Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδια υπαρχει τετοιος αποκωδικοποιητης που να μπορει να παιξει αρχεια vido και ποιας μορφης απο την usb θυρα του ? Εγγραφη pvr τι σημαινει ? Σε τι format video γραφουν αυτα τα καλουδια ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 pvr=programmable vide recorder προγραμματιζόμενος εγγραφέας video όλα αυτά τα μηχανήματα παίζουν ταινίες,στην χειρότερη περίπτωση μόνο στο format στο οποίο κάνουν έγγραφή. Η εγγραφή γίνεται σε h.264 (mpeg4-ts η mpeg4-ps). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω αλλα αυτος τουλαχιστον μονο εικονες και μουσικη μπορει να αναπαραγαγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω αν γίνετε, αλλά θεωρητικά τουλάχιστον μετατρέποντας μια ταινία σε mpeg4-ps θα νομίζει το μηχάνημα ότι είναι εγγραφή και θα το παίξει,από την στιγμή βέβαια που υπάρχουν δέκτες που παίζουν και κανονικά .avi τι την ψάχνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πηγα στο Πλαισιο να δηλωσω ενα καρτοκινητο και ρωτησα και μου ειπαν οτι απο την usb παιζουν μονο οτι εχουμε γραψει μεσω tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δε ξέρω πάντως εγώ για την lcd sony μου που δεν έχει mpeg4 ψήνομαι γι' αυτόν:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10056801. Πρέπει να παίζει τα πάντα όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εχει καλες κριτικες στο avsite οπως και αυτος ο digitalworld 150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μολις γυρισω απο τις διακοπες θα σου στειλω τα μοντελα που εχω και παιζουν τα παντα ολα. Το ειναι NEOS και το αλλο OP νομιζω.. Προσφορα απο το eshop 36 euro! Πολυ μικρο και αρκετα ζεστο! Το neos ειναι μεγαλο και κρυο, λογικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 EGREAT M1 EGREAT R3A Διαλεγεις και παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 σκεφτομουν να παρω ενα dvd να βλεπω ταινιες απο usb και εναν αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια. αν υπαρχει ομως η δυνατοτητα να βλεπω τις ταινιες απο τον αποκωδικοποιητη (αρχεια avi + srt) τοτε μην παρω αδικα 2 μηχανηματα. εχετε καποιον αποκωδικοποιητη υποψην απο αυτους που κυκλοφορουν τωρα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.