kostacurtas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Activision confirms Bizarre’s James Bond: Blood Stone Activision’s finally confirmed the existence of Bizarre Creations’ James Bond: Blood Stone. As rumoured earlier, the game is a mix of driving and action. It’s a third-person affair “on land and sea” that “will unravel an international conspiracy across exotic locales”. “James Bond 007: Blood Stone captures the cinematic intensity of a Bond film by immersing players in an intriguing conspiracy that will require them to think and act like James Bond,” said Acti licensing boss, David Pokress. “In addition, the game will feature a diverse array of multi-player modes and debut strategic objective-based gameplay that will allow Xbox 360, PS3 and PC players to battle as teams of spies and mercenaries through authentic Bond locales.” “I thought Christmas only comes once a year” The game features the likeness and voices of Daniel Craig, Joss Stone and Judi Dench and features an original story written by screenwriter Bruce Feirstein. Promised gameplay includes cover-based firefights, “lethal hand-to-hand combat” and “adrenaline-fuelled driving sequences”. Athens, Istanbul, Monaco and Bangkok all feature. Multiplayer for up to 16 is included. Joss Stone is to provide an exclusive track called “I’ll Take it All” for the title, written and performed by her and Dave Stewart of the Eurythmics. Blood Stone video game is being developed by Bizarre Creations for 360, PS3 and PC. A DS version is being created by n-Space.
outlaw star Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 στην εποχή του play2 αυτά τα γραφικά θα κάναν θραύση...
OROKUSAKI Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αποκλειεται να εχει τοσο χαλια γραφικα εκτος αν το παιξεις με ολα στο low σε 640χ480 που και παλι θα εχει καλυτερα γραφικα. Μαλλον το trailer θα ειναι απο τις κονσολες δεν δικαιολογειται αλλιως να εχει τετοια γραφικα. Και κατι αλλο. Το παιχνιδι θα βασιζεται και αυτο στις ταινιες οπως και ολα τα προηγουμενα ? αν ναι τοτε θα ειναι μουφα σαν το Quantium of Solance.
6xXx6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Οντος παλιακα γραφικα ακομα η κονσολες (3ης γενιας )εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες απο αυτες που ειδαμε στο video ( πχ βλεπε alan wake ) μαλλον wii version ηταν το trailer η ακομα πιο πιθανο να ειναι αλλη μια μουφα βασισμενη σε ταινια και να φανταστει κανεις οτι το μεγαλυτερο μερος του video ηταν cgi
kostacurtas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 James Bond 007: Blood Stone - Opening Credits Sequence The opening credits sequence to Bond's video game adventure featuring "I'll Take It All", written and performed by Joss Stone and Dave Stewart. [gt]702003[/gt]
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=h6kmeH65K1k[/ame]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έπαιξα αρκετά και μέχρι στιγμής μου άρεσε. Δεν είναι κάτι τρελό, αλλά σίγουρα μου δίνει αίσθηση του Bond του Daniel "γ@μάω και δέρνω" Craig. Και παρ'όλα τα scripted events, ο χειρισμός στα driving μου έκανε εντύπωση ότι δεν είναι on rails. Και πολλά διαφορετικά takedown animations!
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλα τι αθλιο port ειναι αυτο? Μπορει να εχω ολα full , γυρω στα 30~40fps , που ειναι αποδεκτο , αλλα με 50~60% gpu usage. Ποσο cpu-bound ειναι ποια? Ελεος δλδ. Οι κ@λοκονσολες μας εχουν καταστρεψει... Καλα στις σκηνες με τα κυνηγητα με τα αμαξια, πεφτω σε μονοψηφια καρε με gpu usage απο 10~20%. Επειγοντως patch. Κριμα κ το παιχνιδακι ειναι καλουτσικο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εκτός από κάτι miniskips στον ήχο σε κάποιες φάσεις που φορτώνει κάτι μάλλον, δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αν εξαιρέσουμε τα γραφικά (που σε τέτοιου είδους παιχνίδια κονσολάδικα εννοώ είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά) το παιχνίδι σε ρουφάει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι με αποτέλεσμα να μην θέλεις να πατήσεις το esc, το θέμα όμως μ'αυτά τα παιχνίδια ειναι πως τα παίζεις μία και μετα δεν μπαίνεις επ ουδενί στον κόπο να τα ξαναεγκαταστήσεις (εκτός και αμα σε πρίζει κανάς πιτσιρικάς π.χ.ανεψιός ) Πάντως εγώ βρήκα πως θα περάσω κάποιες ώρες το σαββατοκύριακο μου ευχάριστα άσχετα αν το παιχνίδι δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε δει αυτή την χρονία (στο κάτω κάτω η Activision για το εν λόγο παιχνίδι δεν μας έταξε λαγούς με πετραχήλια όπως κάνουν κάποιες άλλες εταιρίες που στο τέλος νιώθεις την ανάγκη να τους βρίζεις απο το πρωί ως το βράδυ).
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 το εχω φτασει στι level 2-1 εκει που λεει να πατησω το κουμπι για να ενεργοποηθει το smartfone το παταω αλλα δεν γινεται τιποτα !:mad: τι πρεπει να κανω?
ksaplostra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 το εχω φτασει στι level 2-1 εκει που λεει να πατησω το κουμπι για να ενεργοποηθει το smartfone το παταω αλλα δεν γινεται τιποτα !:mad: τι πρεπει να κανω? να πάρεις iphone. Μη ξεχάσεις να κάνεις jailbreak
mokas1234567 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 να πάρεις iphone.Μη ξεχάσεις να κάνεις jailbreak :lol::lol::lol: χαχαχαχαχα ελιωσα
jamas55 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από OROKUSAKI Εμφάνιση Μηνύματος το εχω φτασει στι level 2-1 εκει που λεει να πατησω το κουμπι για να ενεργοποηθει το smartfone το παταω αλλα δεν γινεται τιποτα ! τι πρεπει να κανω? να πάρεις iphone. Μη ξεχάσεις να κάνεις jailbreak Με πεθανες:-D:-D:-D:-D:-D
Neo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Σε κανα 2 φασεις οπως λες βγαζει το σημα του iphone αλλα δεν γινεται κατι ουσιο.Εγω απλα το αγνοησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.