αυτή η μορφή φαίνεται να είναι εικόνα CD-ROM... επειδή λοιπόν δε βγάζω άκρη, απευθύνομαι σε εσάς, μπας και καταλάβω τίποτα. . . Αν κάποιος ξέρει τι υποτίθεται ότι είναι αυτή η κατάληξη και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω το παιχνίδι, παρακαλώ απαντήστε μου. . . Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, Ελένη
onty Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γεια σ Ελενη ..Μιας και εισαι νεο μελος καλο θα ειναι να διαβασεις τους κανονες ... οπου θα δεις οτι απαγορευεται να αναφερεις για 'κατεβασμα' δεδομενων...ειτε ειναι παιχνιδια..ταινιες...τραγουδια.. Απο κει και περα ενα αρχειο ανοιγει με προγραματα οπως το http://www.soft82.com/download/Windows/PowerISO ... Ουσιατικα , με αυτο το προγραμα πρεπει να κανεις δεξι κλικ στ αρχειο σου.. να πατησεις 'συνδεση εικονας με' και να βρεις το αρχειο σου.. Μετα θα μπεις ο υπολογιστης μου και θα δεις οτι θα υπαρχει ενας εικονικος δισκος DVD rom ο οποιος θα περιεχει οτι εχει το αρχειο σου iso ...Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...νυσταζζζωω@!!!!
mojitooc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Virtual CloneDrive, Deamon Tool.Με ένα από αυτά μπορείς κάνεις mount το iso αρχείο που έχεις κατεβάσει και θα ανοίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.