petros_samurai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλησπερα ενα win 7χ64 και εδω και καιρο μου βγαινει αυτο το μηνυμα καθε φορα που ανοιγω το πισι μου ξερει κανεις τι ειναι???
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ctrl+Alt+Delete Task manager στην καρτέλα services (υπηρεσίες) βρες το όνομα sens η την περιγραφή System Event Notification Service,αν δεν τρέχει, μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα, πάτα δεξή click πάνω στην υπηρεσία και διάλεξε το start service.
petros_samurai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καταρχας ευχαριστω,εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τρεχει κανονικα το sens.Τι αλλο μπορει να ειναι?
salida Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν δυο-τρια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Το πρώτο αναφέρθηκε παραπάνω. Δοκιμάσε να ανοιξεις cmd και δώσε εντολή netsh <- πάτησε enter δώσε εντολή Winsock reset <- πάτησε enter κάνε restart το pc και δες αν στο ξαναβγάζει. Αν συνεχίσει το error ανοιξε cmd δώσε εντολή sfc /scannow <- πάτησε enter θα σκαναρει τα αρχεια των windows. (ίσος σου ζητήσει το cd απο windows)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.