Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε νέο PC

beatblaster666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε νέο pc (δεν έχει περαστεί καν λειτουργικό) η οθόνη είναι μόνιμα σε stand by mode. Κοινώς δεν έχω δει καθόλου εικόνα ακόμα.:cry:

Το pc έχει gpu 5850 και monitor lg m2362. Η σύνδεση γίνεται μέσω RGB χρησιμοποιώντας το μετατροπέα που παρέχει η κάρτα γραφικών (μετατρέπει το DVI σε D-SUB). Στο menu της οθόνης έχει επιλεγεί ως input RGB. Ξεκινάω το pc και ανάβω την οθόνη, δείχνει ότι το input είναι RGB και μετά μπαίνει σε stand by mode.

Δοκίμασα και μία crt οθόνη και κάνει το ίδιο συνεπώς δεν φταίει η οθόνη.

Βέβαια δεν γίνεται να υπάρχει κάποια αστοχία υλικού μιας και όλα είναι καινούρια.

Οι συνδέσεις μου φαίνονται σωστές, το σύστημα παίρνει ρεύμα, ο δίσκος ακούγεται κατά την εκκίνηση καθώς και το dvd-rom.

Καμμιά ιδέα που να το προκαλεί αυτό; Λογικά κάποια μαλακία που δεν βλέπω από την κούραση έχω κάνει αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Πφφφφ

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η καρτα γραφικων περνει ρεύμα κανονικά απο τις εξτρα συνδέσεις που εχει ?

Η κάρτα γραφικών έχει δύο υποδοχές για 6 pin στο πλαϊ και ναι είναι συνδεδεμένη. Το fan της λειτουργεί πάντως.

Δημοσ.
Δοκίμασε με άλλο καλώδιο !

Δεν νομίζω ότι φταίει το καλώδιο γτ είναι και αυτό καινούριο. Γαμώτο. Να βγάλω την κάρτα γραφικών και να δω αν δουλεύει με την onboard?

Δημοσ.
Σωστοοοοοος,βγαλε την καρτα σου,μπες με την ονβοαρδ στο βιος και κλεισε την:-)

Βασικά μαλακία είπα στο πρώτο ποστ, τη δοκίμασα με μία crt και έκανε το ίδιο. Τώρα με την onboard κάνει πάλι το ίδιο. Οπότε είτε φταίει κάποια περίεργη ρύθμιση είτε δεν είναι καλό το καλώδιο ξέρω 'γω αν και καινούριο. Τουλάχιστον αν βρεθεί κανείς που να 'πάθε κάτι παρόμοιο με lg μπας και βγάλουμε άκρη:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...