aristas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα Ψάχνω θέμα για την μεταπτυχιακή εργασία μου και θα ήθελα μερικές ιδέες για Web Development. Ψάχνοντας στο Ιντερνετ βρήκα μερικές για εφαρμογή Web σε Java. Βρήκα επίσης οτι χρειάζεται να εγκαταστήσω το Java SE Development Kit, τον Apache Tomcat version 6 και το Εclipse IDE. Ειναι εντάξει αυτά η θα χρειαστώ τιποτα άλλο; Επίσης που θα μπορούσα να βρώ κανενα καλο tutorial για να ξεκινήσω και να μαθω τα βασικά; Μέχρι τώρα έχω μαθει καποια πράγματα σε Java αλλα console apps. Αν θέλω να έχω και μια βάση στην εφαρμογή τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω, mysql μήπως; Ευχαριστώ
johnny21a Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Συγνωμη αλλα θα με φαει η περιεργεια, τι θεμα εχει η μεταπτυχιακη εργασια σου και τι σχολη εχεις τελειωσει ?
aristas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν έχω βρει ακόμα θέμα και θέλω να κανω Web εφαρμογη με Java. Τελείωσα Software Technology for Web και θα ήθελα μερικές ιδέες για θέμα και πληροφορίες για να ξεκινήσω.
spartakoscs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 δεν σας έμαθαν javascipt ?:shock: απλά σας είπαν ότι υπάρχουν ?:confused: ορίστε και το tutorial φτιάξε έναν χάρτη σαν του google !
aristas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μας έμαθαν και javascript-php , αλλα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό που να συνδυάζει java - web εφαρμογη με mysql. Λέτε να αλλάξω και να κάνω κατι άλλο;
aristas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ύστερα απο αρκετό ψάξξιμο για πιθανα θέματα εργασιών καταλήγω μάλλον προς τό θέμα Java-XML και λέω να κάνω μια εφαρμογή που να διαβάζει αρχεία XML απο ιστοσελίδες και να τα αποθηκεύει. Πως σας φαίνεται, υπάρχει ισως κάτι που θα μπορούσα να προσθέσω η αφαιρέσω στο θέμα αυτο; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.