Προς το περιεχόμενο

Εκτπώσεις Multirama 2010

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε σείς οι δυό απο πάνω, έλεος...! :lol:

Απο τη βιασύνη να αναρτήσει την είδηση μπέρδεψε τα πλήκτρα το παλικάρι. :P

Δημοσ.

τσαμπα το εβρηζα το multirama. Με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε το xperia x1 και θα μου στειλουν το xperia x2 με τα ιδια λεφτα! 179 ευρω!

Δημοσ.
τσαμπα το εβρηζα το multirama. Με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε το xperia x1 και θα μου στειλουν το xperia x2 με τα ιδια λεφτα! 179 ευρω!

Πλακα κανεις? το Χ2 κανει 450 ευρω... στη σελιδα τους. Δηλαδη αυτοι ποσο κερδος βγαζουν απ'τα κινητα? 300% ?

Δημοσ.

σκεφτομαι να συνεργαστουμε και να παραγγειλουμε ολοι PS2...να αδειασει το στοκ τους και να μας στειλουνε PS3!!:devil::devil:

περαν της πλακας αντε παλι τυχερουλη!

Δημοσ.
σκεφτομαι να συνεργαστουμε και να παραγγειλουμε ολοι PS2...να αδειασει το στοκ τους και να μας στειλουνε PS3!!:devil::devil:

Μαλλον τα 3 θα μας στειλουν χωρις το PS μπροστα..

Δημοσ.

ρε λετε να καταλαβα λαθος ? μου ειπε να αλλαξουμε το xperia x1 με το xperia x2.. και τον ρωταω σε τι τιμη ? και μου λεει την ιδια..τωρα αν εννοουσε τη τιμη του χ1 ή του χ2 δεν ξεκαθαρησε σιγουρα..

Δημοσ.

Απο ολες τις προσφορες που δημοσιοποιηθηκαν πριν δυο μερες στη σελιδα δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ μουφα προσφορες οπως συνηθως..

Δημοσ.

Μουφα εκπτωσεις δεν υπαρχουν κομματια .. τι κοροιδια ειναι αυτη? Περιμενα τρεις ωρες χθες για να μου πουν πως δεν υπηρχε διαθεσιμο. -merge

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...