FaRMaKhs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παιδια το Ups το βαζεις μονο του στη μπριζα οποιοσδηποτε με ελαχιστη ηλεκτρολογικη γνωση θα σας το πει ουτε μπροστα ουτε πισω απο το ups δεν βαζεις πολυμπριζο!Οπουδηποτε υπαρχει μεγαλο φορτιο δεν το παραλληλιζεις!Το αν ειναι το πολ/ζο ασφαλειας δεν λεει τπτ εχουν και τα ups προστασιες!Προσφατος ας πουμε εκαψα τηλεοραση που ηταν σε πανακριβο πολ/ζο ασφαλειας crystalaudio δεν εχει να κανει οποτε
linuxovios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως το έχω πάνω σε πολύμπριζο, επειδή χρειάζομαι τις επιπλέον πρίζες για το πορτατίφ, φορτιστή κινητού κτλ. Τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Merdock Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως το έχω πάνω σε πολύμπριζο, επειδή χρειάζομαι τις επιπλέον πρίζες για το πορτατίφ, φορτιστή κινητού κτλ. Τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εγώ 3 χρόνια τώρα πάνω στο πολύμπριζο έχω τα ηχεία,το monitor,το UPS,2 εξωτερικούς σκληρούς,το router και το πολύμπριζο αυτό το έχω σε άλλο πολύμπριζο που έχει πάνω και το air-condition και το Macbook και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα
FaRMaKhs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Mια γραμμη σουκο αντεχει μεχρι 1.5Kw και εχει μεχρι 3 πανω,μπορειτε πιστευω να καταλαβετε κατα ποσο θετικο ή αρνητικο ειναι να φορτωνεις τη γραμμη με συσκευες ειδικα οταν οι περισσοτερες απο αυτες λειτουργουν μαζι
linuxovios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Mια γραμμη σουκο αντεχει μεχρι 1.5Kw Λίγο άκυρο αυτό που λες. Μόνο ένα a/c για παράδειγμα "καίει" αρκετά παραπάνω και σε σούκο το βάζουμε... Χωρίς να είμαι ειδικός στα ηλεκτρολογικά μία πρίζα σούκο αντέχει όσο αντέχει η σχετική ασφάλεια στον πίνακα του σπιτιού μας.
mchrisober Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 λαθοσ φιλε γιατι μπορει να λιωσει το καλωδιο εαν παιρναει πιο πολυ ρευμα... με το ρευμα μην παιζετε εαν δεν ξερετε...
FaRMaKhs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Λίγο άκυρο αυτό που λες. Μόνο ένα a/c για παράδειγμα "καίει" αρκετά παραπάνω και σε σούκο το βάζουμε... Χωρίς να είμαι ειδικός στα ηλεκτρολογικά μία πρίζα σούκο αντέχει όσο αντέχει η σχετική ασφάλεια στον πίνακα του σπιτιού μας. 1.5ΚW///2.5mm^2 διατομη καλωδιου///16Α ασφαλεια ηλεκτρολογος γαρ Επισης στους συγχρονους τριφασικους πινακες που εχει μεριμνησει ο ηλεκτρολογος τα A/C εχουν ξεχωριστη γραμμη απο τον πινακα για να μην επιβαρυνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.