poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 all users βαζεις.ουτε με την ωρα κανει κατι που το εβαλες ετσι οπως το εβαλες τωρα/
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 θα μπορουσες να στειλεις ενα email στην linksys Η να μιλησεις με το Live chat τους.βγαλε και το authentication απο το email και δοκιμασε και τεστ και κανονικα μετα να μου πεις.
George! Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απενεργοποίησα το "My Mail Server Requires Authentication" και πάλι τίποτα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πατώντας το Test e-mai, μου έρχεται αμέσως η ειδοποίηση σε αντίθεση με πριν που ερχόταν μετά από αρκετή ώρα. Μήπως το πρόβλημα έχει να κάνει με το "My Mail Server Requires Authentication" και συγκεκριμένα με τους κωδικούς που πρέπει να βάλω; *Πάντως προσπαθώντας να βάλω τους κωδικούς της adsl σύνδεσής μου, δεν μπορώ να βάλω το username γιατί δεν χωράει ολόκληρο στο πεδίο.
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 α.δεν χρειαζεται authentication.β.δεν βαζεις το username Της adsl συνδεσης σου αλλα μονο το px poulinos.ath.forthnet.gr .χωρις το @forthnet.gr.αλλα οπως σου ειπα δεν θελει authentication.
George! Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κατάλαβα. Απομακρυσμένα(από άλλο pc που βρίσκεται σε άλλο χώρο) πως θα μπορέσω να την δω;
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 dyndns στο router η tzo.com στην καμερα.μετα port forward στον ρουτερ την θυρα που πρεπει για την καμερα.πρεπει να την γραφει σε καποιο μενου.και μετα χτυπας απο μακρια την ip η το dyndns.org και την βλεπεις.
George! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βρήκα κάποιον που κάνει εγκατάσταση ip καμερών, του έδειξα τις ρυθμίσεις που έχω κάνει και του φάνηκαν οκ. Μου είπε ότι κάτι πρέπει να παίζει με την forthnet και να δοκιμάσω smtp mail server κάποιου mail provider(yahoo, gmail κτλ.). Ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω site: http://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-settings.html Δοκίμασα για το yahoo το smtp.mail.yahoo.com και για το gmail το smtp.gmail.com (και με authentication και χωρίς) και μου βγάζει fail ήδη από το test e-mail. (Όταν έκανα authentication έβαζα τους κωδικούς που έχουν οι λογαριασμοί e-mail μου στα yahoo και gmail). Επίσης δοκίμασα το mail.forthnet.gr(αντί του mail.forthnet.gr που μου έδωσαν από την forthnet), το οποίο πάλι δουλεύει με το test e-mail αλλά μέχρι εκεί και αυτό. Άλλαξα και την ρύθμιση της κάμερας ώστε να στείλει βιντεάκι αντί για φώτο αλλά πάλι τίποτα. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το router;
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 εφοσον κανονικα στελνει εμαιλ με τεστ δεν στεκει να μην στελνει μετα.βγαλε τα authentication της forthnet απο κατω και δοκιμασε αντι για mailgate.forthnet.gr δοκιμασε με ip 193.92.150.24 που ειναι ο mailgate.forthnet.gr και πες μου αν πετυχε.αν οχι τυπικα δοκιμαζουμε καποια στιγμη το απογευμα αμα θες με το δικο μου email σε forthnet να δουμε τι γινεται.
George! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το δοκίμασα και με την ip της forthnet με απενεργοποιημένο το authentication, δουλεύει το test e-mail αλλά όσο και να περνάω μπροστά από την κάμερα, δεν μου έρχεται τίποτα στο mail. Όποτε και αν μπορείς κάνουμε και την δοκιμή που λες.
George! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Το δοκίμασα και με την ip της forthnet με απενεργοποιημένο το authentication, δουλεύει το test e-mail αλλά όσο και να περνάω μπροστά από την κάμερα, δεν μου έρχεται τίποτα στο mail. Όποτε και αν μπορείς κάνουμε και την δοκιμή που λες.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 dokimασε με το δικο μου email male παπακι ath.forthnet.gr στειλε πρωτα ενα τεστ και μετα κανε δοκιμη για ναξερω τι γινεται.να δω ποσα θα λαβω.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 dokimασε με το δικο μου email male παπακι ath.forthnet.gr στειλε πρωτα ενα τεστ και μετα κανε δοκιμη για ναξερω τι γινεται.να δω ποσα θα λαβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.