geos33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Αγορασα μια Ip camera (συγκεκριμενα την Linksys wvc54gca)για να μπορω να παρακαλουθω το ενυδρειο μου απο εκει που θα ειμαι διακοπες.Μπορω να την βλεπω μεσω internet χωρις μα εχω ανοιχτο υπολογιστη στο σπιτι?Αν ναι πως ακριβως γινετε αυτο?Εννοειτε οτι το router (Linkys wag200g)θαναι συνεχως ανοιχτο στο σπιτι.Εκτιμω οτι θα χρειαζετε καποιες ρυθμισεις κα αυτο.Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.Ευχαριστω Ps.Συγνωμη αν ειναι σε λαθος κατηγορια
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αν δεν εχεις στατικη IP θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να το σεταρεις χρησιμοποιοντας καποια υπηρεσια σαν την DynDNS.org.
geos33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αν δεν εχεις στατικη IP θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να το σεταρεις χρησιμοποιοντας καποια υπηρεσια σαν την DynDNS.org. Δεν εχω στατικη ip δυστυχως.Το μονο που εχω κανει ειναι εναν λογαριασμο στην Dyndns.org που ειπες
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 α.σεταρισμα η καμερα.β.port forward για να μπροεις να την βλεπεις.γ.dyndns.org που θα πρεπει να το σεταρεις μεσα στον ρουτερ.απο οτι θυμαμαι το κανει το Linksys.
geos33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 α.σεταρισμα η καμερα.β.port forward για να μπροεις να την βλεπεις.γ.dyndns.org που θα πρεπει να το σεταρεις μεσα στον ρουτερ.απο οτι θυμαμαι το κανει το Linksys. Τα εχω κανει αυτα αλλα οχι με dyndns.org αλλα με tzo.com γιατι η καμερα μονο απο αυτο δεχετε ddns.Παιζει και απο αυτο παντως.Το θεμα ειναι οτι ενω εχουν γινει ολα κανονικα κ μεσα απο το τοπικο δικτυο την βλεπω κ μπορω να κανω τα παντα δεν μπορω να την δω μεσω του link που εχω φτιαξει στο tzo.Η πορτα που της δινω για να βγει ειναι η 1024.Λετε να εχει προβλημα με αυτο?Επισης εκανα ενα τεστ με ενα προγραμμα(το pfportchecker)και δεν μου την δειχνει ανοιχτη.Μηπως μπορει να καταλαβει καποιος τι γινετε?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 .πας με συγκεκριμενα βηματα. α.ανοιγεις την πορτα και τσεκαρεις με το canyouseeme.org αν ειναι ανοιχτη.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.επισης προσοχη με firewall tou royuter.επισης αν πας στο site και κανεις δοκιμη να δεις αν ειναι ανοιχτη η πορτα θα πρεπει να κανεις δοκιμη με την ip του pc σου οχι με της ip της καμερας για αρχη για να δεις αν ειναι ανοιχτη.αν ειναι μετα αλλαζεις ip.δευτερον δοκιμασε με Ip και οχι με tzo.αν μπει με ip μετα δοκιμαζεις με tzo.
geos33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το canyouseeme μου την δειχνει ανοιχτη την πορτα.Την ip μου την βγαζει απο μονο του το site και απο οτι βλεπω δεν μπορω να βαλω αλλη οποτε υποθετω οτι ειναι του router μου που βγαινει στο net.Το firewall του router το εχω απενεργοποιησει.Η συνδεση μου ειναι forthnet.To tzo το εκανα για να παρει static ip.Οταν λες να δοκιμασω με την ip μου τι εννοεις?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 port forward δεν κανεις στην Ip που σου βγαζει το site .port forward θα κανεις στην ip της καμερας πχ 192.168.1.33.ουτε στο pc σου που μπορει να ειναι το 192.168.1.32.απλα σου ειπα στην αρχη δοκιμη στο pc σου με την ip του pc σου και αν πετυχει μετα βαζεις της καμερας.σε αυτην γινεται το port forward.
geos33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 port forward δεν κανεις στην Ip που σου βγαζει το site .port forward θα κανεις στην ip της καμερας πχ 192.168.1.33.ουτε στο pc σου που μπορει να ειναι το 192.168.1.32.απλα σου ειπα στην αρχη δοκιμη στο pc σου με την ip του pc σου και αν πετυχει μετα βαζεις της καμερας.σε αυτην γινεται το port forward. Φιλε μου μαλλον δεν στο εχω δωσει να το καταλαβεις καλα.Οταν ανοιγεις το canyouseeme στην 1η σελιδα του σου λεει την ip σου και απο κατω βαζεις ποια πορτα να τσεκαρει πχ 1024.Ελπιζω να ειναι σωστα εως εδω.Η πορτα που του βαζω να τσεκαρει μου λεει οτι ειναι ανοιχτη.Στο router στο DDNS εχω βαλει το λινκ του tzo που εχω φτιαξει.Στο port range forwarding εχω βαλει την θυρα που τσεκαρα (1024) καθως και την ip της καμερας.Στην καμερα τωρα εχω συμπληρωσει ολα τα απαραιτητα πεδια στο network settings και στο DDNS εχω βαλει τα ιδια με του router καθως και στο Alternate Web Access Port(For HTTP/Web connections) εχω βαλει την πορτα 1024.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 απλα αν η καμερα ειναι πχ 192.168.1.200 Και το pc 192.168.1.199 και εσυ στο ρουτερ εχεις κανει Port forward την 1024 στην Ip της καμερας δηλαδη στο 192.168.1.200 tote θα πρεπει να σου βγει η θυρα κλειστη.εσυ κανε Port forward στην 1.200 Που ειναι το pc για να δεις αν ειναι ανοιχτη και αν ειναι απλα γυρνα το port forward απο την 1.200 στην 1.199.μετα σεταρε το dns η αυτο που θες η στον ρουτερ η στην καμερα.δεν εχει νοημα και στα δυο.αλλα για αρχη δοκιμασε με την Ip και οχι με tzo .αν πετυχει με Ip μετα δοκιμασε με tzo.προυποθεση.δεν μπορεις να κανεις δοκιμη ουτε με Ip ουτε με tzo μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο.η δοκιμη θα πρεπει να γινει απο φιλο σου .το ρουτερ αν του βαλεις το tzo θα δεις οτι εισαι στο τοπικο δικτυο και δεν θα σου ανοιξει την καμερα και ας ειναι ολα σωστα.
George! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κάποια απάντηση σε αυτό; : "Μπορω να την βλεπω μεσω internet χωρις να εχω ανοιχτο υπολογιστη στο σπιτι?" Επίσης η παρακάτω κάμερα(sitecom wl 404): http://www.sitecom.com/Wireless-Internet-Security-Camera/WL-404/p/729 τι λέει σε σχέση με την linksys; Έχει τα ίδια προβλήματα όταν δεν υπάρχει στατική ip;
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 α.ολες τις ethernet,wireless ip cameras τις βλεπεις χωρις pc ανοιχτο.και ολες παιζουν και χωρις στατικη ip και παιζουν με dyndns η παρομοιο τετοιο προγραμμα.και ολες σχεδον παιζουν μπορεις να τις δεις remotely διοτι αυτη ειναι η δουλεια τους.
George! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 α.ολες τις ethernet,wireless ip cameras τις βλεπεις χωρις pc ανοιχτο.και ολες παιζουν και χωρις στατικη ip και παιζουν με dyndns η παρομοιο τετοιο προγραμμα.και ολες σχεδον παιζουν μπορεις να τις δεις remotely διοτι αυτη ειναι η δουλεια τους. Αν ανιχνεύσουν κίνηση μπορούν να στείλουν εικόνα ή βίντεο στο e-mail, χωρίς ανοιχτό pc;
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ναι ειναι επιλογες που ειναι μεσα στο μενου της kameρας.detect motion δεν θυμαμαι πως το λενε.αλλα οι περισσοτερες το κανουν.αναλυτικα θα δεις στο manual της καμερας πριν την αγορασεις.
George! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ναι ειναι επιλογες που ειναι μεσα στο μενου της kameρας.detect motion δεν θυμαμαι πως το λενε.αλλα οι περισσοτερες το κανουν.αναλυτικα θα δεις στο manual της καμερας πριν την αγορασεις. Ok ευχαριστώ. Βασικά είμαι μεταξύ της sitecom wl 404 και της linksys wvc54gca τις οποίες βρίσκω σε παρόμοια τιμή. Έχει κανείς κάποια εμπειρία για το ποια είναι καλύτερη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.