Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για αγορά UPS;

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εψαξα αλλα δεν βρηκα θεμα για ups.θελω να αγορασω αλλα δεν ξερω τι να παρω?καμια συμβουλη?παλια ειχα παρει με 80 ευρο κ τωρα ταφτυσε.

Δημοσ.
μεχρι ποσα χρηματα???

και ποσα watt χρειαζεσαι???

δεν ξερω,το τροφοδοτικο μου ειναι 650 w.με 100 ευρο παιρνω κατι σοβαρο?

Δημοσ.
ναι καλο φαινεται αλλα δεν εχω ιδεα απαυτα.που να κοιταξω?πλαισιο,e-shop-media marrket?

Από το πλαίσιο δεν σου το πρωτινό γιατί είναι πολύ ποιο ακριβά και δεν θα σου καλύψουν της ανάγκες σου

Δημοσ.
Από το πλαίσιο δεν σου το πρωτινό γιατί είναι πολύ ποιο ακριβά και δεν θα σου καλύψουν της ανάγκες σου

ok thanks παω μια βολτα στο e-shop k media

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

γενiκα ποσο χρονο ζωης εχει ενα ups?

Δημοσ.
ok thanks παω μια βολτα στο e-shop k media

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

γενiκα ποσο χρονο ζωης εχει ενα ups?

Με ακρίβεια νομίζω κανένας δεν μπορεί να στο πει

Εγώ έχω ένα APC τέσσερα χρόνια μια χαρά είναι

Δημοσ.

παραγκειλα αυτο που μουδειξες LAMTECH UPS K 1200VA.αυριο θα το παρω.κατι ασχετο οταν κλεινω το pc θα πρεπει να κλεινω κ το ups?εχω μια πριζα ασφαλειας,να βαλω το ups να παιρνει ρευμα απο αυτην η απο τοιχο?

Δημοσ.
παραγκειλα αυτο που μουδειξες LAMTECH UPS K 1200VA.αυριο θα το παρω.κατι ασχετο οταν κλεινω το pc θα πρεπει να κλεινω κ το ups?εχω μια πριζα ασφαλειας,να βαλω το ups να παιρνει ρευμα απο αυτην η απο τοιχο?

ναι και εγω ανοιχτο το εχω συνεχεια

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο thread ας κάνω εδώ μια ερώτηση.Έχω τροφοδοτικό 750Watt και το UPS μου είναι για 480Watt(νομίζω 800VA).

Αν βάλω πάνω του το PC θα αντέξει(από τη στιγμή που και σε full load λογικά δε νομίζω να υπερβαίνει τα 480Watt η κατανάλωση και άσε που αν κοπεί το ρεύμα τον κλείνω αμέσως) ή θα έχω πρόβλημα;

Θα το αλλάξω κάποια στιγμή αλλά προς το παρόν επειδή έχω χαλάσει αρκετά λεφτά το τελευταίο μήνα λέω να κρατήσω για λίγο το παλιό.

Δημοσ.
Για τον ts το Ups το βαζεις μονο του σε πριζα κοιτα μη το βαλεις σε πολυμπριζο και εχεις τρεχαματα..

ειναι πολυμπριζο ασφαλειας.παιζει ρολο?

Δημοσ.
Για τον ts το Ups το βαζεις μονο του σε πριζα κοιτα μη το βαλεις σε πολυμπριζο και εχεις τρεχαματα..

Τι τρεχάματα να έχει;

Εγώ πάντως 3 χρόνια που το χω το UPS πάνω σε πολύμπριζο το έχω και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

k εγω ετσι σκεφτηκα να βαλω το ups πανω σε πολυπριζο ασφαλειας.ας μας πει καποιος που ξερει standart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...