Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Γεια σας! Τώρα 6 μηνες εχω τα z5500 , ολα πήγαιναν ρολόι ..μέχρι χθες! Εκει που άκουγα μουσική έβγαινε ένας περίεργος θόρυβος απτά ηχεία αμέσως το έκλεισα , κοίταξα από κάτω στο στο woofer και μάλλον όταν σκούπιζε η μάνα μου το είχε σύρει και είχε βγάλει τα καλώδια του 1ους ηχείου από το woofer ! Λοιπόν τα sindesa και όλα πηγαίναν ρολόι αλλά μετά από 4-5 ώρες άρχισε πάλι το ίδιο με την διαφορά ότι τώρα ένας βαρύς θόρυβος έβγαινε και από το sub , έβγαλα όλα τα καλώδια τα ξανά έβαλα τα ίδια... *Λοιπόν όταν ανοίγω το πανελ ακούγετε ένας θόρυβος που εξαφανίζετε μέσα σε διάστημα 5 λεπτών σταδιακά σαν να μην κανει καλή γείωση και μόλις πατήσω μουσική στο winamp να παίζει ακούγετε ίσα ίσα η μουσικη και ακούγετε δυνατά ο ήχος που σας είπα πριν!!! Βοηθηστε με pls
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Για βοηθα λιγο ως προς το τι θορυβος ειναι.... α) τετραγωνικος παλμος (τρρρρρρρρρρρρ.......) ? β) βοβμος απο συχνοτητα (βμμμββμμμβμμμβμμμ) ? γ) τζιτζικισμα (τζτζτζτζτζτζζζζζζζζ) ? ε? ποιο? Στο μπασο μονο? στα πριμα? στο ενα καναλι? και στα 2?
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μηπως το εχεις συνδεσει λαθος πισω απο το PC ? Παλια θυμαμαι πως πολλοι το εκαναν αυτο και ειχαν θεμα θορυβου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Για βοηθα λιγο ως προς το τι θορυβος ειναι....α) τετραγωνικος παλμος (τρρρρρρρρρρρρ.......) ? β) βοβμος απο συχνοτητα (βμμμββμμμβμμμβμμμ) ? γ) τζιτζικισμα (τζτζτζτζτζτζζζζζζζζ) ? ε? ποιο? Στο μπασο μονο? στα πριμα? στο ενα καναλι? και στα 2? Νομιζω το α) κ β) αλλα ποιο πολυ το β)
dimitrisak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 νομιζω με τον θορυβο β) εχει να κανει κατι με τα μαγνητικα...ειναι πολυ κοντα σε οθονη η πισι η κατι τετοιο....χωρις να ειμαι σιγουρος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 τα συγκεκριμένα ηχεία είναι μαγνητικά θωρακισμένα αν δεν κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνουν από κινητά, οθόνες κτλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 νομιζω με τον θορυβο β) εχει να κανει κατι με τα μαγνητικα...ειναι πολυ κοντα σε οθονη η πισι η κατι τετοιο....χωρις να ειμαι σιγουρος... ρε σεις όλα ξεκίνησαν απο το βγαλμένο καλώδιο ..αν στο καλώδιο το μονωτικό πλαστικό φαγωθεί εκεί που είναι η επαφή και fenete το σύρματακι μέσα παίζει να μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 αμα ειναι εκει φτιαξε το καλωδιο... Πως ?? γτ ρώτησα ενα φιλο μου και μ ειπε πως δεν φτιάχνει?? αλλα ειναι δυνατόν επειδή δεν ειναι μεσα στο πλαστικο το συρματακι να βγαζουν τετοιο θορυβο τα ηχεια?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αν εχεις βομβο, τοτε ακους τη συχνοτητα των 50hz του ρευματος. Σου εχει ξεκολλησει καποια γειωση. Ψαχνεις και κουνας καλωδια και βυσματα απο την αρχη εως το τελος. Θα καταλαβεις πιο ειναι γιατι θα σου κανει θορυβο οταν το κουνας.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αν εχεις βομβο, τοτε ακους τη συχνοτητα των 50hz του ρευματος. Σου εχει ξεκολλησει καποια γειωση. Ψαχνεις και κουνας καλωδια και βυσματα απο την αρχη εως το τελος. Θα καταλαβεις πιο ειναι γιατι θα σου κανει θορυβο οταν το κουνας. Αυτο σκεφτομαι και εγω..αλλα θορυβο κανει ετσι και αλλιοσ... ---------- Προσθήκη στις 22:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Λοιπόν κάνει ενα ββββββ και σύγχρονος αν παίζει μουσική ένα τστστσ
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ψαξε βυσματα-καλωδια, εκτος και αν εχεις γενικοτερο ηλετρολογικο προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ψαξε βυσματα-καλωδια, εκτος και αν εχεις γενικοτερο ηλετρολογικο προβλημα αυτό ότι το πλαστικό στα καλώδια δεν kaliboun πλέον μέχρι το βύσμα αλλα πανε μεχρι το συρματακι παίζει να το επηρεάζει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αυτό ότι το πλαστικό στα καλώδια δεν kaliboun πλέον μέχρι το βύσμα αλλα πανε μεχρι το συρματακι παίζει να το επηρεάζει ? σύνδεσα το πάνελ με ακουστικά και δεν κάνει βόμβο ούτε τίποτα απλά παίζει μια χαρά...μάλλον θα αλλάξω τα καλώδια που πάνε στα ηχεία! τι καλώδια εινα αυτά δηλ? πως θα τα ζητήσω? είναι ακριβά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.