NetworkMeltdown Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Λοιπόν έχω ένα PC με 2 κάρτες ATI HD 3870 (crossfire) και ένα laptop. Θέλω να βλέπω και στην οθόνη μου και στο laptop extended desktop. πως γίνεται. Τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω που να βάλω το καλόδιο του latop στην πρώτη κάρτα αλλα στην δευτερη θύρα ή στην δέυτερη κάρτα που δεν έχει συνδεθει εκεί τιποτα? μετα πως το εμφανίζω στο laptop?
antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τα d-sub/dvi/hdmi ports των laptop συνήθως δίνουν εικόνα σε άλλη οθόνη κι όχι το αντίθετο. Δες στο manual του laptop αν γίνεται κάτι τέτοιο που λες.
NetworkMeltdown Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 μαλλον δεν παίζει να γίνεται γιατί έχει ένα κουμπί που όταν το πατάω η εικόνα μαυρίζει. Τώρα συμβαίνουν δύο πράγματα ή στέλνει outpout και περιμένουμε να δούμε την εικόνα αλλού. Ή λαμβάνει αλλά κατι πάει στραβά και δεν λειτουργεί. Η εικόνα μπορεί να μαυρίσει μόνο όταν βάλω το καλόδιο.
ChangeAllNow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν λαμβάνει, στέλνει. Σκέψου, δίνεις σήμα από τη δεύτερη κάρτα σου σε οθόνη φορητού. Η οθόνη του φορητού θέλει ρεύμα γιά να δουλέψει. Ο φορητός πρέπει να ανοίξει. Η οθόνη του φορητού από που θα λάβει σήμα ; Θα πάρει δύο σήματα ; Η πατέντα υπάρχει (!), προχώρα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.