the_call_of_fir Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 τα παραγγειλες όλα?? ναι ολα και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα ειναι ολα εδω!
the_call_of_fir Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 τα παραγγειλες όλα?? ναι ολα και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα ειναι ολα εδω!
the_call_of_fir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 παλικαρια αν υπαρχει κανεις ξυπνιος τετεια ωρα...θα ηθελα ενα χερακι βοηθειας γιατι κολησα στο μονταρισμα,τα εχω βαλει ολα πανω ελπιζω σωστα γιατι δουλευει ο υπολογιστης απλα δεν μου αναβει η οθονη κοιταω την καρτα γραφικων ξανα και ξανα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 παλικαρια αν υπαρχει κανεις ξυπνιος τετεια ωρα...θα ηθελα ενα χερακι βοηθειας γιατι κολησα στο μονταρισμα,τα εχω βαλει ολα πανω ελπιζω σωστα γιατι δουλευει ο υπολογιστης απλα δεν μου αναβει η οθονη κοιταω την καρτα γραφικων ξανα και ξανα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη πρώτη περίπτωση να μην έχεις το 12V καλώδιο πάνω στην μητρική (την έχω πατήσει και εγώ :lol:)δεύτερη περίπτωση βγάλε την κάρτα από την pci expres και ξανά βαλτή ώστε να κουμπώσει καλά (την έχω πατήσει και με αυτό :lol:)τρίτη περίπτωση να μην έχει κουμπώσει καλά η ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.