Προς το περιεχόμενο

Ip camera

geos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

linksys ειχα δοκιμασει και δεν ειχα κανενα προβλημα.επαιξε πολυ ευκολα.και σαν μαρκα ειναι πιο γνωστη πιστευω απο την sitecom

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
linksys ειχα δοκιμασει και δεν ειχα κανενα προβλημα.επαιξε πολυ ευκολα.και σαν μαρκα ειναι πιο γνωστη πιστευω απο την sitecom

To θέμα είναι να μην έχω πρόβλημα λόγω μη στατικής ip. Και δεδομένου ότι το router μου αποσυνδέεται(δηλαδή αλλάζει και η ip) αρκετές φορές την ημέρα, δεν θέλω να έχω πρόβλημα λειτουργίας της κάμερας.

Δημοσ.

για αυτο οι καμερες εχουν μεσα ολες dyndns και τετοια ωστε και να αλλαζειη Ip να μην εχεις θεμα.συν οτι αμα το θες για σοβαρη δουλεια η static δεν ειναι τοσο ακριβη.

Δημοσ.

Για να μη κάνω καινούργιο thread μιας και το πρόβλημα είναι παρόμοιας φύσης, εγώ αντιμετωπίζω την εξής περίπτωση με μια IP κάμερα που αγόρασε o πατέρας μου. Με static ip παίζει μια χαρά. Port forwarding, και port triggering όλα κομπλέ. Στο ίδιο ρουτεράκι χωρίς να αλλάξει το παραμικρό στις ρυθμίσεις του, όταν βάλω το username και το password της adsl συνδεσης που μου δίνει dynamic IP (ο πατέρας μου έχει 2 συνδέσεις, με το ένα username και password έχει static IP και με το άλλο παίρvει dynamic IP) δεν παίζει τίποτα. Ούτε μέσω DDNS ούτε απευθείας αν βάλω την εκάστοτε IP και πόρτα. Ιδέες κανείς? (με static IP, είται μέσω DDNS είται καρφωτά την IP:πόρτα παίζει μια χαρά)

Σημείωση, είμαι Αμερική και κάνω όλες τις ρυθμίσεις μέσω remote desktop σε laptop που είναι συνδεδεμένο στο ρουτεράκι. Αν τώρα βάλω στον browser του laptop που είναι Ελλάδα την εκάστοτε dynamic IP και την πόρτα της κάμερας με πετάει αντί για το interface της κάμερας στο interface του ρούτερ (192.168.1.1) το ίδιο και μέσω του DDNS, παρόλο που στις ρυθμίσεις το port forwarding/triggering τα τσεκάρω και είναι σωστά (δεν άλλαξα καμία ρύθμιση). Αν βάλω την ίδια IP στον browser του υπολογιστή μου που είναι Αμερική δεν περνάει με τίποτα, ούτε στο interface του router ούτε στο interface της κάμερας (με ή χωρίς πόρτα).

IP Camera: TP-LINK TL-SC3130G

ADLS modem router: SAGEM fast2504

Παίζει να είναι πρόβλημα πχ στο VRF της OTEnet με το συγκεκριμένο λογαριασμό? Να είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω στο router όταν χρησιμοποιώ dynamic IP?

Δημοσ.

μηπως το account Που εχει δυναμικη ip exei ενεργοποιημενη την αυξημενη ασφαλεια?

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ.

poulinos, να σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ, είπα του πατέρα μου να αλλάξει το βαθμό προστασίας και έπαιξε κατευθείαν με τις ρυθμίσεις που του είχα στο routeraki.

Δημοσ.
Τελικά αποφάσισα να πάρω την linksys και θα ήθελα να μάθω αν είναι συμβατή με windows 7 64bit.

εφοσον ειναι ethernet παιζει με οτιδηποτε λειτουργικο

Δημοσ.
Τελικά αποφάσισα να πάρω την linksys και θα ήθελα να μάθω αν είναι συμβατή με windows 7 64bit.

εφοσον ειναι ethernet παιζει με οτιδηποτε λειτουργικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεξια που γραφει web site πατιεται?β.δεν εχω προλαβει να σου απαντησω ακομα στο Pm.επισης οταν πας στο site tou tzo δεν ειναι δωρεαν?firmware update την καμερα να δεις αν δινει κατι αλλο μετα?

Δημοσ.
δεξια που γραφει web site πατιεται?β.δεν εχω προλαβει να σου απαντησω ακομα στο Pm.επισης οταν πας στο site tou tzo δεν ειναι δωρεαν?firmware update την καμερα να δεις αν δινει κατι αλλο μετα?

α)Εκεί που γράφει web site πατιέται και με πηγαίνει στο ΤΖΟ site.

β)To ΤΖΟ δεν είναι δωρεάν απλά παρέχει για κάποιο καιρό δωρεάν τις υπηρεσίες του.

γ)Οι αλλαγές που κάνει το τελευταίο firmware είναι οι παρακάτω:

http://homedownloads.cisco.com/downloads/WVC54GCA_Firmware_Revision_History,0.txt

Δημοσ.

το firmware θα το κανε προληπτικα ετσι και αλλνιως.αν δεν υποστηριζει dyn dns η καμερα μην αγχωνεσαι.λογικαθα υποστηριζει ο ρουτερ σου που ετσι και αλλιως πρεπει να τον αφηνεις ανοιχτο.τι ρουτερ εχεις και πες μας αν υποστηριζει ο ρουτερ dyndns.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...