Προς το περιεχόμενο

Αποκωδικοποιητης με δυνατοτητα αναπαραγωγης ταινιας απο usb

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια υπαρχει τετοιος αποκωδικοποιητης που να μπορει να παιξει αρχεια vido και ποιας μορφης απο την usb θυρα του ?

Εγγραφη pvr τι σημαινει ?

Σε τι format video γραφουν αυτα τα καλουδια ?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pvr=programmable vide recorder

προγραμματιζόμενος εγγραφέας video

όλα αυτά τα μηχανήματα παίζουν ταινίες,στην χειρότερη περίπτωση μόνο στο format στο οποίο κάνουν έγγραφή.

Η εγγραφή γίνεται σε h.264 (mpeg4-ts η mpeg4-ps).

Δεν ξέρω αν γίνετε, αλλά θεωρητικά τουλάχιστον μετατρέποντας μια ταινία σε mpeg4-ps θα νομίζει το μηχάνημα ότι είναι εγγραφή και θα το παίξει,από την στιγμή βέβαια που υπάρχουν δέκτες που παίζουν και κανονικά .avi τι την ψάχνουμε.

Πηγα στο Πλαισιο να δηλωσω ενα καρτοκινητο και ρωτησα και μου ειπαν οτι απο την usb παιζουν μονο οτι εχουμε γραψει μεσω tv.

Μολις γυρισω απο τις διακοπες θα σου στειλω τα μοντελα που εχω και παιζουν τα παντα ολα. Το ειναι NEOS και το αλλο OP νομιζω.. Προσφορα απο το eshop 36 euro! Πολυ μικρο και αρκετα ζεστο! Το neos ειναι μεγαλο και κρυο, λογικο!

• 5 μήνες μετά...

σκεφτομουν να παρω ενα dvd να βλεπω ταινιες απο usb και εναν αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια.

αν υπαρχει ομως η δυνατοτητα να βλεπω τις ταινιες απο τον αποκωδικοποιητη (αρχεια avi + srt) τοτε μην παρω αδικα 2 μηχανηματα.

εχετε καποιον αποκωδικοποιητη υποψην απο αυτους που κυκλοφορουν τωρα?

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...