Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 κανεισ ρε παιδια? Να αυτο μου κανει!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=o4rDJ9QfW38&feature=related[/ame]
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 στείλτα πίσω και πες οτι έχεις πρόβλημα λογικά καλύπτετε απο την εγγύηση
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 στείλτα πίσω και πες οτι έχεις πρόβλημα λογικά καλύπτετε απο την εγγύηση εστειλα για αρχη στην logitech ...αα να δουμε!
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Εγώ στη θέση σου θα αφαιρούσα τα καλώδια των ηχείων και θα έβαζα ένα-ενα να δω εαν συνεχίζει να το κάνει.Δηλαδή,μόνο το μπροστά δεξί.Μετά μόνο το μπροστα αριστερό κοκ. Αν συνεχίζει να το κάνει μάλον κάτι φταίει εσωτερικά.Καλού κακού αποσύνδεσέ τα και από την κάρτα ήχου του pc σου και σύνδεσέ τα σε μια πηγή όπως πχ ένα επιτραπέζιο dvd player να δεις τι θα σου κάνει.Αν και τότε συνεχίζεται τότε μάλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Θα είναι εσωτερικό πρόβλημα. Πάντως οτι και να συμβαίνει μην ανησυχείς καθόλου. Το after sale service της Logitech απλά δεν παίζεται.Θα πάρεις καινούριο μηχάνημα κατά 1001%
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εγώ στη θέση σου θα αφαιρούσα τα καλώδια των ηχείων και θα έβαζα ένα-ενα να δω εαν συνεχίζει να το κάνει.Δηλαδή,μόνο το μπροστά δεξί.Μετά μόνο το μπροστα αριστερό κοκ.Αν συνεχίζει να το κάνει μάλον κάτι φταίει εσωτερικά.Καλού κακού αποσύνδεσέ τα και από την κάρτα ήχου του pc σου και σύνδεσέ τα σε μια πηγή όπως πχ ένα επιτραπέζιο dvd player να δεις τι θα σου κάνει.Αν και τότε συνεχίζεται τότε μάλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Θα είναι εσωτερικό πρόβλημα. Πάντως οτι και να συμβαίνει μην ανησυχείς καθόλου. Το after sale service της Logitech απλά δεν παίζεται.Θα πάρεις καινούριο μηχάνημα κατά 1001% το εχω κανει φιλε μου αλλα το ιδιο και τελειος να το αποσυνδεσω βγαινει θορυβος απο το woofer! Όσο για το μήνυμα που τους έστειλα απο προχθές , με έχουν γράψει κανονικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ρίξε ένα τηλέφωνο, faster...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 δεν ξερω αγγλικά καλά και άλλα θα θέλω να πω και άλλα θα καταλαβαίνουν...σκέφτομαι να τους ξανα στείλω μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.