Προς το περιεχόμενο

Icon Changer??

WoodSell3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο ενός αρχείου είτε αυτό είναι εκτελέσιμο είτε όχι. Δοκίμασα το IconChanger σε εκτελέσιμο αρχείο αλλά κατα την εκτέλεση του προγράμματος μου βγάζει πρόβλημα. Επίσης θέλω το εικονίδιο να μη φαίνεται αλλαγμένο μόνο στον δικό μου υπολογιστή αλλά σε οποιονδήποτε μεταφέρω το πρόγραμμα.Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Και εγώ αυτό ακριβώς ψάχνω.

Μέχρι τώρα έμπαινα στο icoconvert.com για να μετατρέψω την εικόνα σε ico (που τη δέχεται ο υπολογιστής για εικονίδιο) αλλά όποτε παίρνω το exe με την νέα εικόνα από την επιφάνεια εργασίας και το πάω είτε σε φακέλους μου είτε το στέλνω έρχεται με εικόνα zip (εκείνο το άσπρο).

Όποιος ξέρει ας πει.

Δημοσ.
Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο ενός αρχείου είτε αυτό είναι εκτελέσιμο είτε όχι.

Λόγω των bold, αυτό που ζητάς δε γίνεται. Πρόβλεψη για εισαγωγή εικονιδίων ως embedded resources (μέσα στο ίδιο το αρχείο) υπάρχει για αρχεία εκτελέσιμου κώδικα (είτε άμεσα εκτελέσιμου όπως .exe είτε έμεσα όπως .dll κ.ά.)

Σε ένα plain-text αρχείο (π.χ. ένα README.txt), πώς να εισάγεις δεδομένα ενός binary format όπως είναι το .ico και ποιος να τα ξεσκαρτάρει για να ξεχωρίσει τί είναι τί;

Δημοσ.
Σε ένα plain-text αρχείο π.χ., πώς να εισάγεις δεδομένα ενός binary format όπως είναι το .ico και ποιος να τα ξεσκαρτάρει για να ξεχωρίσει τί είναι τί;

Όντως!

Κυρίως όμως με ενδιαφέρει σε εκτελέσιμα αρχεία. Σε αυτά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ε;

Δημοσ.
Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο ενός αρχείου είτε αυτό είναι εκτελέσιμο είτε όχι. Δοκίμασα το IconChanger σε εκτελέσιμο αρχείο αλλά κατα την εκτέλεση του προγράμματος μου βγάζει πρόβλημα. Επίσης θέλω το εικονίδιο να μη φαίνεται αλλαγμένο μόνο στον δικό μου υπολογιστή αλλά σε οποιονδήποτε μεταφέρω το πρόγραμμα.Κάποια πρόταση;

+1 για το Resource Hacker

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...