Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows 64 bit

alhazidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παρακατω pc

τροφοδοτικο:Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W)

επεξεργστης: AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)

μητρικη:Asus M4A88TD/EVO USB3

μνημες:G.Skill ECO Series F3-12800CL8D-4GBECO

καρτα γραφικων:PowerColor HD5870

ψυχτρα:CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler

σκληρος:seagate 1.5TB sata2 32mb 7200.11

Οθονη:dell u2311

το θεμα ειναι οταν βαζω τα windows 7 64 βιτ μετα απο λιγη ωρα οταν φτανει στο λογοτυπο των windows κανει επανακκινηση και δν ανοιγει οταν βαζω τα 32 δν μου το κανει αυτο και πανε ολα καλα....τι μπορει να φταει το θεμα ειναι χανω 750MB ram και αν θελω να βαλω και αλλη δν θα την βλεπει....

Δημοσ.

σας παρακαλω ρε παιδια ξερει κανεις τι να κανω?????δν μπορω να παιζω τα παιχνιδι στα τερμα γραφικα πρεπει να κλεινω ΟΤΙ αλλο εχω...

Δημοσ.

τι προτεινετε ομως παιδια να κανω?

---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

τα 7x64 αυθεντικα;

Δοκιμασμενα σε αλλο μηχανημα; Το δισκακι ειναι σε καλη κατασταση;

ναι το χω βαλει μια χαρα ειναι

Δημοσ.
Αν εχεις εγκατεστημενα τα Zone Alarm η το AVG απεγκατεστησε τα.Εχουν προβλημα με τα Windows 7 64.

μπα δν τα εχω...

Δημοσ.

Ειχα περιπου το ιδιο προβλημα, στο περιπου... δεν ξερω αν σε βοηθησω

Πηρα 2gb ram απο ενα παλιο pc (πηγα στα 4) κι εκανα format τα 32bit, εβαλα τα 64bit, ολα καλα... αρχισα να βαζω προγραμματα... εβαλα μερικα 32bit προγραμματα... δεν μπαινανε και λεω, μωρε αφου εκανα το registry μπαχαλο δεν κανω ενα φορματ και να τα ξαναπερασω (χρονο για σκοτωμα εχω) και να βαλω μονο τα 64bit προγραμματα που δουλευουν μια χαρα??? Τι το ηθελα... γιατι το εκανα?

Δεν μπαινανε με τιποτα, ελεγε οτι ειχε προβλημα στα startup files... και ειτε εβγαζε μια μπλε οθονη και restart... ή παταγα οκ εφτανε μεχρι το λογοτυπο και restart, αντε στο τσακιρ κεφι εμπαινε κανα 2λπετο... μετα μπλε οθονη και restart...(ειχε πιασει και εξτρα 100mb για recovery τρομαρα του)... για καμμια βδομαδα αυτο γινοταν, τα ειχα περασει καμμια 10αρια φορες (και λιγες λεω)...

Εκει απελπιστηκα κι εβαλα linux...

Αφου λοιπον εκανα χωρο για το linux... χωρισα δηλαδη τον σκληρο και εκανα φορματ τα νεα partitions, τα win7 64bit μπηκανε κανονικα, ουτε μπλε οθονες, ουτε missing startup files, ουτε κανενα αλλο προβλημα...

Τι εγινε ρε παιδια? Τι κολλημα εφαγε? Με τα win7 32bit δεν ειχα κανενα προβλημα, οσες φορες κι αν τα εβαλα...

Πολυ καλο λειτουργικο, αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα με τα 32bit για να ειμαι ειλικρινης... κι επειδη με βολεψε περισσοτερο το linux και λειτουργει πλεον και το tv tuner (για το οποιο δεν υπαρχουν drivers για win7 και δεν παιρνει ολα τα resources να κολλαει το pc οπως στα xp), δεν ειμαι gamer και το pc παει πιο γρηγορα με το linux κι εχω βρει τα αντιστοιχα προγραμματα ειπα bye bye στα win7...

Δημοσ.
Ειχα περιπου το ιδιο προβλημα, στο περιπου... δεν ξερω αν σε βοηθησω

Πηρα 2gb ram απο ενα παλιο pc (πηγα στα 4) κι εκανα format τα 32bit, εβαλα τα 64bit, ολα καλα... αρχισα να βαζω προγραμματα... εβαλα μερικα 32bit προγραμματα... δεν μπαινανε και λεω, μωρε αφου εκανα το registry μπαχαλο δεν κανω ενα φορματ και να τα ξαναπερασω (χρονο για σκοτωμα εχω) και να βαλω μονο τα 64bit προγραμματα που δουλευουν μια χαρα??? Τι το ηθελα... γιατι το εκανα?

Δεν μπαινανε με τιποτα, ελεγε οτι ειχε προβλημα στα startup files... και ειτε εβγαζε μια μπλε οθονη και restart... ή παταγα οκ εφτανε μεχρι το λογοτυπο και restart, αντε στο τσακιρ κεφι εμπαινε κανα 2λπετο... μετα μπλε οθονη και restart...(ειχε πιασει και εξτρα 100mb για recovery τρομαρα του)... για καμμια βδομαδα αυτο γινοταν, τα ειχα περασει καμμια 10αρια φορες (και λιγες λεω)...

Εκει απελπιστηκα κι εβαλα linux...

Αφου λοιπον εκανα χωρο για το linux... χωρισα δηλαδη τον σκληρο και εκανα φορματ τα νεα partitions, τα win7 64bit μπηκανε κανονικα, ουτε μπλε οθονες, ουτε missing startup files, ουτε κανενα αλλο προβλημα...

Τι εγινε ρε παιδια? Τι κολλημα εφαγε? Με τα win7 32bit δεν ειχα κανενα προβλημα, οσες φορες κι αν τα εβαλα...

Πολυ καλο λειτουργικο, αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα με τα 32bit για να ειμαι ειλικρινης... κι επειδη με βολεψε περισσοτερο το linux και λειτουργει πλεον και το tv tuner (για το οποιο δεν υπαρχουν drivers για win7 και δεν παιρνει ολα τα resources να κολλαει το pc οπως στα xp), δεν ειμαι gamer και το pc παει πιο γρηγορα με το linux κι εχω βρει τα αντιστοιχα προγραμματα ειπα bye bye στα win7...

φιλαρακι παιζω πολλα games ομως...για αυτο χρειαζομαι εστω και αλλιως την ραμ....δν θελω να ασχολουμαι τωρα με Linux...κατι θα γινεται ρε σεις μηπως καμια ιδεα??

Δημοσ.

πήγαινε στο site από την εταιρία που έχει ο σκληρός δίσκο σου κατέβασε ένα diagnostic tool και βάλτο να τεστάρει τον σκληρό δίσκο, πολύ πιθανόν να έχει χτυπήσει σε κάποιο σημείο και σε random φάση να σου συμβαίνει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...