Etherovamon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Είπα χθες ρε παιδιά να βάλω επιτέλους τα windows 7.Πραγματικά πολύ καλύτερα από τα vista και πιο σταθερά.Συνάντησα όμως ένα προβληματάκι που δεν το είχα με τα vista!Κατά την αναπαραγωγή τραγουδιών με τον media player των vista ο player ελαχιστοποιούνταν στη γραμμή εργασιών κάτω,ειδικά ενσωματωμένος, και από τη γραμμή εργασιών μπορούσα όχι μόνο να αλλάξω το τραγούδι αλλά και να μεταπηδήσω κάποια δευτερόλεπτα στο ίδιο το τραγούδι (κάτι που πραγματικά με βοηθά πολύ για τη δουλειά που κάνω).Αυτό δε γίνεται όμως με τον media player των windows 7.Θα ήθελα να μου προτείνετε σας παρακαλώ κάποιον Player που: 1. Να ελαχιστοποιείται ειδικά ενσωματωμένος στη γραμμή εργασιών και 2, όσο είναι ενσωματωμένος να μπορώ από εκεί να αλλάζω το τραγούδι και να μεταπηδώ τα δευτερόλεπτα σε αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων
parsifal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Φαίνεται να υπάρχει ένα σχετικό hack για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον WMP με τον ίδιο τρόπο που το έκανες στα Vista: http://www.mydigitallife.info/2010/01/12/how-to-minimize-windows-7-media-player-wmp12-to-taskbar-as-mini-toolbar-taskbanddeskband/ Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι και αν κάνει όντως δουλειά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.