iliaswbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Έχω ένα Asus 24B1ST που αγοράστηκε χτές και ένα LG GH22NS50 που αγοράστηκε πρίν 1,5 περίπου και τα δύο απο Πλαίσιο και τα δύο είναι sata.Λοιπόν έχω κάποια dvd dual layer απο ένα φίλο μου και θέλω να τα αντιγράψω σε άλλα δισκάκια για μένα,χρησιμοποιώ το clone cd 5.3.1.4 και την επιλογή αντιγραφή δίσκου το πρόβλημα είναι ότι φτάνει στο 50% και σταματάει,μου έχει κάψει τρία δισκάκια έτσι και μόνο ένα γράφτηκε σωστά.Δεν τα γράφω στην μέγιση ταχύτητα για καλύτερη εγγραφή.Δεν ξέρω τι φταίει,έχει να προτείνει κάποιος κάτι.Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις image στον σκληρό το dvd και στη συνέχεια να γράψεις το image.
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 1.Δοκίμασε αλλα δισκάκια να δείς μήπως φταίνε αυτα (επίσης δοκίμασε και κανένα cd η απλό dvd) 2.Δοκίμασε την πιο χαμήλή ταχύτητα 3.Δοκίμασε και αλλο πρόγραμμα οπως το Nero 4.Θα μπορόυσες να κάνεις και ενα firmware update στην συσκευή αν υπάρχει που θα διορθώνει τυχόν προβλήματα με την υποστηριξη σε δισκάκια dvd
aggelik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τα δισκακια φταινε... Δοκιμασε τα κορυφαια tdk Η verbatim απο πλαισιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.