hammerd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 εχει κανενας καμια φθηνη η και δωρεαν λυση για μεταφραση βιογραφικου στα αγγλικα ?
antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Κάνε την καρδία σου πέτρα και γραφ το μόνος σου. Το βιογραφικό είναι εξορισμού εξειδικευμένο και είμαι λίγο δύσπιστος για το αν υπάρχει κάποια online υπηρεσία που να κάνει ακριβή και πετυχημένη μετάφραση, ειδικότερα απ τα ελληνικά. Προφανώς γνωρίζεις αγγλικά αλλά σε περίπτωση που τα βρεις σκούρα με την ορολογία, μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
Sir Pretender Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Να ξέρεις σε κάθε περίπτωση το εξής: το ελληνικό βιογραφικό διαφέρει σε πολλά σημεία του από το αντίστοιχο αγγλικό -στην Αγγλία το βιογραφικό δεν είναι "κάθομαι 5 λεπτά, συμπληρώνω στοιχεία και προϋπηρεσία κλπ", θέλει στάνταρ δομή, συγκεκριμένο περιεχόμενο κλπ. Προσωπικά έκανα το αγγλικό μου (just in case και μετά από 4-5 ραντεβού με το career services του Παν/μίου μου) και μετά το -ας πούμε- μετέφρασα στα ελληνικά.
random Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το βιογραφικό είναι εξορισμού εξειδικευμένο .. Επίσης, το περιεχόμενο, το στύλ, και η έκταση του (πόσο λιτό ή λεπτομερές - "σαλτσωμένο"), διαφέρουν ανάλογα πού θα το στείλεις. CV στα Αγγλικά μπορεί να εχει πολλους αποδέκτες. σε άλλο στυλ, το περιμένει ο αμερικάνος, σε άλλο ο βρετανός, σε άλλο μια ολλανδική εταιρεία (που ζητά πχ. αγγλόφωνους). πχ. σε κάποιες χώρες συνηθίζουν να συμπεριλαμβάνουν οικογενειακή κατασταση, δίπλωμα ΙΧ, και φωτογραφία, σε άλλες χώρες αυτα θα ξενίσουν, ενω πχ. στις ΗΠΑ ισως και να ειναι λόγος άμεσης απόρριψης. υπάρχει ενα ευρωπαϊκό πρότυπο, το europass cv, http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp σαν μπούσουλας, αλλα δεν ειναι σίγουρο οτι αρέσει σε ολους. Απλή "μετάφραση", του ελληνικού, θα έκανα αν απευθυνομαι σε ελληνική εταιρεία, που για κάποιο λογο τα ζητά στα αγγλικά. Για ξένους, ψαξε πώς τα γράφουν εκεί τα cv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.