Προς το περιεχόμενο

Απειλητικό τηλεφώνημα με κωδικό "εκτός περιοχής"

silotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τις τελευταίες μέρες δέχομαι στο σπίτι μου "περίεργα" τηλεφωνήματα (το κλείνουν χωρίς να μιλάνε, βαριανασαίνουν..)τα οποία βγάζουν ως κωδικό αναγνώρισης: "εκτός περιοχής". Το κακό είναι ότι εχθές και στο σπίτι των γονιών μου έγινε ένα τηλεφώνημα παρόμοιο που τους έβγαλε πάλι ως κωδικό αναγνώρισης : " out of area" δηλ. εκτός περιοχής που βγάζει το δικό μου στα ελληνικά. Τί σημαίνει αυτός ο κωδικός αναγνώρισης? Επίσης στο σπίτι μου δέχθηκα και ένα τηλεφώνημα με κωδικό αναγνώρισης καλούντος "####":shifty:.

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει καθώς ανησυχώ...:shifty:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να τηλεφωνησεις στον παροχο σου και ρωτησεις??? το πιο πιθανον παντως ειναι να μην μπορουν να σου πουν ποιος ειναι αυτος ο αριθμος. σε αυτην την περιπτωση εχεις δυο λυσεις:

• πληρωνεις ενα ποσο και σου μπλοκαρουν τις εισερχομενες κλησεις με το χαρακτηριστηκο "out of area"
  • αλλαζεις αριθμο

Υ.Γ.: οσο στοιχημα θες θα εναι καμια πρωην :P

Δημοσ.
εχεις δοκιμασει να τηλεφωνησεις στον παροχο σου και ρωτησεις??? το πιο πιθανον παντως ειναι να μην μπορουν να σου πουν ποιος ειναι αυτος ο αριθμος. σε αυτην την περιπτωση εχεις δυο λυσεις:

• πληρωνεις ενα ποσο και σου μπλοκαρουν τις εισερχομενες κλησεις με το χαρακτηριστηκο "out of area"
  • αλλαζεις αριθμο

Υ.Γ.: οσο στοιχημα θες θα εναι καμια πρωην :P

Μακάρι να ήταν κάτι τόσο αθώο.. Στο τηλεφώνημα που έγινε στους γονείς μου υπήρξαν απειλές. Α! και εγώ είμαι παντρεμένος και μένω μακριά από τους γονείς μου...

Δημοσ.
Μακάρι να ήταν κάτι τόσο αθώο.. Στο τηλεφώνημα που έγινε στους γονείς μου υπήρξαν απειλές. Α! και εγώ είμαι παντρεμένος και μένω μακριά από τους γονείς μου...

σε αυτο θα σου απαντησω μονο και μονο γιατι δεν σου εχει απαντησει και κανενας αλλος μεχρι στιγμης. ΝΟΜΙΖΩ οτι σε αυτες τις περιπτωσεις μπορεις να κανεις μηνυση κατα αγνωστου χωρις να ξερω τι μπορεις να βγαλεις απο αυτο. για ψαξου λιγο...

Δημοσ.

καλά ξεμπερδέματα.. θα πάρει 'βδομάδες να βγάλεις άκρη.

και εν το μεταξύ μπορεί να σταματήσουν τα τηλέφωνα και να μην υπάρχουν πλέον νέα ίχνη για να τον βρουν..

κάνε μήνυση .. χτες!

Δημοσ.

Caller ID may not give the caller's information if the caller is using a discount or travel calling program or a voice over IP phone, because those systems use intermediate telephone numbers in the country being called.

Some long distance telephone cards, especially those using VOIP to carry calls, mask caller ID information. These calls are commonly displayed as "Out of Area".

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Σίγουρα είναι από VOIP αλλά σιγά μην βρεις άκρη. Ίσως γίνεται φραγή εισερχόμενων κλήσεων από τον πάροχο. Όσο για τις απειλές δεν χρειάζεται να τις πέρνεις στα σοβαρά εφόσον πρόκειται για άτομο που κρύβεται..

Δημοσ.
Σίγουρα είναι από VOIP αλλά σιγά μην βρεις άκρη. Ίσως γίνεται φραγή εισερχόμενων κλήσεων από τον πάροχο. Όσο για τις απειλές δεν χρειάζεται να τις πέρνεις στα σοβαρά εφόσον πρόκειται για άτομο που κρύβεται..

Καλημέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Απ' ότι κατάλαβα μάλλον χρησιμοποιεί VOIP για να μην μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα το νούμερό του. Καθώς πήρε τηλέφωνο στους δικούς μου και σήμερα το πρωί πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση. Τους ζήτησα να παγιδεύσουν το τηλέφωνό τους καθώς ο "τύπος" που τους τηλεφώνησε τους είπε πως θα ξαναπάρει αύριο το πρωί. Μου απάντησαν ότι πρέπει να απευθυνθώ πρώτα στον πάροχο και μετά με εισαγγελική παρέμβαση να έρθει και η αστυνομία να καταγράφει συνομιλίες....αντε να δούμε που έχω μπλέξει...

Δημοσ.
Καλημέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Απ' ότι κατάλαβα μάλλον χρησιμοποιεί VOIP για να μην μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα το νούμερό του. Καθώς πήρε τηλέφωνο στους δικούς μου και σήμερα το πρωί πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση. Τους ζήτησα να παγιδεύσουν το τηλέφωνό τους καθώς ο "τύπος" που τους τηλεφώνησε τους είπε πως θα ξαναπάρει αύριο το πρωί. Μου απάντησαν ότι πρέπει να απευθυνθώ πρώτα στον πάροχο και μετά με εισαγγελική παρέμβαση να έρθει και η αστυνομία να καταγράφει συνομιλίες....αντε να δούμε που έχω μπλέξει...

κρατα μας ενημερους παντως γιατι ποτε δεν ξερεις σε ποιον αλλον θα συμβει κατι παρομοιο

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

Δημοσ.

Τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα καταπατουντε καθημερινα, οταν ομως πας να βγαλεις ακρη για απειλιτικα τηλεφωνηματα, τοτε θυμουνται ομως οτι ειναι προσωπικα δεδομενα αυτουνου που σε παιρνει..

Δημοσ.

εμενα σχεδων καθε μερα με περνει ενας με αποκριψη στο σπιτι,

λεω "ναι?" το κλεινει...

αυτο γίνετε όποιος και να το σηκώσει ...

χωρις απειλές

εγω θα σου ελεγα να αλαξεις νουμερο..

• Super Moderators
Δημοσ.

η καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια περιπτώσεις imho είναι ένα πακέτο τηλεφωνίας με αναγνώριση κλήσης και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά σε συνδιασμό με ένα τηλεφωνητή...

βλέπεις ποιος σε καλεί, αν ξέρεις το νούμερο το σηκώνεις, αν όχι αφήνεις τον τηλεφωνητή να απαντήσει...αν είναι κάτι επείγον θα αφήσουν μήνυμα, αν όχι ΚΛΑΙΝ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...