zoranb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Είναι ένα ερώτημά μου που με ταλανίζει καιρό τώρα, και ο λόγος είναι προφανής. Το Ambilight της Philips είναι για μένα όλα τα λεφτά. Tί γίνεται όμως όταν δεν μπορείς να κρεμάσεις τη τηλεόραση σε τοίχο ώστε να φαίνεται το Ambilight αλλά αναγκαστικά πρέπει να τη βάλεις σε κάποιο έπιπλο καταμεσής του δωματίου; Υπάρχουν λύσεις ώστε να φαίνεται ο φωτισμός αυτός;
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ο ξαδελφος μου σε επιπλο την εχει και το Ambilight δουλευει μια χαρα.
zoranb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 εντάξει στη περίπτωσή μου δεν υπάρχει τοίχος πίσω, θα είναι καταμεσής στο δωμάτιο η tv
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ε τότε δεν θα φαίνεται πίσω το φωτεινό πλαίσιο Εγώ την έχω σε έπιπλο 1 μέτρο απο τον τοίχο
Nik.K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Οπως και να το κανουμε ειναι φως οποτε σε απολυτο σκοταδι θα φαινεται αρκετα.
tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 .... θα είναι καταμεσής στο δωμάτιο η tv Για να πας σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σου παίρνεις το μετρό;
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δε βλέπω για ποιο λόγο θέλεις κάτι τέτοιο... εδώ παλεύουμε να εξουδετερώσουμε κάθε εστία φωτός, ακόμα και από το ίδιο το panel της τηλεόρασης για να έχουμε καλύτερη εικόνα και να κουράζουμε λιγότερο τα ματάκια μας. Κι εσύ θες να απολαμβάνεις μια extra λάμπα της TV σου;
Tigran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Κουράζεις λιγότερο τα μάτια με κλειστά τα φώτα και μόνο την τηλεόραση ανοιχτή; Με ποια λογική; Το Ambilight αν το βάλεις στο "ξεκούραστο" mode, είναι ότι πρέπει και για να απολαύσεις την ταινία, αλλά και να μην κουραστούν πολύ τα μάτια.
zoranb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Haldo σε προτρέπω να πάς να παρακολουθήσεις σε κάποιον έστω για λίγα λεπτά με και χωρίς ambilight, βάζω στοίχημα πως θα αλλάξεις γνώμη, υπερ του ambi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.