marios07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποιο microsoft site από το οποίο να μπορεί να κατεβάσει κανείς iso images αυθεντικών windows client και windows server editions. Έχω στην κατοχή μου το volume licence key αλλά δεν μπορώ να βρω τα δισκάκια. Ξέρει κανείς κανένα τέτοιο site? Ευχαριστώ πολύ.
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Επίσημο και νόμιμο site δεν υπάρχει. Για παράνομα και warez μην ρωτήσεις εδώ μέσα
Xdanger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 εδω εχει technet.microsoft.com/el-gr/default.aspx
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Επίσημο και νόμιμο site δεν υπάρχει. http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default.aspx
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος. http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default.aspx Για το παραπάνω δεν απαιτείται ακαδημαϊκό password; Μπορεί οποιοσδήποτε που δεν έχει κωδικό πρόσβασης να κατεβάσει ότι θέλει; εδω εχει technet.microsoft.com/el-gr/default.aspx Για το παραπάνω, μήπως πρέπει να έχει πληρωθεί συνδρομή για να κατεβάσω κάτι σοβαρό; Μπορεί οποιοσδήποτε που δεν έχει κωδικό πρόσβασης να κατεβάσει ότι θέλει; Αν ο marios07 καλύπτει κάποιες από τις προηγούμενες προϋποθέσεις, τότε ναι μπορεί να κατεβάσει, αλλιώς υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος να διεκπεραιωθεί το ερώτημα του;
SteveAngello Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 isay αυτο που λες ισχυει.Στο msdn που ειναι για φοιτητες και θελει pass.Μαριε αυτο που ζητας δεν γινεται για εναν πολυ απλο λογο.Ο καθενας θα μπορουσε να κατεβαζει ανετα οποιο λειτουργικο γουσταρε και μαλιστα νομιμα.Αρα η ιδια η MS θα εκανε ζημια στον εαυτο της.Αν τον εχεις αγορασει απο πολυκαταστημα τυπου πλαισιο πηγαινε απο κει κ πες τους οτι εχεις χασει τ cd.
damastes Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 support.microsoft.com/kb/326246 sent from my HTC Magic using tapatalk
marios07 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Όταν ήμουνα φοιτητής στην Αγγλία το πανεπιστήμιο είχε συνδρομή με MSDN και μπορούσαμε να κατεβάσουμε ότι γουστάραμε for free. Το password μου όμως έληξε διότι αποφοίτησα και λόγω ενός failed HD έχασα όλα τα iso. Έχω όμως τα keys. Για αυτό και θα ήθελα να κατεβάσω αυθεντικά. Το να μην είναι σε θέση η Microsoft να έχει ένα τέτοιο site το θεωρώ λίγο χαζό εφόσον έτσι και αλλιώς και να έχεις το iso αν δεν έχεις ένα valid key σου είναι άχρηστο έτσι και αλλιώς. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος. Για το παραπάνω δεν απαιτείται ακαδημαϊκό password; Μπορεί οποιοσδήποτε που δεν έχει κωδικό πρόσβασης να κατεβάσει ότι θέλει; Φυσικά έτσι είναι, απλά το είπες πολύ γενικά Ίσως ο marios07 είναι φοιτητής edit: Ήταν
SteveAngello Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Όταν ήμουνα φοιτητής στην Αγγλία το πανεπιστήμιο είχε συνδρομή με MSDN και μπορούσαμε να κατεβάσουμε ότι γουστάραμε for free. Το password μου όμως έληξε διότι αποφοίτησα και λόγω ενός failed HD έχασα όλα τα iso. Έχω όμως τα keys. Για αυτό και θα ήθελα να κατεβάσω αυθεντικά. Το να μην είναι σε θέση η Microsoft να έχει ένα τέτοιο site το θεωρώ λίγο χαζό εφόσον έτσι και αλλιώς και να έχεις το iso αν δεν έχεις ένα valid key σου είναι άχρηστο έτσι και αλλιώς. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Ε ενταξει να βρεις κλειδι δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Ετσι?Το δυσκολο ειναι να βρεις το software και απο την στιγμη που θα το μοιραζει η MS ετσι ελευθερα κανει ζημια στον εαυτο της οπως ειπα. support.microsoft.com/kb/326246 Τι ακριβως εχει εκει?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 οπως το ειπαν ολοι - απο την στιγμη που εχεις τα vlk το λογισμικο μπορεις να το βρεις μονο απο Microsoft -Με την προυποθεση οτι κανεις login σαν partner και κατοπιν μπορεις να κατεβασεις το λογισμικο. Επειδη ομως εσυ οπως περιγραφεις δεν εχεις credentials για login σαν partner ο μονος τροπος ειναι απο **rez η *****nt - ψαχνοντας για vlk editions. Εχε υποψη σου ομως τα serials αλλαζουν from time to time-οπως επισης και οι versions του λογισμικου. Σου το λεω διοτι και εγω ημουν σε καποια εταιρια πριν 3 χρονια που ηταν gold certified partner και εχω πολλα τετοια cd - αλλα δεν παιζουν ολα τα serials.
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Φυσικά έτσι είναι, απλά το είπες πολύ γενικά Ίσως ο marios07 είναι φοιτητής Άρα η σωστή διατύπωση θα ήταν Αν είσαι φοιτητής http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default.aspx edit: Ήταν Ήταν, δεν είναι ακόμα
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Για αυτό και θα ήθελα να κατεβάσω αυθεντικά. Το να μην είναι σε θέση η Microsoft να έχει ένα τέτοιο site το θεωρώ λίγο χαζό εφόσον έτσι και αλλιώς και να έχεις το iso αν δεν έχεις ένα valid key σου είναι άχρηστο έτσι και αλλιώς. Φανταζεσαι τι bandwidth θα καταναλωνε ενα τετοιο site οταν ο καθενας νομιμος και μη θα κατεβαζε τα iso που ηθελε απευθειας απο την ms;Δεν νομιζω πως θα ταν εξυπνο εκ μερους της.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Άρα η σωστή διατύπωση θα ήτανΑν είσαι φοιτητής http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default.aspx Ήταν, δεν είναι ακόμα Μεντιουμ εισαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.