Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κουτιου μέχρι 50-60 ευρώ

fotiskam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια, αρχιζω να κοιταω και τροφοδοτικο μετα, ουτως η αλλως χαμενω δε παει τιποτα.. θα ριξω μια ματια σ αυτα που μου προτεινες!

παιδες για ακομη μια φορα ειστε φοβεροι, γενικα δεν ημουν ενεργος σε forum αλλα απο εδω και περα insomnia full :-)

δεν νομιζω να εχει προβλημα το τροφοδοτικο, αυτο συνεβη( να καει η μητρικη) οταν αλλαξα την καρτα γραφικων που μου ειχαν δωσει προχειρα (μεχρι να μου φερουν την αλλη ) με την αλλη που ειχα εξαρχης αλλα η οποια ειχε δουλεψει ως τοτε με αλλο τροφοδοτικο(το οποιο τα φτυσε) και οχι αυτο........... μμμμμμ.... μπαχαλο... :)

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι σίγουρο ότι φταίει το τροφοδοτικό καθώς δεν ξέρω επακριβώς τι έχει γίνει πρίν και μετά. Απλά είναι μία περίπτωση να ισχύει αυτό οπότε να είσαι ψιλιασμένος.

Πάντως να ξέρεις ότι για το setup που έχεις ένα chieftec που παραθέτω παρακάτω θα σε καλύψει άνετα, δεν χρειάζεται να πάς σε ακριβότερο, εκτός και αν τα διαθέτεις φυσικά οπότε enermax - corsair all the way λοιπόν. :-)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-500W-APS-500S-APS-500S.htm

Δημοσ.

φαγαμε ακυρο :) , 9.15 το πρωι δεν υπηρχε τιποτα....δεν εμεινε τιποτα.... η εφυγαν απο χθες και απλα δεν ειχε γινει ενημερωση η σπευσανε πρωι πρωι, πριν βγει ο ηλιος και τα σηκωσανε, κριμα γιατι ειχα ψηθει.....

δε πειραζει, θα βρεθει η λυση και θα σας ενημερωσω λιαν συντομως για οποιαδηποτε εξελιξη.. ευχαριστω για τις βοηθειες ολων!!!!

Δημοσ.
φαγαμε ακυρο :) , 9.15 το πρωι δεν υπηρχε τιποτα....δεν εμεινε τιποτα.... η εφυγαν απο χθες και απλα δεν ειχε γινει ενημερωση η σπευσανε πρωι πρωι, πριν βγει ο ηλιος και τα σηκωσανε, κριμα γιατι ειχα ψηθει.....

δε πειραζει, θα βρεθει η λυση και θα σας ενημερωσω λιαν συντομως για οποιαδηποτε εξελιξη.. ευχαριστω για τις βοηθειες ολων!!!!

Κρίμα ρε man πραγματικά.

Ήταν καλές ευκαιρίες τα συγκεκριμενα κουτιά.

Τεσπα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά όλο και κάτι καλό σε case ξεφυτρώνει στις αγγελίες. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...