pika Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλημέρα παιδιά, Έχω το παλιό pc με μια παλιά αλλά πολύ καλή 17αρα LG (αυτήν http://cgi.ebay.com/17-LG-FLATRON-LCD-SCREEN-MONITOR-L1720B-M64-/140427218109?cmd=ViewItem&pt=Computer_Monitors&hash=item20b21d4cbd) και τώρα θα βάλω το νέο PC δίπλα στο παλιό. Οθόνη αποκλείεται να βρω την ίδια. Να ψάξω να βρω στις ίδιες ίντσες, ανάλυση και 4:3 π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167108 (με βαριά καρδιά θα ξαναγοράσω από eshop ) για να μην με κουράζει η εναλλαγή (υποθέτω) ή δεν έχει τόση σημασία και να τσιμπήσω μια 19/21αρα από Πλαίσιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 τεχνικά δεν πειράζει αλλά θα σου κακοφαίνεται μια και κατά κανόνα δεν πρόκειται να βγάζουν τα ίδια χρώματα ακόμα και στις ίδιες ρυθμίσεις κατά την άποψή μου χτύπα 23αρα...δεν αξίζει να πάρεις 2η μικρή
pika Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 τεχνικά δεν πειράζει αλλά θα σου κακοφαίνεται μια και κατά κανόνα δεν πρόκειται να βγάζουν τα ίδια χρώματα ακόμα και στις ίδιες ρυθμίσεις κατά την άποψή μου χτύπα 23αρα...δεν αξίζει να πάρεις 2η μικρή Πρόσφατα φόρεσα γυαλιά και η οφθαλμίατρος είπε όσο το δυνατόν μακρύτερα από την οθόνη οπότε μάλλον με βλέπω για μικρή-κανονική οθόνη (19") και μακριά γιατί με την 23" θα κουράζω (υποθέτω πάλι) τα μάτια μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πρόσφατα φόρεσα γυαλιά και η οφθαλμίατρος είπε όσο το δυνατόν μακρύτερα από την οθόνη οπότε μάλλον με βλέπω για μικρή-κανονική οθόνη (19") και μακριά γιατί με την 23" θα κουράζω (υποθέτω πάλι) τα μάτια μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! πιο πολύ θα ξεκουράζεσαι με την μεγάλη παρά με την μικρή κατ εμε. Όσο για αυτό που είπε ο Θρες έχει απόλυτο δίκιο, είχα μία 22άρα και μία 24άρα αλλά δουλειά δεν μπορούσα να κάνω παράλληλα και στις 2 (γραφιστικά) γιατί έδειχναν άλλα χρώματα
cabdik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 πιο πολύ θα ξεκουράζεσαι με την μεγάλη παρά με την μικρή κατ εμε. θα συμφωνησω σε αυτο. εαν παρω σαν μετρο, τις οθονες που εχω στα 2 πισια μου, μια 23" LG (1920χ1080) και μια 20" (1600χ900), προτιμω να δουλευω στη μεγαλη οθονη και οχι στη μικρη! νοιωθω πιο ανετα στη μεγαλη. οχι ομως οτι με κουραζει και η 20αρα! αλλα παλι εγω δεν ειμαι γραφιστας η κατι αντιστοιχο, ωστε να περναω ωρες μπροστα στην οθονη...! απλα λεω την εμπειρια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.