chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 η καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια περιπτώσεις imho είναι ένα πακέτο τηλεφωνίας με αναγνώριση κλήσης και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά σε συνδιασμό με ένα τηλεφωνητή... βλέπεις ποιος σε καλεί, αν ξέρεις το νούμερο το σηκώνεις, αν όχι αφήνεις τον τηλεφωνητή να απαντήσει...αν είναι κάτι επείγον θα αφήσουν μήνυμα, αν όχι ΚΛΑΙΝ... QFT!!!! Ρε παιδιά, πραγματικά βλέπετε άγνωστο νούμερο ή με απόκρυψη και απαντάτε? Ανεπιθύμητοι θα είναι σίγουρα
silotas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 QFT!!!! Ρε παιδιά, πραγματικά βλέπετε άγνωστο νούμερο ή με απόκρυψη και απαντάτε? Ανεπιθύμητοι θα είναι σίγουρα To μην απαντας σε άγνωστα νουμερα είναι μια λύση που τη βλέπω σαν να κρύβεις τα σκουπίδια κάτω απο το πατακι. Εαν δεν απαντουσαν οι δικοί μου τωρα δεν θα ήξερα οτι κάποιοι έχουν μπει στον "κόπο" να ξεψαχνίσουν ΟΛΑ τα προσωπικά μου στοιχεία. Έχουν φτάσει μέχρι και στο ληξειαρχείο όπου έμαθαν την τωρινή μου οικογενειακή κατάσταση και έχουν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μου το οποίο είναι στο όνομα της γυναίκας μου! (εάν δεν ήξεραν ότι είμαι παντρεμένος πώς θα το ήξεραν το τηλ του σπιτιού μου?) Δυστυχώς φαίνεται προς το παρόν ότι είναι σπείρα οργανωμένη..ήδη έχει αναλάβει εισαγγελέας την κατάσταση (ευτυχώς έχω κάποιες υψηλές γνωριμίες και κινούνται άμεσα οι διαδικασίες)
SteveAngello Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Οντως το να μην απαντας σε αγνωστα νουμερα ειναι καπως.Αν δεν εχεις να κρυψεις κατι μην φοβασαι τπτ.Αντε μακαρι να ληξει η ιστορια γρηγορα.
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 To μην απαντας σε άγνωστα νουμερα είναι μια λύση που τη βλέπω σαν να κρύβεις τα σκουπίδια κάτω απο το πατακι. Εαν δεν απαντουσαν οι δικοί μου τωρα δεν θα ήξερα οτι κάποιοι έχουν μπει στον "κόπο" να ξεψαχνίσουν ΟΛΑ τα προσωπικά μου στοιχεία. Έχουν φτάσει μέχρι και στο ληξειαρχείο όπου έμαθαν την τωρινή μου οικογενειακή κατάσταση και έχουν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μου το οποίο είναι στο όνομα της γυναίκας μου! (εάν δεν ήξεραν ότι είμαι παντρεμένος πώς θα το ήξεραν το τηλ του σπιτιού μου?) Δυστυχώς φαίνεται προς το παρόν ότι είναι σπείρα οργανωμένη..ήδη έχει αναλάβει εισαγγελέας την κατάσταση (ευτυχώς έχω κάποιες υψηλές γνωριμίες και κινούνται άμεσα οι διαδικασίες) Φαντάζομαι ότι ακραίες περιπτώσεις όπως η δική σου (ξεψάχνισμα προσωπικών δεδομένων, απειλές κλπ) είναι η εξαίρεση. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα νούμερα που μας είναι άγνωστα ή από απόκρυψη αντιστοιχούν είτε σε κάποιον ενοχλητικό πωλητή είτε σε κάποιον ανεπιθύμητο.
polaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 η καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια περιπτώσεις imho είναι ένα πακέτο τηλεφωνίας με αναγνώριση κλήσης και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά σε συνδιασμό με ένα τηλεφωνητή... βλέπεις ποιος σε καλεί' date=' αν ξέρεις το νούμερο το σηκώνεις, αν όχι αφήνεις τον τηλεφωνητή να απαντήσει...αν είναι κάτι επείγον θα αφήσουν μήνυμα, αν όχι ΚΛΑΙΝ...[/quote'] Συμφωνώ,και επίσης αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΊ κάποιος εν έτη 2010 έχει σταθερο στο σπίτι του....ποιος ο λόγος της ύπαρξης της συσκευής όταν μπορείς με τόσα πακέτα κινητής να κανεις τη δουλειά σου...Κανένας απτους φίλους μου δεν έχει σταθερο στο σπίτι παρά μόνο για Internet,συσκευή πάντως ΚΛΑΙΝ!
Alexisssss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εγω παλι λεω να μην πολυβγαινεις απο το σπιτι σου τωρα τελευταια και αν βγαινεις να μην σταματας πουθενα και να κοιτας πολυ πισω ΠΡΟΣΟΧΗ! Οντως πολυ ΚΛΑΙΝ επεσε orck
Νικαετός Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Έχοντας πατέρα αστυνομικό σε έρευνες εγκλημάτων θα σε ρωτήσω κάτι...Έχεις πάρε δώσε με κάποιους που ίσως θα σε κάνουν κακό...;;; Η είσαι ένας ύσηχως άνθρωπος...;;; Δεν θέλω να μου απαντήσεις δημόσια...Απλά να σκεφτείς και να ψαχτείς... Νίκος
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 φίλε, κράτησέ μας ενήμερους πάντως, να δούμε τι θα γίνει. από όταν ανέλαβε την υπόθεση εισαγγελέας, σε εχουν ξανα-ενοχλήσει? και όταν λέμε ότι σε απειλούν, ή τους γονείς σου? πως? (καθαρή περιέργεια ειναι αυτό, ότι και να οσυ λένε, δίκιο έχεις που τους κυνηγάς)!
jax007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Φίλος διάβασα την ιστορία σουκαι θεωρώ πως είναι πολύ σοβαρά πράματα... Έχεις υποψία πιοί μπορεί να είναι...;;;Έχεις παρεδώσε με ανθρώπους και μάλλον θέλουν να σε κάνουν κακό...;;; Αν ναι πρέπει επειγόντως να πάς στην αστυνομίακαι να φύγεις από εκεί που έμενες...Πρόσεχε φίλε...
islandero Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Παρομοιο προβλημα ειχαμε παλιοτερα και μεις στο σπιτι, οταν δεν υπηρχε ακομα αναγνωριση κλησης στα σταθερα. Οχι απειλες, αλλα επαιρναν συνεχεια και το εκλειναν. Το προβλημα λυθηκε κανοντας εκτροπη του σταθερου στο κινητο (με το γνωστο #22#) και ετσι μαθαμε ποιος επαιρνε και τον πηρε ο δ*#^@>ς...!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το προβλημα λυθηκε κανοντας εκτροπη του σταθερου στο κινητο (με το γνωστο #22#) και ετσι μαθαμε ποιος επαιρνε και τον πηρε ο δ*#^@>ς...! Οταν κανεις εκτροπη στο κινητο, και σε καλεσουν στο σταθερο, τον αριθμο του σταθερου δεν βγαζει στην αναγνωριση?
efo355 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν επιτρέπεται τί επάγγελμα κάνεις; Αν δε θες να απαντήσεις ακριβώς μπορείς να πεις για παράδειγμα ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο υγείας
hashashin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εγω καθε φορα που με παιρνει ενας τετοιος αρχιζω τα βρισιδια.Ειναι τελειος τροπος για να εκτονωθεις. Μπορει να ειναι κανας σπασικλας γνωστος σου ή καποιος που δεν σε παει .Σιγα το πραγμα,τσαμπυκαλεψου και εσυ πες του πως αν το βρεις θα τον σπασεις στο ξυλο και αλλα τετοια ή απλα αγνοησε τον. Απο το τηλεφωνο και η γιαγια μου γινεται τρομοκρατης Περα απο την πλακα εγω λεω πολυ καλα εκανες και εφτασες την υποθεση στον εισαγγελεα.Κρατα μας ενημερους ο,τι και αν γινει.
Alexisssss Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ρε παιδες δεν παραξενευεστε γιατι δεν απανταει;;; :-/ Εγω εχω αρχισει να ανησυχω.. :-/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.